Hotel Long Beach Inn**** in Prachuap Khiri Khan Thailand beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Long Beach Inn****

_
Hotel Long Beach Inn**** Prachuap Khiri Khan

Beoordelingen Hotel Long Beach Inn****

223/4 Moo 4 Sam Roi Yot National Park, 77120 , Prachuap Khiri Khan
Hotel Long Beach Inn scoort een 8,9 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Long Beach Inn****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Long Beach Inn**** in Prachuap Khiri Khan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Long Beach Inn**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Long Beach Inn**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Long Beach Inn**** met andere accommodaties in Prachuap Khiri Khan.

33 beoordelingen over Long Beach Inn****

met partner, Apr. 2012
"Wederom een nieuwe Thailand ervaring"
Anton Kersten
10-5-2012 3 weken Long Beach, Golf, natuur, heerlijk eten, gezellige sfeer, voetbal via internet (eredivisie live)en tv.
Golf op diverse banan tegen heel schappelijke prijzen.

Uitstapjes naar Pala U, Koh Tak national Park. Van adelaar tot een enorme uil, op ongeveer 5 meter afstand.verder veel neushoornvogels, Diverse apensoorten, waaronder Gibbons
In Kuiburi, Kreng Kachang national park veel olifanten in het wild gezien.

Iedere keer als wij naar Thailand gaan is het een geweldige ervaring. Als uitvalbasis is LongBeach met zijn nederlands sprekende Thailandkenner Bram (spreekt ook Thais) een uitstekend hotel. Klein en intiem, maar goed gefaciliteerd.

met vrienden, Mrt. 2012
"Mooi hotel met een uitstekende service."
Wernert
9-4-2012 Vanaf 06-04-2012 9 nachten verbleven in het Long Beach inn resort en hier werkelijk geen spijt van gehad. De Nederlandse eigenaar Bram heeft er allles aan gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is voor meer dan 100 % gelukt. De ligging van het resort is uitstekend, slechts een klein stukje lopen vanaf het strand. De kamers zijn uitstekend en het ontbijt meer dan voortreffelijk. Het overige eten was betaalbaar en uitstekend van kwaliteit. Als gastheer verrdiend Bram een dikke tien en we komen zeker nog een keer terug. Zoek je rust en een heerlijke plek om te verblijven ga dan naar dit resort en deze omgeving, met een brommetje kan je de prachtige omgeving goed verkennen.
Een dikke pluim voor Bram en zijn medewerkers
Fam wernert

met partner, Dec. 2011
"Rustig gelegen, maar ..."
Danny
26-12-2011 Long Beach inn, een rustig gelegen home stay resort, goed gelegen 100 meter van het strand in Pranburi , Hua Hin. Voor ons viel het wat tegen, de kamers waren proper maar niet clean,
de tuin was mooi maar niet verzorgd. Wij hadden gehoopt Kerst te vieren in Hua Hin, maar dat ligt 50km verder en is moeilijk te bereiken. Op het resort zelf niks Kerst, zelfs geen kerstboompje.
Het is niet echt goedkoop, voor die prijs is er in de nabijheid wel wat beter te vinden denk ik.
Hier hadden wij het minst “home” gevoel van al de verblijven die wij bezocht hebben.

met vrienden, Dec. 2011
""Het behaagt te behagen""
steef
22-12-2011 4 geweldige dagen beleefd in Long Beach Inn! Gezellige Inn. Het geheel in een heel prettige, informele sfeer. Willem en zoon Bram en Willem laten zijn een toonbeeld van gastheerschap. Zij scheppen er duidelijk plezier in om hun gasten goed van dienst te zijn. Voldoen sowieso aan de minimale eisen waar een fijn Inn aan moet voldoen: mooie kamers, goed eten, mooi zwembad, fijne sfeer. Maar voor ons hebben ze zich onderscheiden in de extra's: Willem nam ons mee naar de Golfbaan, zocht ons, toen hij zelf in Hua Hin was, op om te vragen of we met hem mee terug wilde rijden! Bram bracht ons langs bij de scooterverhuur en communiceerde waar nodig in vloeiend Thais voor ons met taxichauffeurs. Zeker een plek die we van harte kunnen aanbevelen om heerlijk tot rust te komen!

met partner, Okt. 2011
"Super vakantie"
Karin van den Bosch
31-10-2011 Hans, onze zoon Jaap (12 jr.) en ik hebben een geweldige vakantie gehad in long beach inn bij Bram Osterloh. Hans heeft een paar keer gegolfd op de mooiste golfbanen. Jaap en ik vermaakten ons dan in het heerlijke zwembad. We hebben scooters gehuurd waar mee we er op uit trokken naar vissersdorpjes, het strand bij kau ka lok enz.. De omgeving is werkelijk prachtig met de palmbomen, watervallen, grotten en ananasvelden. Er is genoeg te doen en Bram is uitstekend op de hoogte. Wij zijn echt in "de watten" gelegd! Bram en de medewerkster, hartelijk bedankt!

met partner, Okt. 2011
"Werkelijk fantastische plek overal dichtbij"
Ron Soewandi
28-11-2011 Long Beach Inn is een schitterend Boutique hotel met zeer verzorgde kamers. Zeer gezellige tuin met leuk zwembad en leuke zitjes. Bijzonder prettige bediening en goed eten. Nederlandse eigenaren, Willem en Bram Osterloh die zeer gastvrij zijn en je alles laten zien.
Het is niet zo overvol als

"Aanrader !!"
Hans en Jose.
21-6-2011 Heerlijke plek om op adem te komen, zeker als je vanuit Bangkok komt !!

met partner, 2010
"Topresort met een topservice!"
Sander
13-12-2010 Eind oktober 2010 hier per toeval 5 nachten verbleven. Het oorspronkelijke plan was na 3 dagen Bangkoknaar Ayutthaya tegaan,maar dat was onmogelijk vanwege de overstromingen. Gauw iets anders bedacht en dit resort tegengekomen op internet. Een schot in de roos. Meer dan prima kamers, heerlijk zwembad, prachtige tuin en een uitstekende keuken. De service is perfect, erg vriendelijk personeel en de eigenaar Bram geeft er een fijne persoonlijke touch aan. Op de dag van ons vertrek stond de eigenaar s'ochtends om 05.30 eitjes voor ons te bakken om ons daarna weg te brengen naar het busstation. In de omgeving is genoeg te doen en te zien, bijv de Phraya Nakhon grot, Monkey island en het animal resque centre van Edwin Wiek. De eigenaar Bram brengt je er graag naartoe en weet er veel over te vertellen. Voor herhaling vatbaar!

met partner, Nov. 2010
"Heerlijk kleinschalig resort!"
J.Bruning
16-12-2010 Eind november hebben we 6 dagen hier doorgebracht op doorreis naar een volgende bestemming. Het is een ideale resort met veel mogelijkheden, zoals in de voorgaande recenties is te lezen.
Wij willen er nog aan toe voegen, dat het ook voor golfers een perfecte accomodatie is
Er zijn veel golfbanen in de buurt en dichtbij is zelfs een gratis negen holes baan.
Een wel heel prettige bijkomstigheid is, dat er verschillende golfsets aanwezig zijn, zodat je die niet mee hoeft te nemen.
Dus ideaal als afsluiting van een rondreis of als tussenstop op een langere reis.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtige plek in een mooie omgeving"
Fam. Schepers
27-9-2010 Het hotel is prima. Door zijn kleinschaligheid is het een perfecte lokatie om het kinderen heen te gaan. Ruimte genoeg om te spelen en toch geheel overzichtelijk. Ook voor volwassene is het een prima plek om thuis te komen na een dag vol thaise indrukken. De eigenaar is bereid om je te voorzien in allerei gemakken, het huren van een auto, uitleggen van prachtige routes, excursies enz. Het eten is uitstekend. De keuken. er wordt gekookt door een thaise bestaat zowel uit thais als westers eten. Zit er echt niets voor je bij dan kun ja altijd je wensen kenbaar maken en voor zover het in hun bereik ligt wordt het aangepast op jouw wensen.
Kamers zijn ruim en schoon! Niets op aan te merken. Het strand is te bereiken door 2 min te lopen vanuit het hotel!
Voor ons een prima vakantieverblijf met dank aan Long Beach Inn!