Hotel Rembrandt**** in Bangkok Thailand beoordelingen 8.3 | Zoover

Buitenzijde

Beoordelingen Hotel Rembrandt****

19 Sukhumvit Soi 18 Sukhumvit Road, 10110, Bangkok
Hotel Rembrandt scoort een 8,3 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rembrandt****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rembrandt**** in Bangkok, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Rembrandt**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Rembrandt**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Rembrandt**** met andere accommodaties in Bangkok.

36 beoordelingen over Rembrandt****

5,5
met vrienden, Nov. 2009
"Geweldig hotel"
Evert Visser
19-11-2009 Het Rembrandt Hotel in Bangkok is een prima hotel. Volop luxe in een voor Bangkok rustige straat en op loopafstand van de onontbeerlijke Skytrain. Geweldige complete ruime kamers. Prima uitvalsbasis voor het bezoeken van de bezienswaardigheden in de stad. Zoals reeds eerder genoemd is het prima eten bij het eettentje rechts van het hotel , voor een paar dollar eet en drink je je boek daar vol. Het zwembad is heerlijk op de vierde etage met een blik op de skyline van Bangkok. Kortom een prima hotel voor weinig geld.

met partner, Juni 2009
"Prima gelegen, net buiten de drukte"
JV
11-6-2010 De ligging van het hotel is perfect vlakbij de skytrain. De kamers zijn netjes en het ontbijt uitgebreid. Een tip om te eten (als je net als wij niet in het hotel wilt eten!!) is restaurant P.Kitchen dat vlak naast het hotel in de richting van de skytrain ligt. Een familierestaurant met een hele goede thaise keuken en lage prijzen.

Het personeel was erg slecht als het ging om onze reservering die we via TO gedaan hadden; in eerste instantie noemden ze een prijs die een stuk hoger lag dan de prijs die wij op internet hadden afgesproken en nadat ik mijn laptop geopend had en had laten zien wat de prijs op internet was waren ze overtuigd....vervolgens zou er dan geen ontbijt bij onze overnachting zitten terwijl we dit op internet wel geboekt hadden....al met al erg rommelig en irriterend.

met partner, Jan. 2009
"Fijn hotel"
jan
13-2-2009 Net hotel met mooie kamers en goede ligging. Personeel bij de receptie niet zo heel vriendelijk meer als eenmaal is ingeschekt. Ondanks dat komen we hier zeker nog en keer terug.

met partner, Juli 2008
"Mooi hotel, prettige ligging"
Jeroen
19-2-2009 Ik vind het een prettig hotel, vooral vanwege de ligging hiervan. Het hotel ligt in een redelijk rustige steeg waardoor je niet gelijk in de drukte van Bangkok stapt. De Skytrain is op een paar minuten lopen van het hotel. Dit hotel heeft een restaurant The Red Pepper waar je fantastisch thais kan eten, echt een aanrader! Het personeel is niet heel erg meewerkend, maar verder niet storrend.

jan
22-1-2008 Net hotel voor een redelijke prijs.Mooie kamers.Personeel niet zo heel vriendelijk.

Diana
31-12-2007 Onze kamer viel een beetje tegen (lagen op een hoek waardoor deze vrij klein was in vergelijking met andere kamers op onze etage) maar verder was het top. Zeer kort bij skytrain, waardoor je je snel kunt verplaatsen door Bangkok. Om de hoek op Sukhumvit heel leuke kraampjes op de stoep, waardoor er een gezellige sfeer hing. Alleen ontbijt genuttigd in het hotel; was prima.

jolanda & eerko
4-11-2007 wij hadden een starterspakket geboekt voor dit hotel(+2nachten extra)
goed hotel,voor onze begrippen allemaal erg luxe! kamer was gewoon goed,niet supergroot.Badkamer was prima.Ontbijt ook niets om op aan te merken.
Lekker in een rustig straatje gelegen,maar wel op loopafstand van de skytrain....en die is erg gemakkelijk in een stad als Bangkok!!
En idd is het restaurantje rechtsaf bij het hotel de moeite waard.Echt lekker eten,een maaltijd met alles erop en eraan inclusief drankjes kost je ongeveer 4 euro voor twee personen.
Als je in een weekend in Bangkok bent,ga dan eens kijken op de weekendmarket....je weet niet wat je ziet!!!

H en R
22-9-2007 Een prima hotel. Inderdaad een rustige ligging in een zijstraatje.
Nette ruime kamer, goede service.
Eigenlijk niets op aan te merken.
Neem de skytrain om de bezienswaardigheden te bezoeken en ga niet met de taxi, want dan ben je er 2 uur later nog niet.(verkeerschaos!!)

Paul
17-8-2007 Redelijk hotel, moesten na de vlucht erg lang wachten tot de kamer beschikbaar was. Kamer was klein en muf. Pluspunt personeel en de service.

Rob
3-6-2007 De service is uitstekend. Zeer kindvriendelijk personeel!!
standaard kamer te klein voor een gezin met 2 kids, maar lijkt me normaal. Boek dan 2 kamers.Ontbijt perfect, kamers zijn compleet,
receptie is zakelijk, dineren niet in hotel maar naast het hotel( hotel uitlopen rechts af en tweede restaurantje aan de rechter kant liggen meestal grote gamba's buiten). vb fried rice met chicken (thb 35) cola thb 12 .
Boek geen excursies in hotel. Buiten staan taxies., Vraag naar Eddie. Zeer betrouwbaar. prijs afspreken! je kan je geld en kostbaarheden bij hem in de taxi laten liggen als je er even uit moet. supermarkten in de buurt, bioscoop op loopafstand, parkje met speeltuin om de hoek, prachtig park met waterpartij en lunch mogelijkheden in de buurt. metro op loopsafstand. Meer info mail maar.
kamerprijs THB 3000 per kamer 2 personen incl ontbijt