Hotel Khao Lak Palm Beach Resort in Khao Lak Thailand beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Khao Lak Palm Beach Resort

Hotel Khao Lak Palm Beach Resort Khao Lak

Beoordelingen Hotel Khao Lak Palm Beach Resort

26/14 Moo 7, Phetkasem Rd., T.Khuk K, 82190, Khao Lak
Hotel Khao Lak Palm Beach Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Khao Lak Palm Beach Resort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Khao Lak Palm Beach Resort in Khao Lak, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Khao Lak Palm Beach Resort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Khao Lak Palm Beach Resort met andere accommodaties in Khao Lak.

5 beoordelingen over Khao Lak Palm Beach Resort

met partner, Okt. 2010
"Geweldig hotel"
langetiendweg123
13-12-2010 Zijn hiernaar omgeboek omdat ons hotel aan het renoveren was,.. vonden we geen enkel probleem toen we er kwam,.. geweldig service heerlijk gegeten en het zwembad heerlijk rustig,.. inderdaad een steile helling, maar als je er problemen mee had geoon zeggen en ze regelen alles
Jammer dat we er maar 1 dag waren

met partner, Jan. 2009
"Nooit meer"
J.Rijk
23-3-2009 de zeezicht kamers zouden voor mensen die minder goed ter been waren niet zo geschikt zijn.
(volgens de Oad gids) Wij verbleven in een van de tuingerichte kamers, iedere dag was het een hele klim tegen de berg op als je het hotel wilde verlaten. (dit stond niet in de reisgids vermeld! Kortom je moet een hele goede conditie hebben.
Je kon alleen maar rond het zwembad op een bedje liggen. Daar de hotelbedjes niet op het strand mochten, was je gedoemd om op je handdoek te liggen.(dus beslist niet comfortabel).

met partner, Jan. 2008
"Geweldig!"
Ingrid
20-6-2008 eigenlijk wil ik niet té enthousiast zijn, uit angst dat het hier straks overspoeld gaat worden! Dit is echt een paradijs en een superhotel!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Khao Lak Palm Beach Resort ...

Marlies
31-8-2007 Eind augustus 07 hier 5 nachten geweest. Aanvankelijk hadden we Kho Koh Khao Resort geboekt. Bleken we nagenoeg de enige toeristen te zijn. Hebben dus om laten boeken naar Khao Lak Palm Beach, en blij toe. Heerlijk hotel. Prachtige tuin met huisjes, met de jungle op de achtergrond. Massages aan het zwembad, goed ontbijt en goed restaurant. Het strand is mooi en rustig, evenals de zee. Echt een fantastische plek! Doordat wij in het moesson seizoen (low season) zaten konden we helaas niet snorkelen en was de zee te ruw om echt in te kunnen zwemmen. Het plaatsje Khao Lak heeft enkele restaurants en souvenierwinkeltjes, welke overigens voor een groot gedeelte gesloten zijn in low season. Wij vonden het een prachtige, idyllische plek om tot rust te komen na onze rondreis.

Familie, Juli 2007
van den Hoek
9-8-2007 Gloednieuw resort na de Tsunami en bezocht in het laagseizoen en daardoor een hele gunstige prijs. Er waren verder alleen maar Duitse gasten