Vraag & Antwoord Černý Důl

Vraag & Antwoord Černý Důl

Restaurant (0 reacties)
Pieter
25-12-2012
Jaren hebben we gegeten bij Posta maar deze is verkocht en de eigenaar die er nu inzit heeft toch heel andere menukaart dan dat we gewend zijn. Weet er iemand of er nog wat nieuws is bij gekomen om te eten. Tibor kennen we.

bungalow happy Hill (1 reacties)
Appartement Happy Hill****
andries
20-9-2012
wij willen van de winter het huisje van Fam de jong huren op het vakantiepark happyhill is hier iets meer over bekend

piet
1-10-2012
Wat wil je weten?

markten dicht cernydul (0 reacties)
siepie.
7-8-2011
weet iemand ook een aziatichse of chineese markt met veel imitatie spul , in de buurt van cerny dul ? vorig jaar bij lipno meer geweest . daar was een mooie markt dichtbij. groetjes siepie.

beste route naar Cerny Dyk (1 reacties)
wegaanweermetznallen
30-1-2011
hoi wie kan ons advies geven mbt de beste route naar Cerny Dul. Voorheen zijn wij over Zittau gegaan naar Harachov en Rockytnice. De routeplanner geeft voor Cerny Dul de weg over Polen aan, hebben wij niet zo veel trek in omdat we dan door het Reuzengebergte moeten. graag lezen wij adviezen en ervaringen van andere Cerny Dul gangers!

Niko
10-2-2011
Ga van huis richting Nova Paka en van daaruit naar Cery Dul. Je komt dan via Zittau en over de tolweg. Je hebt dan een mooie weg met weinig gaten en kan vlot doorrijden. Ga niet door Polen, als er veel sneeuw is gevallen sluiten ze de weg af!

Wasmachine park Happy Hill (1 reacties)
Appartement Happy Hill****
Jannet Jonker
18-1-2010
Wie weet of er een wasmachine aanwezig is op dit park. In 1 beoordeloing lees ik er iets over, maar begrijp dat dit niet standaard is. Waar zou je eventueel je was dan wel kunnen doen als je hier 2 weken wilt verblijven?

patrickvandartel
13-8-2010
Er schijnen 3 woningen met wasmachine te zijn. Ondanks aangeven van deze voorkeur hadden we geen wasmachine maar konden we 800 meter verderop onze was doen op de camping van dezelfde eigenaar. Te regelen bij de receptie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit