Beoordelingen Cheb

6,5

18 mei 2013

Cheb
Beoordelingen Cheb
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cheb. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cheb. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cheb? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cheb scoort een 7,6 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Campings, 1 Vakantiehuis, 5 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Cheb. Op Zoover vind je bovendien 232 vakantiefoto's van Cheb. Je kunt 1 video van Cheb bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cheb. Bekijk ook andere accommodaties in Tsjechie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karlsbad (Karlovarský).

18 beoordelingen over Cheb

6,5
met jonge kinderen, Sept. 2012
"Leuke stad"
Carla
Sfeer
8-10-2012 Cheb is een leuke stad, maar na een paar uurtjes heb je het centrum wel gezien.

met partner, Sept. 2012
"Oud en sfeervol."
Dick
Sfeer
19-9-2012 Wij zaten bijna elke dag op het fantastische plein bij "Barthelome" een restaurantje met prima koffie en eten. Tevens Wifi'. Voldoende supermarkten aanwezig. De "TESCO" was volgens mij 24 uur open.

met partner, Aug. 2012
"Sfeerloos, lijkt vanaf de foto's Cheb leuker."
Yvonne
22-9-2012 In principe is Cheb een lelijke sfeerloze stad

met een groep, Aug. 2012
"Niet bijster "spannend""
nelis
Sfeer
22-8-2012 Op zaterdagmiddag rond 4 uur waren bijna alle winkels dicht in de hoodstraat. Alleen nagelstudio's en eettentjes waren open.

met partner, Aug. 2012
"Cheb vinden wij prachtig"
fred
Sfeer
3-4-2013 In Gheb en omgeving raak je niet uitgekeken.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuk stadscentrum"
marknicolay27
Sfeer
8-11-2012 Hoewel we er niet heel vaak zijn geweest zag het stadscentrum er gezellig uit. Er zijn diverse pleintjes met terrassen en verder zijn er een groot aantal moderne winkels te vinden.
Buiten het directe centrum bevinden zich de grate winkelcentra zoals de Tesco en Kaufland. Ook is er een immens grote bazaar waar de Vietnamezen hun producten aanbieden.
Het is wel te merken dat de omgeving van Cheb tegen Duitsland aan ligt. Het is er nl. in veel dingen duurder als dat je verder Tsjechië in gaat.

met oudere kinderen, Juli 2012

met partner, Juli 2012
"Mooie stad"
Han Scholte
Sfeer
18-7-2012 Cheb is leuk om te bezoeken. Veel prima supermarkten. Omgeving eigenlijk nog mooier en prachtige plaatsen in nabijheid.

met partner, Juni 2012
"Mooie schone stad"
rosenth
Sfeer
12-7-2012 Voor het uitgaangsleven moet je het ons niet vragen; de stand ziet er schoon uit en is het ook. Natuurlijk overal van die kraampjes met nep spullen, maar verder een mooie stad.

met partner, Juni 2012
"Cultuur, natuur en vriendelijke mensen."
Rinus en Marika
Sfeer
26-12-2012 Aanbevolen voor golfers, wandelaars, orgelconcert liefhebbers (Waldsassen in Duitsland) cultuur prachtige kastelen en kerken (heel veel gerestaureerd), musea, grotten, kasteeltuinen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit