Beoordelingen Pattaya

Waardering
7,4
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
6,7
Omgeving
7,2
Stranden
6,0
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
7,3
Het weer

37  °C

19 april 2014

Pattaya
7,4
219 beoordelingen
Beoordelingen Pattaya

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pattaya. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pattaya. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pattaya? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pattaya scoort een 7,4 uit 10, op basis van 219 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Appartementen, 163 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Hostel, 1 Pension en 1 Villa in Pattaya. Op Zoover vind je bovendien 110 vakantiefoto's van Pattaya. Je kunt 7 video's van Pattaya bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pattaya. Bekijk ook andere accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

191 beoordelingen over Pattaya

7,4
219 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
6,8
Omgeving
7,3
Stranden
6,1
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Mrt. 2014
"Verdient een veel betere reputatie!"vertalen
Hedwig
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

5-4-2014 Ontzettend veelzijdige vakantiebestemming waar genieten met een kleine en grote beurs altijd met een grote "G" geschreven wordt.

met partner, Mrt. 2014
"Pattaya is er voor jong en oud"vertalen
Jochem
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

18-4-2014 Pattaya staat natuurlijk bekend om zijn uitgaansleven, niets is minder waar. Maar buiten dat heeft deze stad veel meer te bieden. Kijk eens op internet en sla je slag... Leuk en mooi, Nong Nooch, The land of the three kingdoms, Sriracha Tigerzoo, prachtige tempels en nog veel meer. Wij zijn 3 weken geweest en elke dag op pad. Met een taxi van het hotel (of andere) kun je een prijs afspreken en de taxi/minivan blijft dan op je wachten. Pattaya mag dan een naam hebben vanwege het nachtleven maar dit is niet terrecht. Pattaya is veel meer dan dat.

met vrienden, Feb. 2014
"Een 'kermis'-stad"vertalen
Irina Garwola
Waardering
6,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0

15-2-2014 een drukke 'kermis'-stad, ongetwijfeld leuk voor een sex-toerist, maar niet voor een gemiddelde vakantieganger.

Feb. 2014
"Mooi land"vertalen
rinie gerrits
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

17-2-2014 het is een geweldig mooi land waar van alles is te doen en te zien

met partner, Jan. 2014
"Komen graag terug"vertalen
Scheerhoorn
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-2-2014 Pattya is een bijzondere stad, hectisch, opvallend veel Russen. Heel blij dat er in Thai Garden geen Russen zijn.

met een groep, 2014
"Pattaya is goed"vertalen
fred meihuizen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

16-1-2014 gewoon een fijne stad om uit te gaan en niet te duur

met partner, Jan. 2014
"We hebben genoten"vertalen
Math Put
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

4-2-2014 Heerlijke, vriendelijke mensen, goed eten en entertainment.

Okt. 2013
"Geweldige cultuur, mooi land!"vertalen
Vienna Lydia
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0

28-10-2013 Het is een mooi land met een geweldige cultuur. De mensen zijn erg gastvrij en sociaal.

met partner, Okt. 2013
"Uitstekende plek waar veel te beleven is."vertalen
j. van der kamp
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

22-11-2013 Uitstekende plaats voor een ieder die op zijn specifieke wijzen zijn/haar ontspanning wil realiseren. Winkelen, uitgaan, eten, wandelen, fietsen, vissen en vele ander ontspanningsmogelijkheden.

met oudere kinderen, Sept. 2013
"De stad leeft 24 uur"vertalen
Wim
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0

9-10-2013 er is van alles in Pattaya te beleven voor het gehele gezin, ondanks dat het de naam van sekstoerisme heeft

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?