Hotel Prince Palace**** in Bangkok Thailand beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.751 bezoekers online
Home > Thailand > Bangkok > Hotel Prince Palace****

Beoordelingen Hotel Prince Palace****

30 januari 2012

zwembad op 11e etage

Hotel Prince Palace scoort een 7,6 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Prince Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Prince Palace**** in Bangkok, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Hotel Prince Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Prince Palace**** met andere accommodaties in Bangkok.

157 beoordelingen over Prince Palace****

Centrale ligging
tepijo
13-10-2011 Prince Palace is een zeer groot hotel met meerdere torens. We hadden twee kamers geboekt in de veronderstelling dat een dergelijk groot hotel kamers met tussendeuren heeft (voor de kinderen). Helaas heeft Prince Palace geen tussendeuren maar gelukkig konden we kosteloos upgraden naar een familysuite. Achteraf bleek het een downgrade te zijn.
Persoonlijk vond ik het hotel te massaal. Zeer grote rumoerige eetzalen. Onhandig ontbijtbuffet. Heel veel Nederlanders.
Service kan beter. Eten, drankjes en wifi (alleen beschikbaar in beperkt aantal ruimtes) erg duur zeker voor Thaise begrippen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Groot, veel nederlanders, goede prijs/kwaliteit
Alex
7-8-2011 Goedkoop voor de kwaliteit die ze bieden. Alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf in Bangkok aanwezig. Jammer dat het internet toegang zo duur was. Uitstekende grote familiekamer in 1 van de drie torenflats. Ontbijt was rommelig en veel te veel mensen voor de ruimte. Voor dit geld kun je nergens beter zitten in Bangkok volgens ons.

Prima hotel, gunstige ligging.
Leonidas
17-8-2011 Wij hebben dit hotel geboekt als opstap voor een rondreis in Thailand. Het is groot hotel met een mooi zwembad op de 11e verdieping. Het personeel is uitermate vriendelijk. De ligging is centraal in Bangkok. Met de longtailboot over de klong of met metertaxi / tuktuk ben je snel bij de belangrijke bezienswaardigheden. Rondom het hotel is het een gezellige drukte vanwege een textielmarkt en een groente/fruitmarkt. In het hotel zelf is het rustig verblijven. Nabij het hotel is ook een 7/11 supermarkt aanwezig. De inrichting van de kamers is eenvoudig, de kamers zijn wel ruim en worden dagelijks goed schoongemaakt. Het ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit. Wij verbleven hier 4 dagen naar tevredenheid.

Goed hotel, voor een goede prijs
phoolie101
16-8-2011 Prachtig zwembad, goede kamers. Goede ligging, per taxi overal snel naar toe

Uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.
Fam. Nooitrust, Gor...
29-7-2011 Voor plm 50 euro per nacht in een junior suite voor een gezin met twee oudere kinderen biedt Prince Palace een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding! Voeg hierbij het zeer vriendelijke en behulpzame personeel, het goede ontbijtbuffet, de ligging en de voorzieningen, dan is de keuze voor een uitstekend hotel in het centrum van Bangkok niet moeilijk. Volgende keer boeken we hier ook weer!

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Leve de vakantie!!
Sebastiaan
18-6-2011 Het hotel is een prettig hotel om te verblijven. Wanneer ik hier alleen verblijf slaap ik in de 1 bedroom suite ( slaapkamer, badkamer, huiskamer en keuken) en wanneer we met zijn allen er zijn verblijven we in de 3 bedroom suite ( 3 slaapkamers, 2 badkamers, huiskamer en keuken). Je maakt gebruik van alle fasceliteiten van het hotel. Er zijn 2 zwembaden en het ontbijt is goed. met de boot zit je in een paar minuten voor 9 bath in het centrum. Het enige nadeel is dat er in de buurt van het hotel bijna geen eetgelegenheden zijn en je tussen 17.00uur en 19.00uur bijna geen taxi naar het centrum kunt krijgen. En wanneer je slecht ter been bent is de boot geen optie. Maar al met al komen wij hier al jaren met veel plezier!

Drie torens hoog hotel met leuk zwembad
Reinie Vinke - van ...
21-1-2011 Dit hotel is groot, het zwembad is leuk, maar de drankjes zijn behoorlijk aan de prijzige kant. Voor een pils betaal je al snel een euro of 5.
De kamers zijn mooi en ruim, maar het uitzicht is niet altijd even mooi, dat ligt puur aan in welke toren je zit en naar welke zijde je uit kijkt.
Je kunt er goed eten, het Thaise restaurant zet je de meest lekkere dingen voor. Helaas kwam het mousse toetje rechtstreeks uit de vriezer.
Voor 1 nacht is het een geweldig hotel, je dan weliswaar niet dicht bij de stad, dan moet je even een taxi nemen. Maar dat kost je de kop ook niet!

met partner, Okt. 2010
Goed,net en prima hotel
gutsche
13-11-2010 het is een hotel om terug tekomen
luxe en prima ontbijt

bedankt het was er een geweldige tijd

met jonge kinderen, Aug. 2010
Leuk om te starten en te eindigen
De Horasjes
31-8-2011 Dit was onze derde keer in het Prince Palace.

Positief:
Het ontbijt is goed, mits je niet op het drukste moment komt.
De kamers zijn royaal. Je betaalt in andere hotels voor dezelfde kamer een stuk meer.
Het zwembad op de 13de etage was leuk voor onze dochter en ook heerlijk verkoelend.
Er zit een Greenwood kantoor in het gebouw. Die hielpen ons verder op onze reis.

Negatief:
Het eten uit het Thaise restaurant is niet te vreten. Ook nog eens veel te duur. Je zou nog beter op straat je eten kunnen halen.
Het uitzicht is niks. Welke toren je ook zit. Kijk naar beneden en je ziet alleen maar armoe, want dat is de ligging van het PP, midden in een armoedige wijk van Bangkok.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Groot hotel
fam. Cordes
24-8-2010 keurig hotel,nette kamers,lekker ontbijt.
Wel een beetje ver van alles vandaan.

zakelijk (1)
met een groep (3)