Camping Bozanov in Bozanov Tsjechie beoordelingen 9.2 | Zoover

Camping Bozanov Bozanov

Beoordelingen Camping Bozanov

Bozanov 307, 54974, Bozanov
Camping Bozanov scoort een 9,2 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bozanov? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bozanov in Bozanov, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Camping Bozanov vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Camping Bozanov met andere accommodaties in Bozanov.

27 beoordelingen over Bozanov

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Kleine mooie camping in pradijselijk dalletje"
Martin
11-5-2012 Er is al veel over deze camping geschreven. Eigenlijk is alles goed voor wie een kleine camping zoekt, met uitstekende voorzieningen in een mooie natuurlijke omgeving. Met bovendien vreselijk aardige, professionele en betrokken eigenaren.
Heel erg leuk voor kinderen tot ca. 12 jaar. Veel sportieve mogelijkheden in de omliggende natuur. Restaurants zijn er niet veel en het is geen haut cuisine. Mara ze zijn wel authentiek, het eten is eenvoudig en goed en vooral spotgoedkoop. En het bier smaakt heerlijk.

met jonge kinderen, 2011
"Erg mooie camping, prima voorzieningen"
Harro
29-8-2011 Met ons gezin met 3 kinderen (2 t/m 8 jr) hebben we een prima vakantie gehad op camping Bozanov. De service van Natasja en Hillebrand is erg goed en ze doen enorm hun best (en slagen erin) om het je helemaal naar je zin te maken. De natuur in de omgeving is erg mooi, en er is voor alle leeftijden genoeg te doen in de omgeving. Aanrader dus!

met oudere kinderen, 2011
"Nette camping met vriendelijke eigenaren"
Geert en Alice Broe...
13-8-2011 Prima camping en een prima plaats om van daaruit allerlei dingen te ondernemen.
Ook de barbeque en het "varken aan het spit" was gezellig.
Hillebrand en Natasja doen hun best om het iedereen naar de zin te maken.

"Helemaal geweldig!!"
fam. Eikelboom
29-7-2011 We zijn net terug van een heerlijke vakantie op camping Bozanov. Aan al onze verwachtingen is voldaan. De kampeerplekken zijn erg ruim en wij hadden een prachtig uitzicht op de bergen! Het sanitair is erg schoon, er werd zeker drie keer per dag schoon gemaakt. Voor de kinderen was er dit jaar een animatieduo, die dat ontzettend leuk deden. Door de kleinschaligheid van de camping, kenden de kinderen elkaar ook bijna allemaal en werd er gezellig geknutseld, maar ook gedanst en het kampvuur met marshmellows natuurlijk niet te vergeten. Ook wij als ouders/ouderen hebben genoten van de gezelligheid (barbequeavonden en kletsen bij het grote kampvuur) en betrokkenheid van de campinggasten en natuurlijk ook van de gastheren Natasja en Hillebrand.
Ook in de omgeving hebben we lekker en redelijk goedkoop gegeten. Al met al een top vakantie gehad en kan ieder aanraden, zeker eens in Bozanov te gaan kijken, want ook in de omgeving zijn er ontzettend mooie tochten te maken!

"Nóg beter!!"
Fam. Hobelman
15-8-2011 Wij zijn net terug van, opnieuw, een geweldige vakantie op camping Bozanov. Vonden we het vorig jaar al helemaal geweldig (zie ergens hieronder), dit jaar hebben Natasja en Hillebrand ons opnieuw aangenaam verrast. De nieuwe bar, het nieuwe zwembad en de trampoline dragen stuk voor stuk bij aan een ultiem vakantiegevoel. Daarbij komt dan het onvermoeibare enthousiasme van dit tweetal. Ik heb nog nooit twee ondernemers ontmoet die zó service- en klantgericht bezig zijn! Verblijven op camping Bozanov is daardoor één groot feest.

De omgeving is prachtig, het is nog niet zo toeristisch en dus lekker rustig. Het is een goedkoop land qua eten en drinken (kwalitatief wel erg tot zeer goed) en de attracties zijn ook nog betaalbaar, ideaal als je met een wat groter gezin op stap bent.
Door de kleinschaligheid van de camping en dankzij de barbeque (of, nog leuker) het varken aan het spit kom je snel in contact met de andere gasten.
Dus..in 2012 zijn wij er weer.
Fam. Hobelman Gendringen

"De gezelligste camping die ik heb meegemaakt"
Familie de Koning
10-8-2011 Dit is echt de gezelligste camping die we gehad hebben. Petje af voor Hillebrand en Natasja
echt alles doen ze zelf van broodjes bezorgen tot grasmaaien, wandelentochten meelopen
en barbecue organiseren in de achtertuin en het klapstup "varken aan het spit" waar hillebrand de hele dag mee bezig is! zelfs als het varkenspit kapot gaat komt er weer een lasapparaat tevoorschijn om het feest door te laten gaan Eigenlijk is alles aanwezig op de camping van bar tot zwembad en je kan er een hoop exursies doen. Deze mensen doen echt alles om het iedereen naar het zin te maken. Wij waren met onze dochters van 12 en 15 en die hebben zich ook geen dag ver veelt en zaten bijna elke avond bij het kampvuur. Ik hoop dat ik volgend jaar nog een plekje kan krijgen

"Leuke kleine camping in een mooie omgeving"
Abbe
17-8-2011 Aan veel van de georganiseerde activiteiten meegedaan, zoals de BBQ, eenmaal met een varken aan het spit, en wandelen in de mooie omgeving

"Mooie sfeervolle camping"
Jan Leijstra en Cis...
10-8-2011 Wij zijn dit jaar weer drie weken naar camping Bozanov geweest. Wij hebben ons geen dag verveeld. In 2009 hebben wij ook al een aantal weken op deze camping gestaan. Wij zijn fanatieke mountainbikers en hebben weer allerlei nieuwe routes ontdekt. Dus mensen die eens iets meer willen dan moutainbiken in Limburg en op de Veluwe raden wij deze omgeving aan. Er zit voldoende uitdaging in.
Natasja en Hillebrand zijn het idele stel om het de gasten naar hun zin te maken. Niets is hun teveel. Ondanks dat de camping een stuk drukker is geworden blijft het allemaal zeer overzichtlijk. Dit jaar was voor het eerst de bar drie dagen in de week open. Dit vonden wij een prima uitbreiding. Wel schonk Natasja de glazen rode wijn te vol met alle gevolgen voor de volgende ochtend.
De wekelijkse BBQ avond met op het einde het kampvuur zorgt voor veel gezelligheid en je praat bij met mensen die je tijdens de activiteiten hebt leren kennen.

"Kleinschalig, gastvrij in een prachtige omgeving"
Cor en Susan
11-8-2011 Dit jaar de eerste keer met de tent naar Tjechie, naar camping Bozanov om precies te zijn. Onze campeerplek boven aan de camping was helemaal top. Mooi uitzicht op de Koruna, de "huisberg" van Bozanov. Naast het eerder genoemde mountainbiken kun je er lange, schitterende wandelingen maken. Dankzij uitstekende informatie van de enthousiaste eigenaren kun je zelfstandig op pad maar indien gewenst kun je ook deelnemen aan georganiseerde activiteiten van de camping zelf. De kleinschaligjeid van deze camping maakt dat het gezellig "tafelen" was op de avonden van BBQ en "varken aan het spit". Voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige camping, gastvrije eigenaren met persoonlijke aandacht en actief bezig willen zijn zijn is dit the place to be.

"Heerlijk genieten"
joke en wil maatje
15-8-2011 Wij wil en joke zijn dit jaar voor de tweede keer hier op de camping van Natasja en Hillebrand.We hebben weer lekker van alles genoten .Alleen had het zonnetje wat harder mogen schijnen want de temperatuur lag dit jaar een beetje laag ivm vorig jaar waar de temperatuur soms net ff teveel van het goeie was maar al met al wel weer een lekere uit rust en geniet vakantie gehad .Hillebrand en Natasja ga zo door en wie weet tot ooit groetjes en het ga jullie goed