24-3-2008
Hebben acht dagen in dit hotel verbleven.Goed gelegen, gebouwd in de vorm van een cruce schip, al het personeel is dan ook zo gekleed, wel speciaal. De baan over en je bent zo op de kleine promenade en het strand.Mooie kamers, met kluisje, wel zijn ze niet al te best geisoleerd, spijtig.
Het zwembad is mooi, maar na 17h00 mag je niet meer zwemmen, dan beginnen ze de tafels en stoelen te zetten voor de BBQ, jammer.Wij vinden wel dat er veel Russen in het hotel verblijven, gelukkig waren zij van iets betere klasse dan in sommige andere hotels, waar dat zij het onbijt plunderen, bij ons was dat gelukkig niet het geval.
27-11-2007
Oktober 2007. Nog altijd goede verhouding prijs-kwaliteit. Ruime en propere kamers, misschien wat ouder maar zeker niet uitgeleefd. Prima ligging vlakbij Beach Road, board walk, strand, Festival Shopping Center met diverse restaurantjes en de Big-C, Alcazar Cabaret, talloze beer bars. Goed ontbijt. Het blijft natuurlijk altijd Pattaya, maar dat weet je. Nog altijd spijtig dat ze er rond 17:00u het zwembad ontruimen voor de BBQ. Degelijke leiding, talloze extra faciliteiten (bars, Spa, Gym enz. enz.)