Beoordelingen Camping Jadran

23 mei 2013

Jadran
Beoordelingen Camping Jadran
Jezerní 84/12, CZ-35101, Frantiskovy Lazne
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Jadran in Frantiskovy Lazne, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Jadran zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Jadran scoort een 3,2 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Jadran in Frantiskovy Lazne, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Jadran, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Jadran de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Jadran vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karlsbad (Karlovarský). Vergelijk Camping Jadran met andere accommodaties in Frantiskovy Lazne.

9 beoordelingen over Jadran

3,4
6,1
3,1
3,3
1,8
4,4
met oudere kinderen, Aug. 2009
"Zeerslecht ,niet wat is beloofd!!!!!"
j.kost
19-8-2009 Deze camping beloofd in zijn internet folder dat er kan worden gezwommen en gevist en dat er grootte zonne weide is met speelweide. Verder zijn er weinig voorzieningen voor kinderen en is er geen mogelijkheid om met een caravan en auto op het terein te komen .Omdat de ingang is geblokeerd door een aantal beton blokken.

met jonge kinderen
"Nooit meer"
J Wieringa
20-7-2009 De website geeft een mooie camping weer, maar als je aankomt is er het een ee ander veranderd, de camping is een paar honderd meter naar achteren verplaatst, dus je kunt niet meer bij het zwemmeertje komen, auto's kunnen er niet meer komen omdat er grote rotsblokken voor de ingang liggen, en de hele camping ligt vol met kleine scherpe steentjes, wij hadden een mobile home met een grote veranda en aangezien wij een zoontje hebben van een jaar dachten we okee, hij kan niet op de grond spelen maar wel op de veranda, na een dag kruipen over de veranda had hij heel veel flink grote splinters in zijn handen, voeten en benen. Dus dan alleen maar binnen spelen. Voor de andere kinderen was er alleen een trampoline, een hele oude zonder net, dus daar zijn ook de nodige gevaren aan gebonden. Al met al een rottige week.

met partner, Juni 2009
"VERVALLEN EN ZEER SLECHTE CAMPING."
Dekker
8-7-2009 Wij zijn ook op camping Jadran geweest, bij aankomst hadden we het idee dat we verkeerd waren, maar niets was minder waar. Een grote vervallen bende. De entree werd geblokkerd door 2 grote containers en 3 betonblokken waardoor je niet met de auto op de camping kon komen. De bagage moest per kruiwagen vervoerd worden. Wij verbleven in een stacaravan die in orde was maar van alle faciliteiten die in de reisgids en op internet worden vermeld was niets. Ook de site van de camping zelf geeft een totaal ander beeld dan de werkelijkheid. Wij begrijpen ook niet dat een gerenomeerde reisorganisatie dit durft aan te bieden. Een camping is ook voor campers en caravans maar die moesten onverrichte zaken weer terug. Dit is een waarschuwing voor mensen die hier deze zomer heen willen, ons advies is NIET DOEN er zijn vast veel betere campings!!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Jadran bij:

met partner, Sept. 2008
"Redelijk onderkomen"
gerd renkema
25-9-2008 Camping ligt 3,5 km vanaf stad, midden in natuurgebied. Geschikt voor rustzoekers.
Tegenvaller: 2,50 euro extra voor parkeren te betalen. Wij zaten in stacaravan touroperator,deze was supergoed, dekbedden,magnetron,terras,etc.
De omgeving heeft genoeg reisdoelen, zoals Karovy. Ook Duitsland gemakkelijk te bereiken,ook hier leuke stadjes,bijv. Waldsassen.
Restaurant en hotel zijn opgedoekt, vervallen bende. Personeel vriendelijk.

met partner, Juni 2008
"Nooit meer!!!"
Bert
12-7-2008 Petsoneel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar......het restaurant is dus helemaal niet open en zijn ook geen maaltijden op de camping te verkrijgen.
Sanitair vind ik zoals heel de camping onder de maat.
Conclusie: te duur voor deze camping

Familie
Marianne
23-5-2008 Een leuke camping voor een eerste stop in Tsjechie. De caravans, tenten en kleine huisjes staan om een grote zwemvijver heen. Een klein stukje met zand langs de rand van het water zodat de kleintjes daar kunnen spelen. Leuk om 's avonds alle kampvuurtjes te zien branden. Het sanitair is matig. Er rijdt een treintje van de camping naar het stadje.

met partner, Sept. 2007
Angela en Erik
28-9-2007 Kleine camping. Stacaravans zijn prima ; incl handdoeken en zeepjes. Restaurant is oud. Eten is van slechte kwaliteit! Camping is prima om een paar dagen te staan. Mooie omgeving!

met partner, Juli 2007
willyv
20-8-2007 Camping is goed, duur naar CZ normen en restaurant trekt op niks.

met partner, Juni 2007
"Blijf er weg"
gerard
2-1-2010 2007 werden er zeer vriendelijk ontvangen.alles er wel zeer gedateerd uit.maar oke ,campinglive van rtl 4 heeft er opnames gemaakt.kon zelfs meedoen aan camping van het jaar.Helaas ,9 06 2009 camping door de gemeente gesloten.Iemand heeft er toch een ander idee over,wat er met dit stuk prachtige natuur moet gebeuren.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit