Hotel Pod Zvicinou*** in Bílá Tremesna Tsjechie beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Pod Zvicinou*** Bílá Tremesna

Beoordelingen Hotel Pod Zvicinou***

Dolní Brusnice 96, 544 72, Bílá Tremesna
Hotel Pod Zvicinou scoort een 8,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pod Zvicinou***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pod Zvicinou*** in Bílá Tremesna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Pod Zvicinou*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Královéhradecký. Vergelijk Hotel Pod Zvicinou*** met andere accommodaties in Bílá Tremesna.

27 beoordelingen over Pod Zvicinou***

met vrienden, Mei 2012
"Geweldig hotel"
Agnes
21-5-2012 Samen met mijn zus Marijke en vriendin Lida hier geweest van 14 mei t/m 19 mei. Een fantantisch hotel in een prachtige omgeving. Nancy en Erik en het hele team doen er alles aan om het naar je zin te maken. Erik heeft voor ons mooie wandelingen uitgestippeld. Niets was ze teveel. Heerlijk gegeten!! Pluim voor de kok. Een echte aanrader als je sportief bent en van wandelen houdt. Maar ook als je van andere sporten houdt is het hier goed vertoeven.

met vrienden, Aug. 2011
"Een prachtige plek!"
Bart
29-8-2011 Ik heb 10 dagen genoten van dit prachtige hotel!
de mensen zijn er altijd vriendelijk en staan voor je klaar!
Zal zeker weer terug komen naar dit mooie hotel.

het hotel, de mensen en de omgeving is gewoon super!

Een echte aanrader!

alleenreizend, Aug. 2011
"Heel gastvrij."
anneke uit amsterda...
18-8-2011 Nancy en Erik doen er alles aan om het iedereen aar de zin te maken. Goed wandel startpunt. Prachtige ligging en een plek met historie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig ! "thuisgevoel""
TvS
15-8-2011 Wat een heerlijk hotel zeg ! Niets is deze hardwerkenden mensen teveel !
Het Hotel wordt gerund door een leuk Nederlands stel, aangevuld met een hecht Tsjechisch team van mensen. De kok kwam iedere morgen aan ons vragen wat we 's avonds wilden eten, hierbij gaf hij ons suggesties. Iedere dag kregen we per persoon 2 schone handdoeken en werden de bedden keurig opgemaakt. Ons is niet bekend hoe vaak de bedden verschoond werden maar alles was keurig schoon. De dame achter de bar was dag en nacht bereikbaar en was zelfs bereid om voor ons op te blijven zodat wij naar een festival konden een paar dorpen verderop. De voordeur ging niet op slot, we konden gewoon naar binnen. Het weer was heel de week prima dus hebben vaak tot na 10-en buiten gezeten. Volgende keer weer !! En niet alleen voor de prachtige omgeving ! Dit hotel is echt een aanrader !

met vrienden, Aug. 2011
"Erg leuk Hotel met vele activiteiten."
Yke van der Wal
5-10-2011 De medewerkers van hotel pod zvicinou zijn erg behulpzaam en vriendelijk ook de eigenaren komen vaak persoonlijk een praatje met je maken. De omgeving is echt super! en ook zit er een camping bij met een zwembad.. wel koud want er stroomt rechtstreeks water van uit de bergen in het zwembad hierdoor is het wel erg natuurlijk.
De kamers zijn zoals je kunt verwachten.. netjes en in orde. Er is voor een ieder wel iets te beleven. Er worden veel activiteiten georganiseerd wat trouwens zeer zeker de moeite waard is om aan deel te nemen, zeker de kano tochten waren erg leuk.

"Drie ster onwaardig"
Nous
10-8-2011 Het hotel is voor ons drie ster onwaardig.
De kamers zijn erg sober en zonder tv. Harde bedden waarvan de lakens niet 1x verschoond zijn in 8 nachten.
Ontbijtbuffet is karig en naar ons idee geen verse broodjes of eieren.
Avondeten ook niet erg bijzonder en naar verhouding duur in vergelijking met restaurants in de omgeving.
Zwembad is te smerig om in te zwemmen en ook zeer slecht onderhouden.
Eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam wat betreft uitstapjes.

Wat wij het grootste nadeel vonden is dat het hotel tussen 22:00-8:00 op slot gaat. Je moet dus na 22:00 op je kamer zitten tot 8:00. Want in het hotel gaan de faciliteiten zoals bar, restaurant en zitruimte met tv ook allemaal dicht.
Dit was voor ons echt onacceptabel.
Het heeft meer het idee van jeugdherberg!

We vragen ons af of het in de winter beter is gezien de positieve recensies.
De eigenaren doen wel erg hun best in leuke activiteiten organiseren.
Een wandeltocht is ook een aanrader.
Eigenaresse Hotel pod Zvičinou, 26-8-2011
Eigenaar zegt:  Beste M en A, het is natuurlijk altijd jammer wanneer een vakantie anders is dan verwacht. Jullie kwamen op advies van een ander en hadden een voorstelling. Helaas voldeed deze niet aan jullie verwachting. Het klopt dat we eenvoudige nette kamers hebben zonder TV, dit staat overal duidelijk vermeld. De deur van het hotel gaat s nachts op slot wanneer de laatste gast naar bed gaat. M. vertelde dat hij s ochtends heel vroeg wakker is en niet op zijn kamer wil blijven omdat A. dan wakker wordt, maar dit is geen probleem hij gaat dan toeren in de omgeving. Het bronbad in het bos is natuurwater, geen zwembad. Het is de overloop van het drinkwater en gebouwd in 1936. Verwacht geen blauw bad met chloor, het wordt vermeld als bronbad en men komt van heinde en ver hier zwemmen omdat het water "helend" is. De kamers worden elke dag nagelopen en jullie beddengoed is tijdens jullie verblijf verschoond. We hebben een daghap vanaf 60 kronen, 2,5 Euro. Maar biefstuk is natuurlijk duurder.

met partner, Aug. 2010
"Aanrader voor een ontspannen vakantie"
Soldaat / De Bruijn
12-9-2010 De 11-daagse noord-zuid reis Tsjechië is zeker de moeite waard. Bij Eric kun je goed terecht voor sportieve activiteiten en de wandeltochten met mooie uitzichten zijn zeker aan te bevelen. Hotel Pod Zvicinou heeft het Tsjechische karakter van het oude kuuroord behouden. Zeker zo laten! (ook de aanpassing van de bruidssuite).

"Prima familiehotel"
Marco
28-4-2010 Komen hier al jaren (sinds 1999 ) voor een weekje in het voorjaar en soms in de zomer. Autheniek hotel, geen kamer hetzelfde, mooie ligging, goede keuken. Veel te doen in de omgeving. Goede leiding.

met jonge kinderen
"Bedankt pod Zvicinou"
hetty
5-1-2010 We hebben een heerlijke week gehad, gezellig oudjaar gevierd met Tsjechen, Polen, Duitsers, Nederlanders en Italianen. Je ziet ons zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Leuke plek met gastvrije eigenaars."
Majorie Overvoorde
4-1-2010 Wij hebben een heerlijke week gehad in hotel Pod Zvicinou. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Heerlijk restaurant en huiskamersfeer door bijna continu brandende houtkachels. En een aparte speelkamer met tafeltennistafel, voetbaltafel en speelgoed voor jonge kinderen. Achtergrondmuziek in het restaurant bij het ontbijt is popmuziek. In tegenstelling tot een eerdere beoordeling, vinden wij de eigenaren absoluut niet opdringerig maar juist servicegericht m.b.t. het aanbieden van activiteiten en tips voor een leuke tijd. Feest op oudejaarsavond was gezellig met ouderwetse disco die tot in de vroege uurtjes duurde. Op de 3e verdieping absoluut niet te horen overigens. Eenvoudige kamers met goede bedden en heerlijke douche.