Beoordelingen Pattaya

Waardering
7,5
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
6,8
Omgeving
7,3
Stranden
6,2
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
7,3
Het weer

28  °C

22 december 2014

Pattaya
7,5
234 beoordelingen
Beoordelingen Pattaya

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pattaya. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pattaya. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pattaya? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pattaya scoort een 7,5 uit 10, op basis van 234 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Appartementen, 166 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Hostel, 1 Pension en 1 Villa in Pattaya. Op Zoover vind je bovendien 125 vakantiefoto's van Pattaya. Je kunt 7 video's van Pattaya bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pattaya. Bekijk ook andere accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

205 beoordelingen over Pattaya

7,5
234 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
6,9
Omgeving
7,4
Stranden
6,3
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
7,6
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Dec. 2014
"Een beleving"vertalen
Marijke en fRITS
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

19-12-2014 wat een drukte maar wel bijzonder om mee te maken.

Met partner, Nov. 2014
"Moet je zeker gezien hebben"vertalen
noens natasja
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

29-11-2014 mooie uitstappen;stad zelf tja de sexindustrie draait er op volle toeren toch kun je dit vermijden ook ! lekkere restaurants met veel keuze! veel duitsers en russen;daar zijn zelfs aparte restaurants voor. Elke 10 meter een massage salon( nooit zere voeten) jeeptaxi voor 50 cent. Waren aangenaam verrast

Met vrienden, Nov. 2014
"Volgend jaar weer"vertalen
rudhi
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

17-12-2014 Uitkijken bij zebrapaden want die kennen ze niet

Alleenreizend, Sept. 2014
"Drukke boulevard"vertalen
Erpee te Dee
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

17-09-2014 drukke boulevard met veel herrie-muziek; hier en daar ook last van dames die iets met je wilden (gaan) doen.

Met oudere kinderen, 2014
"Jammer van al die Russen"vertalen
Rob&Jolanda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-08-2014 Helaas komen ook hier veel Russen dat maakt het er niet leuker op

Met partner, Aug. 2014
"Drukke plaats"vertalen
Sal en Cobi de Nooi...
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

03-09-2014 In vergelijk met enkele jaren geleden was het veel drukker in Pattaya, zeker 's avonds in de Walking Street. Het eten is er voortreffelijk. In de buurt van het hotel waren wel gezellige terrasjes en (locale) eettentjes. Er is wel een grote boulevard om lekker te wandelen.

Met jonge kinderen, Aug. 2014
"Drukke plek"vertalen
Gerard En Ginny
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-08-2014 Pattaya is druk heel veel toeristen,
Mooi strand veel winkeltjes, als je van het nacht leven houd dan is dat de plaats waar je moet zijn.
heel veel barretjes om uit te gaan.
in de beurt zijn ook bezienswaardig heden.
het is ook een plaats waar je met kinderen naar toe kan gaan. het weer is goed.

Met oudere kinderen, Aug. 2014
"Niets voor ons"vertalen
Fam Gatsonides
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
5,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
4,0

11-08-2014 Alle vooroordelen met betrekking tot Thailand worden hier bewaarheid. Jammer dat een eens rustig vissersdorp tot zo'n circus is geworden. Met schreeuwerige neonreclames, bars, clubs e.d. Is dit geen bestemming waar wij ons thuis voelen.

Met partner, Aug. 2014
"Leuke plaats,"vertalen
ad van remuunt
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
5,0

01-10-2014 pattaya was verademing na drukte van Bangkok, rustiger en overzichtelijk.
wel erg touristisch. maar fietstocht door Pattaya liet de andere kant zijn, 'echte Pattaya', zeker een aanrader.
Daardoor hebben we toch veel mooie dingen gezien. Walking Street is goed om gezien te hebben, maar niet meer dan dat. Pattaya is veel meer dan dat, jammer dat daar nog te veel nadruk op gelegd wordt.

Alleenreizend, Juni 2014
"Drukke plaats"vertalen
s_smale
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

28-09-2014 Voor Thaise begrippen een lang strand. UIteraard een druk uitgaansleven, maar ook rustige plekken te vinden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?