Camping Briza**** in Cheb Tsjechie beoordelingen 9.1 | Zoover

uitzicht over 2 plateau

Beoordelingen Camping Briza****

Briza 19, 35002, Cheb
Camping Briza scoort een 9,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Briza****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Briza**** in Cheb, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Camping Briza**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karlsbad (Karlovarský). Vergelijk Camping Briza**** met andere accommodaties in Cheb.

28 beoordelingen over Briza****

met vrienden, Mei 2012
"Fantastische plek"
À. Schuitemaker
17-5-2012 Wij verbleven in een gezellig chalet. Uitstekend schoon en knus ingericht.
Goede bedden. Wij hadden een prachtig uitzicht over het meer. Terr op het zuiden dus zodra de zon scheen zaten wij buiten. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes in Duitsland en Tsjechië. Schattige kleine dorpjes. Advies neem en fiets mee. Vriendelijke eigenaren die alle tijd nemen voor hun klanten. Prijs kwaliteitsverhouding is goed. Tijdens het seizoen is de bar geopend.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Rustiek genieten in actieve omgeving"
familie van der lin...
6-5-2012 Wij bezochten deze camping in de mei-vakantie 2012 en hadden de hele week schitterend weer. Camping Briza wordt gerund door twee zeer spontane nederlandse dames die altijd in zijn voor een praatje en veel tips hebben over de mogelijkheden in de omgeving. Fijn als je de taal van het land niet spreekt. We werden heel gastvrij ontvangen, konden de eerste nacht in een trekkershut overnachten zodat we de volgende ochtend in alle rust konden opzetten. Het uitzicht vanaf de terrassen van de camping was fantastisch, we zaten echt in de natuur, heel rustiek. Het meer is heerlijk koel en in mei al goed bezwembaar. De beschikbare roeiboot en surfplanken zorgden voor dagen speelplezier voor de kinderen. Zo ook de pingpongtafel en de ruimte om te voetballen, te schommelen en noem maar op. De lieve camping-hond was een enorme trekpleister en moest bij vertrek hevig geknuffeld worden..

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Schitterend gebied en camping"
Familie van Loon
6-5-2012 Wij hebben in de meivakantie op camping Briza doorgebracht en het was er heel gemoedelijk en mooi. De schatten van eigenaren Hella en Anja zorgden dat je op tijd je broodjes kreeg, je kon met hun bootje de rivier op en een kampvuurtje maken, daar waren ze ook zeer voor in. In de omgeving was ook genoeg te doen, zoals de stad Cheb, Frantiskovy Lazne en het Felsenlabyrint in het Fichtelgebergte. Met een mountaimbike door dit heuvelachtige landschap is ook goed te doen. Ik kan deze camping aan iedereen aanraden, je voelt je er meteen thuis. (P.s.) Hella en Anja ik heb nog flink geflyerd op camping Oase Praha en ik weet zeker dat jullie nog vele gasten zullen krijgen.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Camping Briza: voor herhaling vatbaar"
fam Hermans
7-5-2012 Camping Briza wordt gerund door twee lieve, hardwerkende nederlandse vrouwen. De ontvangst is hartelijk. Ze staan altijd voor je klaar en geven goede tips voor uitjes. De camping ligt aan een meer, waar het prima recreeren is. Het water is in mei al warm genoeg. Het loopt geleidelijk af. De omgeving is een natuurreservaat waar reeen en bevers te zien zijn. Je kunt vanaf de camping direct mooie wandelingen maken. Ook zijn er vele mooie plaatsjes in de omgeving, binnen en buitenzwembaden en veel superarkten, die tot onze verbazing ruimere openingstijden hadden dan in Nederland en een prima assortiment. Wij hebben gebruik gemaakt van een chalet, wat erg mooi was en voorzien van alle gemakken. De chalets en de rest van de camping worden goed schoongemaakt. Ook met hond een goed camping om te bezoeken. Kinderen krijgen alle ruimte. Al met al een aanrader!

met vrienden, 2011
"Briza een geweldige camping toppie"
nijboer en bosma
18-8-2011 hella en anja perfecte camping eigenaren.
zeer vriedelijk en gastvrij,zeer goed schoon sanitair,lekkere warme douchen,zonder munten.
mooi uitzicht over de camping,perfecte ligging.
de gezellige kantine waar je de broodjes kon bestellen,en vervolgens de volgende ochtend bij je caravan werd bezorgt,echt klasse dames.

hella en anja een dikke tien,

met vrienden, Aug. 2011
"O, oh wat hebben we het slecht........."
Ben en Gemma Sinder...
13-9-2011 Lieve Anja en Hella.
Wij zijn van 13 t/m 27 augustus 2011 bij jullie op de camping geweest.
We hebben met 5 personen, waarvan 1 invalide, gelogeerd in chalet nr 3. Wat was het geweldig mooi, ondanks dat het meer niet geheel gevuld was. De camping ligt in een prachtige omgeving en is goed onderhouden. Het sanitair ziet er uitstekend, schoon en hygienisch uit. We hebben ontzettend genoten van jullie gastvrijheid en uitstekende zorg. We hebben zeer goed goed weer gehad, in combinatie met deze prachtige locatie wil je hier eigenlijk nooit meer weg. Het restaurant aan de overkant (de buurvrouw Jana) was een echte aanrader. Eten met 2 drankjes voor 7 euro pp. Wat hebben we genoten van de dagelijkse kletspartijtjes in de buurt van het zwembad. Om de camping en de vakantie te beoordelen zouden jullie eigenlijk een 11 verdienen. Anja en Hella bedankt voor een geweldige vakantie, we komen volgend jaar weer naar jullie camping en niet in de laatste plaats om jullie weer te ontmoeten. Ben en Gemma

"Gewoon 'TOP'"
ronald
9-8-2011 camping Briza bij Cheb is simpelweg een knusse, gezellige en zeer vriendelijke camping welke ons met 2 jongens prima is bevallen. Natuurlijk komt dat niet alleen door de zeer hulpvaardige en betrokken campingleidsters Anja en Hella, maar gewoon door het publiek dat dit soort kleinere campings bezoekt. Onze zonen van 4 en 8 hebben genoten van hun belgische en nederlandse vriendjes die er aan overvloed waren. Met z'n allen het zwembad(je) in, vliegeren, kampvuur stoken, "door de bush struinen" of gewoonweg kijken naar de mede kampeerders die hun mini-helicopters oplieten. Vakantie ten top.
We komen volgend jaar zeker terug voor een dag of 4-5 om als startpunt te gebruiken bij een verder vertrek richting slowakije en hongarij. Vooral ook de prima wegen ernaartoe (inderdaad, binnen 9 uur is het hier-daar) vonden we een ook een groot pluspunt.

"Onze kinderen hebben genoten"
petra,henk en onze ...
30-7-2011 Geen meer dit jaar maar een prachtige rivier waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld.Onze kinderen hadden genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen en ook nog een klein zwembad en kinderspeelplaats was top.Bij wat mindere dagen veel gezien zowel voor de kinderen als voor ons.
wij hebben een grandiose vakantie gehad.
Bedankt hella en anja

met oudere kinderen, Juli 2011
"Super"
fam W utrecht
27-7-2011 juli 2011 twee weken verbleven op camping Briza met het hele gezin.
Ideale reisafstand, prachtige ligging, bijzonder vriendelijke en behulpzame campingeigenaren. Mooi, verzorgd, aantrekkelijk terrein, staanplaatsen, chalets en ook trekkershutten (waar wij verbleven).
Heerlijk zwembadje, schoon en nieuw sanitair, leuk binnenverblijf met barretje, elke ochtend vers brood, water langs de camping.
Veel te zien in de omgeving, mooie natuur en ook ruime mogelijkheden om zeer betaalbaar boodschappen te doen en uit eten te gaan.
Hele goede sfeer op de camping, kinderen blij, ouders blij, kortom: ideaal, zeker doen! Twee weken was te kort, we komen graag nog een keer terug!

"Gast vrij"
Peter
22-8-2011 Een kleine camping in het uiterste westkant van Tsjechië nabij de Duitse grens direct gelegen aan de rivier/stuwmeer Eger / Ohre op zo’n 8 uur rijden vanaf Utrecht.
Direct op de camping aangekomen voel je al gelijk de warme sfeer van gastvrijheid gecombineerd met de rust van de omgeving.
Bij aankomst op camping zie je gelijk al de zee van bloemen en planten aangelegd rond het pand van de eigenaren Hella en Anja.
Opvallend zijn de 10 trekkershutten (2 en 4 personen) uit de communistische tijd. Sober maar doeltreffend ingericht met een speels zoldertje. Voorts zijn er 3 moderne blokhutten op de camping gebouwd.
Jammer dat we niet langer konden blijven, want hier kan je zeker tot rust komen.