Hotel Muang Pai Resort** in Pai Thailand beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Muang Pai Resort** Pai

Beoordelingen Hotel Muang Pai Resort**

Moo4, Baan Mor Paeng, 58130, Pai
Hotel Muang Pai Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Muang Pai Resort**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Muang Pai Resort** in Pai, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Muang Pai Resort** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Muang Pai Resort** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Muang Pai Resort** met andere accommodaties in Pai.

7 beoordelingen over Muang Pai Resort**

6,7
6,3
met partner, Dec. 2010
"Afgelegen"
Marjoke
20-1-2011 Als je zelf geen vervoer hebt, dan ben je inderdaad aangewezen op het resort. Onze gids verdween met auto en al, na ons er heen gebracht te hebben. Ons leek Pai erg gezellig, maar het was kilometers van ons resort. Er restte ons niets anders dan in het resort te eten (we waren de enige). Dat was okee. Aangezien je min of meer buiten eet en het 's avonds flink koud was (' winters), was dat nog best afzien. Vroeg naar bed dus...
Voor ons was 1 nacht echt genoeg vanwege de saaie ligging.

met een groep, Apr. 2010
"Mooi Resort"
Anton en Lia
25-8-2010 Hotel Muang pai resort ligt wel heel ver van het plaatsje Pai in de Middle of no were, het resort heeft een goed restaurant met lekker eten ook ontbijt was prima. Het resort heeft een prachtige tuin met mooi zwembad, verspreid op het resort staan allemaal losse huisjes zonder airco de inrichting is erg sober de badkamer als ik het zo mag noemen zag er niet uit en heel slechte staat, en dan in een huisje slapen zonder airco bij 40gr is niet te doen, daarom krijgt dit resort van mij voor het huisje een 4 de rest was van het resort was prima.

met partner, Jan. 2009
"Nooit meer !!!"
An en Roy
25-1-2009 We verbleven hier 1 nacht op onze rondreis door Thailand. Hoezo vriendelijk personeel ??? Hebben wij NIKS van gemerkt. We zijn allebei ziek geworden van het eten bij het restaurant hier. S'avonds niemand bij de receptie (tegelijk restaurant want een receptie is er niet echt) te bekennen, alles gesloten en pikdonker. Geen service vanuit het resort, geen shuttle, geen taxi ! Je zit hier dus geisoleerd, als je s'middags aankomt kun je alleen maar op het resort verblijven.. saaiiii !!! Het enige positieve is de mooie tuin omgeven door cottages. Voor ons absoluut nooit meer !!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Muang Pai Resort** bij:

met partner, Juli 2008
"Ontzettend mooi resort"
Alice
1-10-2008 Als je van rust en natuur houdt is dit geweldig. Huisjes in een ontzettende mooie tuin, De huisjes zijn basic, maar het heeft alles wat je nodig hebt en het is ontzettend schoon. Het eten was heerlijk. De eigenaars zijn erg gastvrij. Terwijl het restaurant al gesloten was, mochten wij op het terras blijven zitten, zelf drinken pakken en pas de volgende dag afrekenen, geweldige service! Enige nadeel: 15 km van het centrum en geen bussen of taxi's.

Wim en Veronique
5-11-2007 Wij logeerden hier (helaas) maar 1 nacht. Wij waren op doorreis. Mooi verzorgde tuin, kamers en zwembad. Het eten is er heerlijk, probeer de vis maar eens uit ! Vriendelijk personeel, echt een aanrader.

Janssen
28-3-2007 Mooi verzorgd resort. Geweldig warme en vriendelijke ontvangst. Het eten was super. We zijn er maar een nacht gebleven maar hadden dat graag wat langer gezien (waren op doorreis).

met een groep, Nov. 2004
"Hier moet je geweest zijn"
Michel
10-10-2008 Na een tocht door de bergen kom je aan in het allervriendellijste stadje Pai. Niet ver van Pai ligt het Muang Pai Resort. Een geweldig mooie tuin en een oase van rust met allerlei kleurrijke planten en bijzonder bomen. In deze tuin leuke huisjes, eenvoudig ingericht. We zijn er eveneens 1 nacht geweest omdat we op doorreis waren van Chaing Mai naar Mae Hong Son, maar we hadden er wel wat langer van willen genieten.