Tribal Museum Chiang Mai Thailand. Informatie & Beoordelingen Tribal Museum ~ Zoover

Beoordelingen Tribal Museum

2 juni 2012

Tribal Museum

Beoordelingen Tribal Museum

Chang Puak Road, 50300, Chiang Mai
Wil je weten wat anderen vonden van Tribal Museum in Chiang Mai? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Tribal Museum.
Wil je weten wat anderen vonden van Tribal Museum in Chiang Mai? Op deze pagina lees je beoordelingen van Tribal Museum. Je kunt 1 vakantiefoto van Tribal Museum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Tribal Museum in Chiang Mai.

2 beoordelingen over Tribal Museum

met oudere kinderen, Juli 2011
"Verbazingwekkend mooi"
ALexander
29-7-2011 Historie en cultuur in het wat lastig te vinden Tribal museum zijn geweldig! Mijn zoon van 12 en dochter van 14 vonden het na alle Buddha's ook een leuke afwisseling. Mooie schilderijen en houtsnijwerken en verbluffend echte beelden. We zijn binnen gelaten door een monnik die het licht voor ons aandeed. We hebben een donatie gedaan maar een cultuurliefhebbende Thai zou een goede sponsor kunnen zijn en die kunnen ze voor het gebouw ook wel gebruiken. Mooie collectie. Sorry, geen foto's want dat was niet toegestaan.

met partner, Nov. 2009
"Interessant, aanrader!"
Jan & Mandy
12-11-2009 Als je geinteresseerd bent in de bergvolkeren in Noord Thailand is deze plek een must!
Klein museum; in een uur heb je wel alles gezien, maar dan moet je nog de dvd (45 minuten) bekijken over de diverse volken.
In ong. 2 uur sta je dus weer buiten.
Wij hebben nog wat authentieke snuisterijen gekocht (en ook de dvd).
Leuke middag of ochtend bezigheid.
Kosten 30 baht pp (0,70 eurocent) + evt vrijwillig een bijdrage tgv de stammen.

Beste accommodaties in Chiang Mai