Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) in Phato Thailand beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses)

9,5

Inside of the bungalow, your bedroom.

Beoordelingen Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses)

PO Box 7, 86180, Phato
Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) scoort een 9,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) in Phato, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) vinden. Je kunt 3 video's van Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Bungalow TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses) met andere accommodaties in Phato.

11 beoordelingen over TCDF Eco-Logic (vh.Runs 'n Roses)

9,5
met een groep, Dec. 2011
"Bijzonder in alles! Een echte aanrader!"
Kris
19-1-2012 Alle superlatieven achterwege laten lukt niet echt bij de omschrijving van Run's en Roses. Je voelt je meteen helemaal op je plek, vergeet de overbodige luxe en geniet van de puurheid van de natuur. De vriendelijkheid van de mensen en de toegewijdheit van Roos en Ingrid en alle Thaise mensen. Het schooltje en de vrijwilligers die ervoor zorgen dat dit een paradijs in een paradijslijke land wordt. Alleen de mieren zouden iets minder actief mogen zijn. Voor ons lastig on te leren het WC papier niet door te spoelen, maar in de afvalbak te doen. Anders verstopt het. Met een zaklamp naar het restaurant lopen, muziek maken bij een gezellig vuurtje, ineens is er een tropische regenbui, zwemmen in de rivier, laten masseren, een wandeling naar het internetcafe, lopen langs de straten en altijd iemand die stopt om je een stukje meer te nemen. Uitstapjes naar de omgeving een vakantie om nooit te vergeten!

"Mooi gelegen, veel activeiten, accomodatie prima"
Terrence
11-1-2010 Mooi gelegen op een heuvel aan een riviertje, temidden van de bossen. Watervallen binnen loopafstand. Mooie routes voor de mountainbike. En de bungalows erg mooi en erg schoon.

Familie
"Geweldige nieuwe familie accomodatie"
jan en willmijn de ...
6-10-2008 Eerder waren wij al te gast bij Runs 'N Roses in de bungalows, maar dit jaar hadden we een primeur: we konden overnachten met onze twee kinderen in de nieuwe kamers van het 'familiehuis'. Geweldig! De kids hadden een eigen kamer, gescheiden van de onze door een tussendoor. Hadden we toch privacy en zij een lekere eigen plek! De activiteiten met de kinderen waren superleuk op het terrein en de trek die we met zijn vieren hebben gemaakt was fantastisch.
Het eten was - net zoals de voorgaande keer - fantastisch! We komen zeker weer terug hier, de kinderen wilden niet weg!

Familie, Okt. 2008
"Geweldige nieuwe kamers voor families!"
Jan en Willemijn de...
6-10-2008 Runs 'N Roses heeft sinds oktober 2008 een 'familie huis' met vier kamers. Wij verbleven met onze kids in kamer 2 en 3. Door de tussendeur hadden we onze privacy maar waren we toch samen. Fantastische plek, waanzinnig uitzicht en de badkamers met de kleine tuintjes zijn spectaculair. We hadden zoiets nog nooit gezien!! Onze twee kids (9 en 11) hebben het geweldig naar hun zin gehad met de activiteiten op zaterdag met de lokale kinderen. Het eten was geweldig en ook voor de kinderen was er altijd iets bijzonders.
Dit is een aanrader voor families met kinderen die lekker op vakantie willen en toch lekker actief bezig willen zijn.

Jan, Willemijn, Jaco en Trish

A.J. Nuijten
28-4-2008 Het is een geweldige accomodatie vooral als je een natuurliefhebber en van rust wil genieten!Prachtig uitzicht en een geweldig ontvangst, erg lekker thais eten en een perfecte bungalow.Leuk om deel te nemen aan de workshop thais koken.Ook op sportief gebied zijn er allerlei dingen te onder nemen!

yvonne oostrijk
18-4-2008 Wij hebben een erg goeie tijd gehad bij Runs 'n Roses. Mooie bungalow, goed eten en zeer vriendelijke (nederlandse) eigenaren. Er is veel te doen in de buurt en op het terrein zelf, vooral voor kinderen. Ook is het erg leuk om te zien hoe zij hun Thai Child Development Foundation runnen, waarmee ze Thaise kinderen helpen. Een enorme aanrader dus!

Hellen Jeronimus
27-3-2008 We zijn net terug van onze vakantie in Thailand en hebben 3 nachten gelogeerd in een van de bungalows. Eigenlijk wel te kort daar er zoveel te doen en te zien is. Het was echt een van onze mooiste ervaringen in Thailand. De bungalows zijn mooi en praktisch ingericht. Samen slapen onder een klamboe met op de achtergrond de geluiden van de jungle is toch wel erg romantisch. Het eten is echt heel lekker en je kunt ook nog verzoekjes indienen. Iedereen is super aardig en je kunt zelfs mee naar een van de scholen. Hier krijg je echt een indruk van Thailand zonder al die hordes toeristen. Een must dus daar je ook nog eens een goed doel steunt.

Anneloes Hoorneman
8-3-2008 Door mijn verblijf bij Runs 'N Roses heb ik het echte Thailand leren kennen. De bungalows zijn fantastisch! Ze liggen midden in het regenwoud en hebben een prachtig uitzicht over de rivier. Verder heb ik genoten van de maaltijden. Het eten is ontzettend lekker en echt Thais!
De activiteiten waar ik aan heb deelgenomen (Cooking Course, trek, longtailboot trip) waren goed georganiseerd en hebben me een mooi deel van Thailand laten zien!
Het idee dat je met je verblijf ook nog eens een goed doel steunt is helemaal fantastisch!
Kortom om ik vind Runs 'N Roses echt een aanrader!

Marte van Haperen
25-2-2008 Met een verblijf in een bungalow steun je een goed doel en heb je een prachtige, rustige plek om je vakantie door te brengen. De bungalows liggen mooi aan de rivier met veel privacy en zijn bijzonder gedecoreerd. Verder heeft het een restaurant met een uitzicht over het regenwoud. Bovendien is het eten er geweldig lekker. Ook is het mogelijk om heel actief te zijn en van de natuur te genieten door deel te nemen aan activiteiten, zoals bijv. kook cursussen en treks. Deze activiteiten worden georganiseerd met de locale bevolking. Ik vind dit een erg goed initiatief, omdat ik hierdoor het echte Thailand heb leren kennen. Daarmee bedoel ik de Thaise cultuur en natuur. De prijs van de bungalows was ook aangenaam. Deze kosten slechts 1.000 Baht (20 Euro) voor twee personen inclusief drie maaltijden per dag. Kortom de prijs kwaliteit verhouding was boven verwachting! Een echte aanrader dus!

met partner, Feb. 2008
Richard Wieland
14-3-2008 Ik heb met mijn vrouw een schitterend verblijf in Runs 'n Roses gehad. De bungalow was prachtig met een geweldig uitzicht op een rivier en de jungle in de verte. We kwamen in contact met het bijzondere werk van de Thai Child Development Foundation. Dat gaf een extra dimensie. Ook was er volop gelegenheid met de Thaise mensen kennis te maken en iets te proeven van de bijzonder vriendelijke sfeer die het leven in Thailand kenmerkt. Het was voor ons een paradijselijke, bijna spirituele ervaring.