Vakantiehuis Bozanov in Bozanov Tsjechie beoordelingen 9.5 | Zoover

Vakantiehuis Bozanov Bozanov

Beoordelingen Vakantiehuis Bozanov

Bozanov 307, 54974 , Bozanov
Vakantiehuis Bozanov scoort een 9,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Bozanov? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Bozanov in Bozanov, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiehuis Bozanov vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Vakantiehuis Bozanov met andere accommodaties in Bozanov.

10 beoordelingen over Bozanov

9,7
9,9
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Fantastische kerstdagen"
gerritse
8-1-2012 In huize Bozanov hebben we met onze 3 kinderen een geweldige week gehad in de kerstvakantie. Het huis is ruim,schoon en van alle gemakken voorzien. Er lag geen sneeuw maar door de goede uitwijkmogelijkheid naar Polen hebben we elke dag kunnen skieen waarbij de kinderen prive les hadden in het nederlands door de eigenaresse! De eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. We reden naar huis met verdrietige kinderen op de achterbank omdat het voorbij was. We hebben al geboekt voor volgend jaar!

"Geweldige week voor herhaling vatbaar"
Ton en Esther
16-8-2011 Vakantiehuis Bozanov is ons prima bevallen. Met 2 wat grotere kinderen (13 en 18 jaar) hebben wij genoten van een heerlijke vakantie. Natasja en Hillebrand doen werkelijk alles voor hun gasten om ze een geweldige vakantie te bezorgen. In de ochtend hangen de verse broodjes al aan de deur. Verder organiseren ze vele uitstapjes waar we dan ook veel gebruik van hebben gemaakt. 2 maal een wandeltocht door de bergen, een bezoek aan de oudste bierbrouwerij van Tsjechie en een survivaltocht hebben we dit jaar meegemaakt. Ook een barbeque op de camping met varken aan het spit was erg geslaagd. We hebben echter nog lang niet genoeg gezien en gedaan en hebben reeds weer geboekt voor volgend jaar. Want ook willen we nog zweefvliegen, kanovaren, mountainbiken en de mooie plekken in Polen bezoeken.
Het appartement is ruim, schoon en geeft privacy maar ook is er genoeg ruimte voor contact met de campingbewoners. Zeker als je meedoet aan de verschillende excursies.

"Een perfect verzorgde plek met prachtige natuur"
Fam Remmers
6-8-2011 Vakantiehuis Bozanov is een heerlijk ruim en luxe huis naast een kleine (NL) camping. Er is een ruime tuin met een geweldig uitzicht. Wij hebben 3 weken kunnen genieten en wilden eigenlijk nog wel langer blijven. In directe omgeving zijn allerlei uitstapjes te maken. Hillebrand en Natasja hebben qua uitstapjes voor elk wat wils en beantwoorden graag al je vragen. Als je trouwens gewoon in de 2000 m2 grote tuin met BBQ en vuurplaats wil genieten is dat ook best. Zowel de sportieveling als de rustzoeker kan hier heerlijk vakantie vieren. Onze kids van 4 en 7 jaar hebben zich prima vermaakt op de naastgelegen camping. Elke morgen verse broodjes aan de deur, heerlijk gewoon! De luxe van een huis en de charme van de camping en dat op een vreselijk mooie plek. Er zijn serieus geen nadelen te bedenken. Bozanov heeft een plekje in ons hart veroverd!

met partner, Nov. 2010
"Geweldige vakanties !"
Anita de Kreij
27-12-2010 In november zijn we voor de 8e keer in Bozanov geweest en dat spreekt waarschijnlijk wel voor zich !! De omgeving is prachtig: rustig, maar zeker niet saai. Wij hebben er door de jaren heen aan diverse activiteiten meegedaan: bergwandelen met gids, kano varen, wandklimmen, zweefvliegen, paardrijden (incl.echte cowboy...), rondvlucht in vliegtuig en een tocht met paard en wagen.
We zijn er verschillende malen samen geweest,met onze kinderen en met familie en iedereen is even enthousiast ! Wij hebben op de camping gestaan maar ook in huize Bozanov gelogeerd en vonden alles even leuk. Veel cultuur in de omgeving, herten die vlak achter het huis langs lopen, veel goed en voordelig eten en veel aardige mensen ! Door de jaren heen hebben we enorm veel verbeteringen gezien op de camping:meer (zeer schone !) douches en toiletten, mooie vlakke campingplaatsen en de beheerders zijn altijd vriendelijk !!
Wij hebben alweer geboekt voor april 2011...

met jonge kinderen, 2010
"Top vakantie!"
Sabrina
20-11-2010 Wij gaan aankomend jaar voor de derder keer naar Bozanov. Het zal onze tweede keer in Huize Bozanov zijn. Normaal gaan wij niet zo vaak naar een zelfde plek, maar wij zijn gewoon verliefd geworden op Huize Bozanov en haar omgeving.

Het huis voelt echt als een thuis. Het is er luxe, ruim, schoon en compleet. De tuin is een heerlijke plek om te voetballen met de kinderen of een plek om heerlijk rustig een boek te lezen. Het uitzicht is adembenemend.

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en zeer bekend met de omgeving. Zij hebben goede tips voor dagjes uit, wandelingen, goede restaurants etc. En dit alles voor met kinderen, zonder kinderen, voor gevorderde avonturiers of beginnende.

De supermarkten zijn dichtbij en bieden een goed assortiment. Er zijn lekkere broodjes en er is goed vlees te koop. Alle restaurants die wij hebben bezocht waren goed en zeer betaalbaar.

met jonge kinderen, 2010
"Top vakantie!"
Sabrina

Kortom: een ideale plek voor een rustige vakantie met veel mogelijkheden voor avontuur.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Rust, ruimte en comfort"
fam. Heesben
3-2-2011 Wij zijn in 2009 een week in Huize Bozanov geweest. Het enige wat toen niet beviel was de duur van ons verblijf: te kort! Het was er zo heerlijk en we hadden lang niet alles in de omgeving gezien en gedaan. Daarom zijn we in 2010 voor 2 weken teruggegaan en hebben we opnieuw genoten van dit heerlijke appartement (goed ingericht, alles zeer verzorgd) en zijn omgeving. Wij zijn zelf geen kampeerders, maar wat onze zoon leuk vond was de (rustige) camping voor de deur, waar hij leuke contacten had met andere kinderen. De enthousiaste campingeigenaren, die de omgeving op hun duimpje kennen, organiseren aktiviteiten die de moeite waard zijn om aan deel te nemen.
Voor wie in zijn vakantie rust en ruimte zoekt is dit appartement een absolute aanrader!

met vrienden, Juli 2010
"Fantastische vakantie"
Elly Bos
20-8-2010 In juli/augustus hier op vakantie geweest, en heel erg naar ons zin gehad. Prachtig huis met alles erop en eraan. Voldoende serviesgoed, goede pannen etc.
Eigenaren zijn een gezin met drie kleine kinderen. Het is een rustige en mooie omgeving. Je kijkt vanuit de grote tuin over de graanvelden naar de koeien met daar achter de bergen.
Als je zin hebt, kun je deelnemen aan diverse excursies, voor een redelijk bedrag. Kortom een echte aanrader

met partner, Juli 2010
"Supercalifragilixenexpialidoosjes"
Joke maatje
3-5-2011 Mooie camping waar we zeker nogg eens terug komen .Wij hebben het prima naar onze zin gehad en een hoop gezien en gedaan.Heerlijk gegeten in de eet gelegenheden die de campingeigenaars ons aanraden.

Nelleke
13-9-2006 Wij zijn in augustus in Bozanov geweest.met de auto.
Het is er heel goed toeven.
mooie wandelingen gemaakt.
De eigenaren van het pand zijn ontzettend aardige mensen. Het huis is heel mooi en lux.
de omgeving is ook mooi. Het is er voor wandelaars en mountenbykers en zo echt perfect.Het eten wat je er koopt, het brood bijvoorbeeld is best lekker. Je kunt er in de levensmiddelenwinkels van alles kopen. En uit eten gaan is helemaal fijn. Het kost je bijna niets.