Hotel Layana***** in Koh Lanta Thailand beoordelingen 10.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.839 bezoekers online
Home > Thailand > Koh Lanta > Hotel Layana*****

Beoordelingen Hotel Layana*****

10 februari 2012

9,7
Het resort vanaf het zwembad

Hotel Layana scoort een 10,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Layana*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Layana***** in Koh Lanta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Layana***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Layana***** met andere accommodaties in Koh Lanta.

6 beoordelingen over Layana*****

met partner, Nov. 2009
Fantastisch Hotel
Leo
29-12-2009 Hotel is met 1 woord te omschrijven: WAUW !!! Ontvangst is al geweldig, de hele staff komt je welkom heten, met koude handdoekjes en bloemenketting. Flesje bubbels op de kamer. Kamers worden elke dag schoongemaakt en 2x per dag schone handdoeken. Service is geweldig, je kan alles vragen en het wordt gedaan.
Spa/Massage is heerlijk, mensen verstaan hun vak, echt genieten. Handdoekenservice bij het zwembad of strand is geweldig, elke dag wordt je strandbedje opgemaakt. Bediening op strand en bij het zwembad. Ontbijt is eenvoudig, maar goed en lekker. Diner op vaak op afspraak, maar is van onwijs goede kwaliteit. Op verzoek mag je op het stranddineren, erg romantisch en probeer de kreeft....HEERLIJK. Personeel is vriendelijk en heel service gericht. Verder zou ik iedereen adviseren buiten het hotel te eten, vlakbij is een gezellig dorpje met allerlei restaurants. Kortom het hotel is echt een aanrader en het eiland Koh Lanta is prachtig. Huur een scooter (kan via het hotel)!

Geweldig & Kleinschalig
Edje
8-8-2009 We zijn hier in maart 09 een weekje geweest. De week daarvoor waren op Ko Phi Phi en het verschil met Ko Lanta is sowieso groot.
De stranden op Ko Lanta zijn eindeloos uitgestrekt en verlaten. Resort is prachtig met werkelijk magnifieke service. Alles is smaakvol en klasserijk ingericht.
De zee is direct voor het resort wel vrij onstuimig, niet direct gevaarlijk maar ook niet geschikt voor kleintjes.

met partner, Juli 2009
Paradijs op aarde
M. Brinkerhof
15-7-2010 We zijn met onze zoon van 15 jr.een week geweest in juli 2009. Een warm welkom bij aankomst. Het is erg schitterend aangelegd, mooie kamers. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Je wordt echt in de watten gelegd. Eten en drankjes erg lekker. Scooters gehuurd het eiland rond gereden. Thaiboksen gedaan bij Lanta Gym en op Layana zelf. Natuurlijk heerlijke massages gehad in de spa.
We denken er vaak met een goed gevoel aan terug en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Echt geweldig!
Suzanne
30-1-2009 Wij zijn hier onze eerste keer in thailand geweest toen wij een island hopping hadden geboekt. Is echt een super mooi resort! Echte luxe, mooi strand, mooie bungalow. Echt geweldig gewoon! Ooit komen we hier terug!
Echte aanrader. Ik heb hier eerder mijn reactie geplaatst met foto's maar zie helaas dat ze weg zijn... erg vreemd...

met partner, Sept. 2007
Judith Tuns
31-10-2007 Werkelijk een superhotel!!! Wij hadden nog nooit in zo'n luxe hotel gezeten! Dorpje op loopafstand. Zeer vriendelijk personeel. Zee ligt direct bij hotel, en je kunt er prachtige strandwandelingen maken!Echt een aanrader!

met partner, Dec. 2006
Ferdi en Suzanne
3-6-2008 Wij deden mee aan een island hopping waarvan dit het eerste hotel was wat we bezochten. We keken onze ogen uit... zoooo mooi! Mooie kamers, mooi zwembad vlak aan het strand en heerlijk ontbijt. Het strand voor het resort is heel mooi schoon.

Helaas heeft de reisorganisatie dit jaar dit resort uit de island hopping gehaald... waarom?? echt geen idee want het was een super mooie bestemming!

9,6