Hotel Amari Orchid Resort & Tower**** in Pattaya Thailand beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Amari Orchid Resort & Tower****

uitzicht vanaf balkon zwembadzijde

Beoordelingen Hotel Amari Orchid Resort & Tower****

240 Moo 5, Pattaya-Naklua Road, 20150, Pattaya
Hotel Amari Orchid Resort & Tower scoort een 9,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Amari Orchid Resort & Tower****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Amari Orchid Resort & Tower**** in Pattaya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Amari Orchid Resort & Tower**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Amari Orchid Resort & Tower**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Amari Orchid Resort & Tower**** met andere accommodaties in Pattaya.

8 beoordelingen over Amari Orchid Resort & Tower****

met partner, Mrt. 2011
"Cadeautje"
hartm36
21-3-2011 Hoewel wij veel in Thailand zijn geweest waren wij nooit in Pattaya geweest. Dus maar een keer geprobeerd. Wij hadden een echt schitterende kamer op de 16e etage in de Ocean Tower met uitzicht over de baai. Top, geweldige service heel vriendelijk en attent personeel en mooi zwembad.
Wat opviel was dat Pattaya vol Russen zit, een soort tsunami. Als ik weer naar Pattaya zou gaan zou ik weer voor dit hotel kiezen.

met partner, Feb. 2010
"Garden wing kamers vallen tegen"
Arie en Leny Rietma...
5-3-2010 Wij zijn 20 nachten in Amarie geweest waarvan 7 in kamer zonder balkon of terras en 13 nachten in kamer met balkon.De kamers zonder balkon vallen zondermeer tegen,zijn te donker. Maar na meer betaald te hebben(boven op de betaling van de reis)kregen wij een grote kamer met balkon die was schitterd. Ontbijt was redelijk vlees en kaas stond te warm dus ging (zweten).Personeel uitmuntend,vriendelijk behulpzaam.Kamers redelijk schoongemaakt wel dagelijks handdoeken en bed verschoond en bad en toilet schoongemaakt.Mooi zwembad,mooie tuin,en rustige ligging,maar toch niet voor herhaling vatbaar voor ons.

Kelly
10-5-2006 Ik heb in 2005 een super vakantie gehad in het Amari. De schoonmaaksters maken de hele dag je kamer schoon en het personeel is super vriendelijk. Perfect hotel en service!

gewoon Top dus!

jan van omme
29-11-2005 geweldig mooi hotel met een dito super mooie grote tuin plus geweldig zwembad.
ontbijt erg goed.
echt een aanrader!!!!!!!

Kees Jongmans
12-10-2005 Het Amari Orchid ziet er van de buitenkant prima uit. Ook een mooie tuin erbij. Wat dat betreft prima. De service en de kwaliteit van de kamers zijn echter absoluut beneden peil.

donald hatch
25-2-2005 Mooi hotel met als grootste voordeel de hele grote tuin, dus rustig tegenover het drukke Pattaya. Bereikbaarheid is uitstekend, de 10 Baht busjes rijden om de minuut langs. De kamers hebben echter geen balkon, op een paar (10) na. Dit is wel een gebrek in zo'n klimaat. Uitstekende buffetmaaltijden voor weinig geld, maar je kunt nog goedkoper iets verder op.

bert westerveld
9-1-2005 Wij hebben indertijd geboekt via een touroperator. In die tijd een van de meest voordelige hotels. Wij hebben er een grandioze vakantie doorgebracht. Het enige nadeel van het hotel is dat het aan de noordkant van Pattaya ligt en dat betekent ca. 30 minuten lopen naar het centrum. Ruime kamers, welke dagelijks goed worden schoongemaakt, smakelijk eten in het Restaurant, sublieme service. In die tijd een Nederlandse manager!

erik stapper
2-2-2004 Goed hotel van de amari keten. Centraal gelegen, mooie tuinen met mooi zwembad met swimm-up bar. Kamers wat minder. Dit is een hotel waar de luxere vakantie ganger verblijft en dat is te merken aan de prijs ook. Er zijn betere hotels in pattaya jomtien voor veel minder geld. het hotel heeft een zeer strenge security en ligt pal aan het strand. toch zou ik hier niet meer voor kiezen omdat je voor rond de 1000 baht per nacht hotels hebt die luxer zijn. dit hotel is veel duurder