Hotel Marriott & Spa Hua Hin***** in Hua Hin Thailand beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marriott & Spa Hua Hin*****

Het Hotel

Beoordelingen Hotel Marriott & Spa Hua Hin*****

107/1 Phetkasem Beach Road, 77110, Hua Hin
Hotel Marriott & Spa Hua Hin scoort een 8,5 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marriott & Spa Hua Hin*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marriott & Spa Hua Hin***** in Hua Hin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Marriott & Spa Hua Hin***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Marriott & Spa Hua Hin***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Marriott & Spa Hua Hin***** met andere accommodaties in Hua Hin.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Marriott & Spa Hua Hin*****

met partner, Okt. 2011
"Super mooi Resort"
Sillie
23-10-2011 Mooie nette accomodatie, super vriendelijk wel wat veel personeel, maar ach zo blijven ze aan het werk. Prijzen van de drankjes aan de hoge kant, iets goedkoper en de gasten lopen niet naar de supermarkt om de hoek.

met partner, Jan. 2011
"Aanrader"
Ad van Miert
13-2-2011 Het Marriott hotel is beslist een aanrader! Het strand met voldoende stoelen en parasols is 100%. Boek alleen LO in Hua Hin veel leuke restaurantjes met heerlijke gerechten en vele malen goedkoper dan in het hotel. De service en vriendelijkheid van het personeel is perfect te noemen.

met een groep
"Redelijk hotel, niets bijzonders"
Wim Hoebe
23-7-2010 Wij hebben dit hotel aan het eind van een reis Hongkong,Sri Lanka, Bangkok en Cambodje als afsluiting voor een
week, los van de groep, geboekt.
Ontbijt 100%, wel te weinig plaatsen
s'morgens. Diner goed,wel erg prijzig t.o.v de mogelijkheden in Hua Hin.
Maar zeker niet extreem.Nadeel is wel
dat er maar weinig mensen van de restaurants gebruik maken. Je zit vaak
te dineren met weinig mensen, hetgeen
bepaald niet sfeervol is.
Zwembad te klein en te druk, te weinig
strandstoelen. Kamer niets bijzonders,
bed was daar en tegen uitstekend.

Drankjes geprijsd, zoals gewoonlijk in dit soort hotels, m.a.w. aan de
hoge kant. Overigens hebben wij voor dit jaar weer een Marriott resort ge-
boekt op Curaçao. Zijn benieuwd hoe
het hotel ons daar gaat bevallen.
Overigens toch wel een leuke tijd gehad in Marriott Hua Hin

met een groep, Feb. 2010
"Prima gelegen lokatie"
R.v.S
2-3-2010 Aan het einde van de groepsreis in dit prima hotelResort even bijgekomen alvoren na 21 dagen huiswaarts te keren.
Hadden een kamer 4 hoog met zeezicht in de verte zag je dan de zee, de kamer was ruim van opzet en voorzien van een balkon en plat tv scherm ook BVN werd uitgezonden.
De badkamer viel tegen erg klein en grof getegeld, staande douchen in de badkuip dus niets voor oudere mensen.
De tuin, zwembad en zeestrand waren prima en goed verzorgd de verkopers van fruit, kleding etc bleven op gepaste afstand.
Het zeewater (Golf van Siam) was goed van temperatuur en met behoorlijk golven.
De stad zelf is lopend of per tuctuc (100 bath) bereikbaar heeft een gezellige nachtmarkt waar het eten en aanschaf van merkkleding is zeer goedkoop is.
Ook kan je hier goedkoop een pak op maat laten maken op weg naar het centrum kom je vele bedrijfjes tegen.
Het hotel is zeker aan te raden voor een relaxte strandvakantie, wij waren zeer tevreden ook met het weer gemiddeld 35 graden.

met partner, Aug. 2009
"Ontspannen"
Noor & Edwin
25-8-2009 Na onze rondreis zijn wij een week in het Mariott geweest. De sfeer is er ongedwongen en erg gericht op een strandverblijf. In deze periode van het jaar waren er relatief veel kwallen in de zee. Als je 700 meter naar rechts gaat op het strand is er een kitesurf school (Kite Boarding Asia) waar je in drie dagen (3 a 4 uur per dag) leert kite surfen. Na afloop van de cursus wordt je ingeschreven bij de IKO op level 2. Kosten bedragen ongeveer 200 EUR.
De bedden in de kamers waren zeer goed te noemen. De douche was voldoende hoog voor een persoon van 1.90. Kamer was voor de rest niet veel bijzonders.

"Heerlijk resort"
Simon & Cara
20-5-2009 Wij zijn een paar dagen in het Mariott hotel geweest aansluitend aan een prachtige rondreis. Heerlijk resort met mooi zwembad, heerlijk ontbijt en heerlijke massage (tip: vraag naar discount bij de spa en je krijgt (in ons geval waren we met 2) ca 50% reductie, twijfel je dan nog even dan krijg je er allebei een half uur gezichtsbehandeling bij; wel echt een aanrader want de spa-omgeving is prachtig en onverlijkbaar met alle massages die je op straat kunt krijgen). Mariott's ligging is prima, je loopt zo Hua Hin in. Ga ook even de andere kant op (linksaf), een paar honderd meter verderop is links een heerlijk, sfeervol (en goedkoop) restaurantje (Italiaans en locaal). Verder alles top! ps. Hua Hin zelf is leuk voor enkele dagen.
Groetjes, Simon en Cara

met partner, Apr. 2009
"Super mooi hotel"
Sarina
3-5-2009 Bij aankomst geeft het hotel meteen een goede indruk, zeer mooi, zeer verzorgd en het personeel is top. Mooie tuin en mooi zwembad, vond het wel erg diep overal. Je kan alleen aan de zijkant zitten maar nergens in het water staan. Er is wel een apart kindergdedeelte. Ik heb nog nooit zulke lekkere strandbedden gehad en ze leggen zelfs je handdoek voor je neer. Eten en drinken is erg duur, voor een milkshake en een biertje ben je minimaal 9 euro kwijt. Naast het hotel zitten 2 tentjes waar je voor weinig met je voetjes in het zand kan eten en drinken. Drinken kan je gewoon naar het hotel meenemen want daar wordt aboluut niet moeilijk over gedaan. In het winkelcentrum vlakbij kan je bij restaurant Fuiji onzettend lekkere sushi eten, echt een aanrader. Bij de pier voorbij het Hilton kan je heerlijk vis eten, let op het laatste restaurant waar de meeste mensen zitten want deze is echt de beste.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Ideaal aan het strand en dicht bij het centrum"
Theo Huijbers
5-2-2010 vriendelijk personeel, goede buffetten, fantastische ligbedden aan het levendige strand met prima service.

met vrienden, Aug. 2008
"Geweldig"
veronique
19-9-2008 we zijn met vrienden de laatste vier dagen van onze rondreis hier geweest.Heel mooi resort met mooie aangelegde tuin,kamers keurig netjes,ze kwamen alleen te vaak ongevraagt op de kamer om er het een en ander te doen.Eten (ontbijd) was zeer goed.strand erg mooi.Het is zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Super hotel!"
Ro, an, rachelle, A...
1-7-2011 Het Marriott in Hua in is echt een aanrader voor wie even wil bijkomen van Bangkok. Wij kwamen daar met 3 kids (12, 9 en 3) na 3 dagen Bangkok per trein aan en het was een oase!! Leuk plaatsje, relaxed hotel, met lekker eten en fijne kamers en bedden. En super ontvangst aangezien het onze 'honeymoon' was, incl bruidstaart en rozenblaadjes en hartvormige toestanden op onze kamer bij aankomst! Fijn zwembad, met super grote, dikke badlakens om in weg te kruipen, lekkere gerechtjes om te snacken, leuk zwembad voor alle leeftijden en een superstrand voor de deur. Inclusief paarden. Goed Italiaans gericht restaurant op het strand overigens, wel duur, maar overheerlijk en sprookjesachtig luxe. Wij zijn er helaas maar 2 dagen geweest maar voor een volgende reis slaan we dit hotel zeker niet over.

1 2 3 4 5 volgende