Hotel Rex Turtle Beach Resort*** in Courland Bay Trinidad en Tobago beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Rex Turtle Beach Resort***

_
Hotel Rex Turtle Beach Resort*** Courland Bay

Beoordelingen Hotel Rex Turtle Beach Resort***

201 Main Street, 91344, Courland Bay
Hotel Rex Turtle Beach Resort scoort een 6,9 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rex Turtle Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rex Turtle Beach Resort*** in Courland Bay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Rex Turtle Beach Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Trinidad en Tobago. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Trinidad en Tobago. Vergelijk Hotel Rex Turtle Beach Resort*** met andere accommodaties in Courland Bay.

21 beoordelingen over Rex Turtle Beach Resort***

6,3
6,1
6,5
6,6
met partner, Mei 2008
Frank van Hees
15-5-2008 De kamers waren eenvoudig ingericht en de bedden waren prima (zij het wat kort voor iemand van 2 meter). De bediening was zeer vriendelijk, maar behoorlijk traag (een goede afspiegeling van het leven in Tobago). Het zwembad was tiptop in orde en de direct aan het hotel gelegen standen waren breed en lekker rustig. Ook het eten viel erg mee (ik had er na eerdere ervaringen in Turkije en Egypte niets van verwacht).
Een all-inclusive arrangement is wel aan te raden, want in de directe omgeving van het hotel is weinig te beleven.

met partner, Mrt. 2008
R. Zwagerman
29-3-2008 Slechte ontvangst(je moest zelf je kamer opzoeken). Personeel was chagerijnig (behalve het Aziatische personeel). Lange wachttijd bij de bar. De kamer en vooral badkamer was oud en vies. De galerij leek op een bouwplaats. Whirlpool bij zwembad was defect. Duikschool was 15km verderop i.p.v. bij het hotel. Receptie gaf onze vertrektijd niet door terwijl de hostess 2x had gebeld. Wij waren vorig jaar op Jamaica in Negril en betaalden 500 euro meer maar dat was echt 10x beter, klopt prijs en kwaliteit dan wel?

met partner, Feb. 2008
B. van de Steenoven
1-3-2008 hotel maakt "vermoeide" indruk
gehele hotel is toe aan een grondige schilderbeurt, badkamers moeten hoognodig gerenoveerd.
Desalnietemin is het nog steeds prachtig door ligging tov zee en omgeving, ruime kamers met dito balkon en genoeg bergruimte en tafels en stoelen, goede keus

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Rex Turtle Beach Resort*** ...

Edith
16-1-2008 Ankomst 05-01-2008. Heerlijke week gehad. Na het lezen van de recenties, was ik toch wel benieuwd. Viel 1000% mee. Zeer vriendelijk personeel en leuk hotel. Lekker zwembad en vlak aan zee. Personeel doet erg haar best om het een ieder naar de zin te maken. Kamers een beetje gedateerd maar heel schoon en iedere dag onderhouden.Tobago is heerlijk om tot rust te komen.

Familie
Petra
2-9-2007 Ligging hotel was mooi aan strand, mooie verzorgde tuin, eten was prima (en we zijn wel wat gewend!), elke dag weer anders, kamers waren behoorlijk verouderd, maar wel schoon en lekkere bedden. Mooi zwembad, barpersoneel was stug en drankjes waren sterk verdund met veel ijs. Veel redelijk opdringerige verkopers. Soms wat bedreigend, maar het is een schitterend eiland, mooie excursies gemaakt en ga zeker snorkelen bij Arnos Vale: schitterend!! reisleidster Katharina Dumas is een topper!! Zeevissen met makira Charter was geweldig: dolfijnen bij de boot kwamen mee zwemmen. Bij hotel de schildpadden op t strand: je kan er voor gebeld worden om het te zien: goede service!! Tobago is nog onontdekt, Pigeon Point strand is een juweel. Kortom een geweldige vakantie!!

met een groep, Aug. 2007
j.vreeswijk
13-9-2007 Het hotel is prachtig gelegen, direct aan het strand met een mooi zwembad met bar en apart kinderdeel. In de directe omgeving zijn geen restaurantjes/winkeltjes oid, je bent dus altijd aangewezen op een taxi. Wij waren in de regenperiode (aug/sept), maar dat mag geen belemmering zijn. Het hotel zou rondom het zwembad wat meer parasols mogen hebben.

Gezien de ligging is all inclusive aan te raden, voor een middenklasse hotel een goed aanbod, zowel voor ontbijt, lunch als diner. Er is 1 restaurant en het is mogelijk hier ook gebruik te maken van een snack- c.q. a la carte kaart. Dit kan ook als je all inclusive bent.

Er is entertainment, maar dit betreft hoofdzakelijk een optreden 's avonds na het diner.
Tijdens een weekend zat het hotel helemaal vol en was de organisatie een beetje zoek in het restaurant, maar dat kan gebeuren. Personeel is vriendelijk.

Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad, ik zou hier best nog wel weer eens naar toe gaan.

met partner, Juli 2007
"Leuk hotel"
sandra
27-1-2010 een mooi hotel lekker bij het strand mensen zijn wel vriendelijk het hotel ligt wel wat afgelegen dus echt restaurants heb je niet

De Mol
21-2-2007 wij zijn net terug van dit eiland/hotel,ik raad iedereen af om hierheen te gaan.
De kamers zijn oud/gedateerd,er mag wel een renovatie gebeuren aan dit hotel.Eten is niet lekker.
Als ik een tip mag geven,ga naar de Malediven of de Antillen,veel beter en je komt niet met een kater terug.

Lammerts
23-1-2007 De hotelkamer was inderdaad erg simpel, maar wel groot. De ons beloofde minibar was er niet. Als compensatie kregen we diverse flesjes drinken en eten op de kamer (gratis). Uitzicht prachtig, zwembad mooi en netjes. Eten was goed, we hadden logies/ontbijt geboekt, maar in de buurt zijn geen restaurantjes, dus iedere avond van de (niet erg gevarieerde)kaart gegeten. Personeel hebben wij als zeer vriendelijk ervaren. Eenmaal is er speciaal voor ons ontbijt gemaakt, omdat we vroeg op excursie gingen ! Tip : ASA Wright Center op Trinidad plus boottocht.

Lydian en Michel
5-1-2007 Goed hotel, strand minder mooi, personeel stug maar heeft in ons optiek meer te maken dat alles all inclusive is. Wij waren er alleen op basis van logies, het eten is namelijk niet echt gevarieerd je kan beter in de buurt een lekker restaurantje zoeken. Zekers goedkoop. Kamers zijn goed, alleen jammer dat er geen koelkast op de kamer stond.