Hostel Villa Anneloi in Chiang Mai Thailand beoordelingen 9.1 | Zoover

Hostel Villa Anneloi Chiang Mai

Beoordelingen Hostel Villa Anneloi

51 Soi 12 Sookasem Road, 50200, Chiang Mai
Hostel Villa Anneloi scoort een 9,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Villa Anneloi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Villa Anneloi in Chiang Mai, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hostel Villa Anneloi vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hostel Villa Anneloi met andere accommodaties in Chiang Mai.

4 beoordelingen over Villa Anneloi

van looveren luc
3-8-2011 we hebben net een week Anneloi homestay achter de rug. Een geweldige ervaring. Een week goed gevuld met trekkings, sightseeing, eten, genieten, echt alles. Een vriendelijke Belgische vrouw, Annelore en haar sympathieke Thaise man, Loi maken van uw reis een droom. De bergtocht is iets om nooit meer te vergeten. Voor jong en oud. Prachtige natuur, alle toeristische bezienswaardigheden, zonder het massatoerisme. Onderweg zie je waar de massa bv olifantentochten doen. Deze dieren hangen vast aan een ketting wachtend op hun toeristen. Bij de trekking via Anneloi leven de dieren in de bergen en komen ze vrij 's morgens tot bij de rivier om de trekking te doen en daarna weer terug los gelaten te worden. Ook bij de langnekvrouwen gaat Loi, naar een dorp waar geen toeristen komen zodat je met de echt thaise mensen en gewoonten kunt kennis maken. Wij gaan zeker nog terug.

met partner, Mrt. 2011
"Super om Thailand te ontdekken"
Richard en Rene
27-7-2011 Villa Annaloi is de plek om Thailand te ontdekken...... De trekking met Loi is echt iets wat je je leven lang bij blijft, zo geweldig als je op de plekken komt waar je anders niet zou komen..... In de home-stay en Bed en Breakfast ervaar je de huiselijkheid en gezelligheid van de Thais-Belgische gastvrijheid, echt super.
Als je naar het noorden in Thailand gaat is dit echt het beste adres.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Onvergetelijk verblijf"
Maes Nick
29-8-2010 Ons verblijf in villa-anneloi homestay was de beste week van onze vakantie in Thailand !
Zelf zag ik onze reis naar Thailand eerst niet zo goed zitten, maar Annelore en Loi hebben er een super vakantie van gemaakt.
Niet alleen Chiang Mai, maar ook Bankok was prima geregeld door Annelore.
Bij villa Anneloi stond er iedere morgen een rijkelijk, heerlijk ontbijt klaar en de kamers waren tip top in orde.
De uitstappen met onze fantastische gids Loi zullen mij altijd bij blijven. Er was een perfect evenwicht tussen het avontuurlijke en de rustigere wonderbaarlijke bezienswaardigheden.
Villa anneloi is een echte aanrader voor iedereen die het land eens wil zien op een meer persoonlijke manier.

groeten Nick, Pedro en Annouk

"Een aanrader voor een persoonlijke aanpak"
Wauters Danny en Bo...
27-10-2009 Na een week gelogeerd te hebben bij een koppel gecombineerd met de Belgische en Thaïse cultuur, voel je je er wel heerlijk thuis. Voor de rondreis kan je niet beter hebben. Loi kent elke plant en dier. Je komt op plaatsen waar je met de massabureau's nooit zal komen. Dit maakt uw reis leerzamen.
zeker doen, ook al heb je Thailand nog niet ontdekt.