Hotel Green Park Resort*** in Pattaya Thailand beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Green Park Resort*** Pattaya

Beoordelingen Hotel Green Park Resort***

240/5 Moo 5 Soi Ping Pa, 20150, Pattaya
Hotel Green Park Resort scoort een 7,7 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Green Park Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Green Park Resort*** in Pattaya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Hotel Green Park Resort*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Green Park Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Green Park Resort*** met andere accommodaties in Pattaya.

33 beoordelingen over Green Park Resort***

met partner, Apr. 2012
"Aanrader !!!!!!!!!!!"
a rodenburg
5-5-2012 wij zijn 11 april 2012 hier voor de vierde keer geweest.Zeer goede kwalitiet prijs verhouding .Zwembad zul je niet gauw een mooiere vinden in Pattaya .We hebben alweer geboekt voor Nov 2012 .
Ligging is buiten het drukke leven van Pattaya maar op 100 meter afstand ligt de hoofdstaart waar je voor 10 bath een tuktuk kan nemen naar het centrum .

met vrienden, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Ferry, Robert, Kor,...
24-4-2011 Zeer mooi resort, net gelegen buiten het centrum op een rustige locatie. Het is heerlijk als je uit het drukke centrum komt en je kan genieten van je rust. Wat betreft de prostituees daar valt het reuze mee, het is hoofdzakkelijk 1 straat, de bekende walking street. Mensen overdrijven als ze zeggen dat je altijd wordt lastig gevallen, complete onzin. Als je nee zegt laten ze je met rust. Afdingen geld overal, gemiddeld omgerekend 0,25 eurocent voor een taxirit per persoon is normaal. Het eten is goed, en ook westers eten is verkrijgbaar. Gemiddeld tussen de 7 en 10 euro voor een hele avond maaltijd. Lunch +/- 3/4 euro. Kleding is erg goedkoop 3/5 euro per shirt. Sigaretten 1,10 per pakje. Strand is minimaal maar met het resort heb je geen strand nodig. Je kan wel met de ferry naar het eiland +/- uur varen voor 0,50 cent per persoon. Met de bus vanaf bangkok is het goedkoopst 125 bath +/- 3 euro pp. Kortom heerlijk genoten, wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar april :)

met partner, Feb. 2010
"Goed hotel en perfecte ligging"
m.s
3-3-2010 Een prachtig zwembad en het ziet er netjes uit.Vriendelijk personeel.wij snappen echt de mensen niet die hier iets op aan te merken hebben ligt misschien aan hun zelf???
Helaas zijn er veel mensen die de hele dag handdoeken op de bedjes laten liggen en niet eens komen hier zouden ze iets aan moeten doen.

met partner, Jan. 2010
"Liever een ander hotel"
jaap en astrid
8-5-2011 Dit hotel ligt in een rustige omgeving. Komen al jaren in Pattaya, maar dit hotel hebben we voor het eerst geboekt, van wege de prijs.\
Betaal liever iets meer, dan heb je ook wat.
Wij hadden een erg donkere kamer, geen uitzicht of wat. Bij de receptie zeiden ze, dat we niet moesten zeuren.
Thai Garden is een veel beter hotel.
Hier komen veel vast gasten, die de bedjes bij het zwembad volledig toeeigenden.
Het strandje is erg klein, wij zijn naar een groter strand geweest, waar het eten en de mensen erg vriendelijk waren.

met een groep
"Dit nooit meer."
Joy
14-12-2009 Bij aankomst enorm geschrokken van dit hotel.Zéér vuil, onverzorgde tuinen, het zwembad vuil met bladeren, haren en filmlaag op het water.Tegels en paadjes zijn nog nooit geschropt, vensters van de winkeltjes van het hotel en kamers zéér smerig en vettig.
Was ooit een prachtig hotel met mooie tuinen en waterval,maar ... helaas verleden tijd.
Het was juist als wij in Rusland zaten,90% Russen in het hotel.
Het hotel is zéér onverzogd.
Als je géén problemen hebt met hygiene en weinig gewend bent is dit een aanrader !!!
Betaal liever een paar euro's per nacht meer,en je zit in het paradijs!!!
Wij hebben ons laten omboeken en totaal géén spijt van gehad.
Zoals het: Thai Garden Resort, kost maar 2€ per nacht meer en géén nachtmerrie.
Prijs,kwaliteit,service,vriendelijkheid,eten enz. kan niet beter !!!

Joy

met jonge kinderen
"Goed hotel"
marco
23-8-2009 Heel leuk hotel in een rustige zijstraat van het drukke pattaya. mijn zoontje heeft zich kostelijk geamuseerd in het zwembad. het was absoluut niet nodig om handdoeken te leggen was altijd plaats. Pattaya is een drukke stad waar veel te doen is. ook buiten pattaya is er genoeg te doen. een aanrader is zoals ons een taxichauffeur te nemen en naar chanburi te gaan om met de dolfijnen te gaan zwemmen een onvergetelijke ervaring. als je vanaf het hotel naar de hoofdstraat loopt halverwege staat een parasol met de opschrift taxi bangkok 800 Bath. hier kun je goed onderhandelen over uitstapjes. het was een heerlijke vakantie waar het hotel ook veel aan heeft bijgedragen.

met jonge kinderen
"Heel erg leuke vacantie gehad."
michel matheij
2-5-2009 jammer van de muggen,voor bij receptie restaurant sávonds.
geen pretje om daar wat te drinken.
moesten ze toch iets aan doen.
voor de rest een heel geslaagde vacantie.

met partner, Mei 2009
"Verschrikkelijk personeel"
J. Scheltens
16-5-2009 Ook wij snappen de positieve beoordelingen van alle die mensen hier op Zoover wat The Green Park Resort betreft.

Zonder tekst of uitleg een uur moeten wachten op de kamer, ook bij na vraag alleen maar antwoord " Yes, u wait sir Yes..." Van het personeel tijdens ons verblijf ook niemand gezien die heeft geprobeerd te lachen of vriendelijk te doen.

De ontbijtruimte klein, benauwd, en zitr vol met mieren! Die vervolgens fijn je eten in lopen.

Roomservice besteld, de helft maar gekregen. " Yes sir is every thing, Yes... " Niet dus, we missen de heft. Ondaks opnieuwe bestellen nooit meer gekomen, ook geen excus na klagen.

Voor ons dus geen GreenPark meer!

met partner, Apr. 2009
"Chagrijnig personeel, oubollig..."
Petr Dorunda
27-4-2009 Ik snap echt niet de positieve beoordelingen van alle die mensen hier op Zoover wat The Green Park Resort betreft. Ik ben vaak in Thailand geweest, inmiddels al in ca 30 verschillende accommodaties geweest, maar dit was echt een DRAMA!
-Aankomst, één klant staat er met een welkomsdrankje en een andere denkt , ehm krijg ik ook nog wat?
-Kamer gaat nog ook al het enorm verouderd is, de badkamer ziet niet uit, stank van afvoerput
-Het zwembad is prima
-Het personeel, tijdens 7 dagen heb ik niemand gezien die heeft geprobeerd te lachen of vriendelijk te doen. S'morgens kom je bij het ontbijt, Sawaddee krub/kha, Good morning hoor je dus niet van rondlopende personeel, je krijgt echt gevoel van dat je ze alleen maar lastig valt, want volgens mij hebben ze daar niet eens plezier in hun werk.
-de ontbijtruimte: klein, benauwd, eten begint al na twee dagen vervelen, geen smaak.

"Topper"
André en Karin
28-3-2009 Een uitstekend hotel, rustig gelegen aan een zijweg van de drukke hoofdweg. Met een geweldig mooi zwembad het grootste van Pattaya.kamers zijn goed en worden goed onderhouden en schoongemaakt.
Ontbijt is dagelijks goed verzorgt.Je moet wel handdoeken op de bedjes leggen voor je aan het ontbijt gaat anders zijn ze allemaal bezet.