Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort*** in Phi Phi Island Thailand beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort***

zwembad

Beoordelingen Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort***

100/435 Moo 5, 83000, Phi Phi Island
Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort*** in Phi Phi Island, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Holiday Inn Phi Phi Island Resort*** met andere accommodaties in Phi Phi Island.

22 beoordelingen over Holiday Inn Phi Phi Island Resort***

met partner, Okt. 2011
"Waardige afsluiting"
Van de Panne
27-10-2011 Heerlijke afsluiter van onze rondreis Juwelen van de Andaman! We hadden een upgrade en een paar extra nachten geboekt voor Phi Phi: aanrader, hoewel 5 nachten misschien wat te royaal is. Heerlijk resort, ontbijtbuffet een enorm feest, ook 's avonds eten prima tegen zeer behoorlijke prijzen gezien het gebrek aan concurrentie op deze plek. Neem wel voldoende cash geld of creditcard mee, er is geen ATM. Snorkelen prachtig (uitrustig inclusief) vanaf het strand, sunsetbar mooi extraatje, kamers zijn in Krabi la Playa mooier. Nadeel ook de bovenburen die je over de houten vloer hoort lopen. Ligging t.o.v. The Beach (Maya) is erg ongunstig, maar je wordt met de heldere zee en het strand hier ook wel genoeg verwend hoor. Wandeltocht naar Tonsai (Phi Phi centrum) is in deze hitte slopend. We zijn redelijk sportief, maar hebben toch een longtailboot terug genomen. Wel leuk voor een 1/2 dagje!

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch!"
Roy van den Berghe
5-3-2011 Wij zijn hier in augustus drie dagen geweest en prachtig weer gehad. Een prachtige tuin met mooie, ruime bungalows. Maar dat is natuurlijk niet belangrijk, want als je het strand ziet ga je er niet meer weg. Hagelwit, heerlijk warm blauw water waar de tropische vissen je tegemoet komen zwemmen. Mooi zwembad ook. Ik was nog gebeten door een kwal, maar helemaal verzorgd vervolgens door het personeel dat met planten de klachten meteen weghaalde en dat allemaal kosteloos.

Het eten is enorm goed en er is goede, snelle service. Prachtig eten met een tafeltje op het strand. Eten wel ietsjes duurder dan in andere delen Thailand, maar is het zeker waard. Dit is een aanrader voor iedereen, beste hoten van Kho Phi Phi. Bezoek Monkey Island en ga een keer naar de hoofdstad voor wat winkeltjes en barretjes.

"Super hotel"
D & E
4-7-2010 Heerlijk rustig, aan een wit strand met een rimpelloze azuurblauwe zee gelegen. Eten was prima. Bungalows waren goed, geen overbodige luxe maar netjes en schoon en alles wat je nodig hebt. Wij hadden een garden view bungalow. Als je twijfelt tussen een beachfront of een garden view bungalow, neem dan gewoon garden view. Een grote sprong en je staat op het strand.

Even naar het stadje kost je 3 kwartier varen en ong. 1000 baht voor een enkele reis (let op s'avonds vragen ze al snel het dubbele) Er is genoeg vertier op het resort, over het strand kan je ook naar naastgelegen erawan resort wandelen. En naast het hotel is het zogenaamde seagypsy village.. Vriendelijke mensen, hier kan je ook wat gaan eten, ze hebben een klein supermarktje en ze bieden dezelfde excursies als het resort aan maar dan goedkoper..

Top vakantie gehad!

"Een aanrader"
Evelien
5-2-2010 In januari 2010 bezocht. Geboekt via het internet en dat scheelde aanzienlijk.

Alleen te bereiken met longtailboot, rust gegarandeerd! Resort is zeer verzorgd, prima bungalows en restaurants. Bij resort zijn diverse excursies of boten te boeken voor bijv. een snorkelmiddag op Musquito Island, aanrader.

Resort heeft een zgn sunset-bar, daar zie je tussen 17 en 19 uur de zon prachtig in de zee zakken onder het genot van een cocktail.

Mooi zwembad, en daarnaast ook een game-room, bibliotheek en tv-room. Dat laatste is handig voor mensen die niet zonder tv kunnen; deze zijn er namelijk niet in de bungalows

met oudere kinderen
"Fantastisch, voor de rustzoeker"
Niek
7-1-2010 Prachtige locatie, echt voor de rustzoeker. Wij waren er met Kerst en zaten in een mooie Bungalow Beachview, je betaalt er wel voor, maar was het meer dan waard. 2 stappen en we stonden op het strand.
Er zijn geen tv's in de Bungalows en dat vonden wij heerlijk.
Ze hebben wel een tv-room, bibliotheekje, een bar, winkeltje, duikschool. Lekker rustig, bij het zwembad is er ook een wirlpool.
Lieve mensen, goed eten zowel ontbijt, lunch en diner. Alles zeer verzorgd.
Wil je weg dan kun je met de longtail naar Tongsai Bay, daar is volop vertier, winkeltjes, bars etc.
Huur de longtail bij de Sea Gypsy's een stuk goedkoper en hele leuke mensen.

met partner, Sept. 2009
"Bungalows op het strand zijn Super!"
Jeffrey en Marjolei...
22-9-2009 De standaard kamers van de hotel vonden wij erg basic. De bungalows op het strand waren een luxe maar dit koste dan ook een dikke duit extra (vergeet niet flink af te dingen) De bungalows staan bijna op het strand op een eigen stukje grond van 800M2. Room service (ontbijt) is gratis en kan op patio worden genuttigd.

Supermarkt en een aantal restaurantjes bevinden zich rechts achter het resort. Vergeet bij de supermarkt ook niet af te dingen want niets is geprijsd! De viewpoint is een jungletrek op zich en is zeker een aanrader....volg de bordjes maar.

met partner, Apr. 2008
Cor en Linda
27-4-2008 dit hotel is minder dan de andere hotels waar wij in logeerden. Het is een drie en eennhalf. Vooral de bungalows zijn niet bijzonder. Maar daarentegen zijn het strand en de zee hier prachtig. s'Avonds valt het koraalrif voor de deur droog en kun je er (voozichtig!!) gewoon door heen lopen. Ook de zonsondergang op de berg bij het hotel is prachtig. Ga met de bootjes die je bij het hotel kunt boeken naar de eilandjes eromheen. Tamelijk goedkoop. Het eten was goed. Ontbijt en avondeten.

Patricia
27-11-2007 Heb begin oktober 5 dagen met m'n vriend in het holiday inn gezeten en moet zeggen dat het het mooiste park is wa tik tot nu heb gezien. alles wat netjes verzorgt en de mensen waren heel vriendelijk. De natuur, de beesten alles is hier top. Alleen is er geen tv op de kamer ook al moet ik zeggen dat we de tv totaal niet hebben gemist toen we hier zaten. echt een aanrader dus :D

met partner, Nov. 2007
K. Weijers
26-11-2007 Zeer fraai gelegen en goed verzorgd resort met uitmuntend goede en zeer vriendelijke staff. Prachtige kamers (beach front). Door de afgelegen ligging (noordelijke punt van het eiland alleen per boot te bereiken vanaf het centrum van het eiland) heel rustig. Het einge (kleine) kritiekpuntje : prijzen op lokatie (drankjes/excursies etc) zijn weliswaar iets aan de hoge kant (zeker in vergelijking tot prijsniveau in Thailand) maar voor een 4-sterren resort niet extreem. Het watervliegtuig van/naar Pukhet/Krabi (EUR 100 pp)is een aanrader voor het laatste puntje op de i...

met partner, Okt. 2007
Rien Bor
24-12-2007 Half oktober 4 dagen op Phi Phi geweest. Mooie omgeving en fraai aangelegd park. Heerlijk wanneer je even een paar dagen helemaal niets wilt doen. Heb de tv niet gemist. We hebben een pad ontdekt (met het gezicht naar zee, rechts af) dat verderop zelfs betegeld is. Via dat pad kun je, via de volgende baai, helemaal naar de andere punt van het eiland lopen, naar het haventje waar de taxiboot vanuit Phuket aankomt.
In het resort gelden Europese prijzen. Maar zoals zo vaak, honderd meter op het strand naar links zijn een paar leuke Thaise restaurantjes met heerlijke originele gerechten tegen Thaise prijzen. Met het watervliegtuigje terug gevlogen naar Phuket. Geweldige ervaring