Beoordelingen Pattaya

Waardering
7,4
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
6,8
Omgeving
7,2
Stranden
6,1
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
7,2
Het weer

32  °C

2 september 2014

Pattaya
7,4
226 beoordelingen
Beoordelingen Pattaya

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pattaya. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pattaya. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pattaya? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pattaya scoort een 7,4 uit 10, op basis van 226 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Appartementen, 166 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Hostel, 1 Pension en 1 Villa in Pattaya. Op Zoover vind je bovendien 110 vakantiefoto's van Pattaya. Je kunt 7 video's van Pattaya bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pattaya. Bekijk ook andere accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

197 beoordelingen over Pattaya

7,4
226 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
6,8
Omgeving
7,3
Stranden
6,1
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
7,7
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, 2014
"Jammer van al die Russen"vertalen
Rob&Jolanda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-08-2014 Helaas komen ook hier veel Russen dat maakt het er niet leuker op

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Drukke plek"vertalen
Gerard En Ginny
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-08-2014 Pattaya is druk heel veel toeristen,
Mooi strand veel winkeltjes, als je van het nacht leven houd dan is dat de plaats waar je moet zijn.
heel veel barretjes om uit te gaan.
in de beurt zijn ook bezienswaardig heden.
het is ook een plaats waar je met kinderen naar toe kan gaan. het weer is goed.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Niets voor ons"vertalen
Fam Gatsonides
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
5,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
4,0

11-08-2014 Alle vooroordelen met betrekking tot Thailand worden hier bewaarheid. Jammer dat een eens rustig vissersdorp tot zo'n circus is geworden. Met schreeuwerige neonreclames, bars, clubs e.d. Is dit geen bestemming waar wij ons thuis voelen.

met partner, Apr. 2014
"Pattaya is voor elke leeftijd."vertalen
j.v.d.kamp26
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

14-05-2014 Bijzonder goede winkelmogelijkheden. Dierentuinen, golfbanen, visvijvers. Aan de kust kan met aan parasailing doen, waterskiën, e.d.. Zeevissen. Excursies met boot naar eilanden voor de kust. Sinds kort is een herinrichting van de wandelboulevard aan de Beachroad gerealiseerd. De Bemo brengt u overal voor 10 Bath.

met partner, Mrt. 2014
"Verdient een veel betere reputatie!"vertalen
Hedwig
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

05-04-2014 Ontzettend veelzijdige vakantiebestemming waar genieten met een kleine en grote beurs altijd met een grote "G" geschreven wordt.

met partner, Mrt. 2014
"Pattaya is er voor jong en oud"vertalen
Jochem
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

18-04-2014 Pattaya staat natuurlijk bekend om zijn uitgaansleven, niets is minder waar. Maar buiten dat heeft deze stad veel meer te bieden. Kijk eens op internet en sla je slag... Leuk en mooi, Nong Nooch, The land of the three kingdoms, Sriracha Tigerzoo, prachtige tempels en nog veel meer. Wij zijn 3 weken geweest en elke dag op pad. Met een taxi van het hotel (of andere) kun je een prijs afspreken en de taxi/minivan blijft dan op je wachten. Pattaya mag dan een naam hebben vanwege het nachtleven maar dit is niet terrecht. Pattaya is veel meer dan dat.

met vrienden, Feb. 2014
"Een 'kermis'-stad"vertalen
Irina Garwola
Waardering
6,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0

15-02-2014 een drukke 'kermis'-stad, ongetwijfeld leuk voor een sex-toerist, maar niet voor een gemiddelde vakantieganger.

Feb. 2014
"Mooi land"vertalen
rinie gerrits
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

17-02-2014 het is een geweldig mooi land waar van alles is te doen en te zien

met partner, Jan. 2014
"Komen graag terug"vertalen
Scheerhoorn
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-02-2014 Pattya is een bijzondere stad, hectisch, opvallend veel Russen. Heel blij dat er in Thai Garden geen Russen zijn.

met een groep, 2014
"Pattaya is goed"vertalen
fred meihuizen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

16-01-2014 gewoon een fijne stad om uit te gaan en niet te duur

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Naar wat voor restaurant ga jij het liefst?