29-7-2011
We zijn net terug van een heerlijke vakantie op camping Bozanov. Aan al onze verwachtingen is voldaan. De kampeerplekken zijn erg ruim en wij hadden een prachtig uitzicht op de bergen! Het sanitair is erg schoon, er werd zeker drie keer per dag schoon gemaakt. Voor de kinderen was er dit jaar een animatieduo, die dat ontzettend leuk deden. Door de kleinschaligheid van de camping, kenden de kinderen elkaar ook bijna allemaal en werd er gezellig geknutseld, maar ook gedanst en het kampvuur met marshmellows natuurlijk niet te vergeten. Ook wij als ouders/ouderen hebben genoten van de gezelligheid (barbequeavonden en kletsen bij het grote kampvuur) en betrokkenheid van de campinggasten en natuurlijk ook van de gastheren Natasja en Hillebrand.
Ook in de omgeving hebben we lekker en redelijk goedkoop gegeten. Al met al een top vakantie gehad en kan ieder aanraden, zeker eens in Bozanov te gaan kijken, want ook in de omgeving zijn er ontzettend mooie tochten te maken!
15-8-2011
Wij zijn net terug van, opnieuw, een geweldige vakantie op camping Bozanov. Vonden we het vorig jaar al helemaal geweldig (zie ergens hieronder), dit jaar hebben Natasja en Hillebrand ons opnieuw aangenaam verrast. De nieuwe bar, het nieuwe zwembad en de trampoline dragen stuk voor stuk bij aan een ultiem vakantiegevoel. Daarbij komt dan het onvermoeibare enthousiasme van dit tweetal. Ik heb nog nooit twee ondernemers ontmoet die zó service- en klantgericht bezig zijn! Verblijven op camping Bozanov is daardoor één groot feest.
De omgeving is prachtig, het is nog niet zo toeristisch en dus lekker rustig. Het is een goedkoop land qua eten en drinken (kwalitatief wel erg tot zeer goed) en de attracties zijn ook nog betaalbaar, ideaal als je met een wat groter gezin op stap bent.
Door de kleinschaligheid van de camping en dankzij de barbeque (of, nog leuker) het varken aan het spit kom je snel in contact met de andere gasten.
Dus..in 2012 zijn wij er weer.
Fam. Hobelman Gendringen
10-8-2011
Dit is echt de gezelligste camping die we gehad hebben. Petje af voor Hillebrand en Natasja
echt alles doen ze zelf van broodjes bezorgen tot grasmaaien, wandelentochten meelopen
en barbecue organiseren in de achtertuin en het klapstup "varken aan het spit" waar hillebrand de hele dag mee bezig is! zelfs als het varkenspit kapot gaat komt er weer een lasapparaat tevoorschijn om het feest door te laten gaan Eigenlijk is alles aanwezig op de camping van bar tot zwembad en je kan er een hoop exursies doen. Deze mensen doen echt alles om het iedereen naar het zin te maken. Wij waren met onze dochters van 12 en 15 en die hebben zich ook geen dag ver veelt en zaten bijna elke avond bij het kampvuur. Ik hoop dat ik volgend jaar nog een plekje kan krijgen
17-8-2011
Aan veel van de georganiseerde activiteiten meegedaan, zoals de BBQ, eenmaal met een varken aan het spit, en wandelen in de mooie omgeving