Hotel Navalai River Resort*** in Bangkok Thailand beoordelingen 8.6 | Zoover

Het uitzicht vanaf de Chao Phraya rivier

Beoordelingen Hotel Navalai River Resort***

45/1 Phra Athit Road, 10200, Bangkok
Hotel Navalai River Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Navalai River Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Navalai River Resort*** in Bangkok, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Navalai River Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Navalai River Resort*** met andere accommodaties in Bangkok.

40 beoordelingen over Navalai River Resort***

met partner, Mrt. 2012
"Een prima hotel in een goede buurt"
Ans en Piet Wijning...
19-3-2012 Dit hotal is niet al te groot met een leuk restaurant buiten aan de rivier vooral 's avonds gezellig om te zitten en kijken naar de voorbijvarende party boten, een zwembad op het dak (5 verdiepingen) altijd fijn,en een aanlegsteiger om een taxiboot te nemen of een rondvaart. Bangkok kan zeer hoge temperaturen hebben.
Schuin aan de overkant van dit hotel zit een heel goed koffie restaurantje met echte italiaanse cappucino maar voral een topper ...eigengemaakt gebak, zeer aan te bevelen, de naam is: SAFFRON Bakkery.
In tegenstelling wat anderen van Bangkok vonden, vinden wij (althans in dit gedeelte van deze stad) dat het zeker een bezoek waard is.

met partner, 2012
"Uitstekende ligging"
Rean
19-2-2012 Wij hebben in totaal 11 nachten in het Navalai hotel doorgebracht. Wij hadden een Serene corner kamer met balkon, deze ligt aan de zijkant van het hotel en is rustig, maar uitzicht heb je dan niet. Het ontbijt vonden wij ruim voldoende en het personeel heel vriendelijk. De ligging van hotel is perfect.

met partner, Jan. 2012
"Hotel op een hele goede ligging in Bangkok"
ntekulve
8-1-2012 Perfecte uitvalsbasis van Bangkok te verkennen

met partner, Dec. 2011
"Perfect hotel in het centrum"
Linda
22-12-2011 Wij hebben afgelopen december 4 nachten in het Navalai gezeten.
Leuk eenvoudig hotel met een perfecte ligging in het centrum van Bangkok. Personeel vriendelijk maar een stuk afstandelijker dan op de eilanden. Leuk restaurant buiten aan de rivier waar je goed kunt eten en waar het ontbijt wordt geserveerd.
De kamers zijn ruim en netjes en een leuk balkon. Wij hadden een riverbreeze kamer nadat we gelezen hadden dat de straatkant erg gehorig was. Het zwembad is boven op het dak. Erg leuk gedaan en een leuk barretje waar je 's avonds tot 21.00 uur nog terecht kunt.

"Goed hotel op uitstekende locatie"
Laurens
24-8-2011 Het hotel is een aanrader in alle opzichten. Op 5 minuten lopen van khao san road en direct bij één van de pieren (halte) van de chao praya river express. Bij een volgend bezoek aan Bangkok twijfel ik niet!

"Zeer goed hotel in het centrum aan de rivier"
Jeroen
23-6-2011 Wij hebben hier 4 nachten doorgebracht om Bangkok te ontdekken en dit is een zeer geschikte uitvalsbasis. Kamers zijn prima, we vonden het ontbijt wat minimaal (maar dat kan ook komen doordat we in het laagseizoen zijn geweest, juni).

met partner, Nov. 2010
"Heel mooi begin en einde van de rondreis"
Jeroen
10-12-2010 Bij aankomst en bij vertrek verbleven we in dit hotel. Kamers zijn uitstekend en ontbijt is heel goed. Zwembad op de bovenste verdieping is heerlijk. Helaas kon de service wel wat beter.

met partner, Okt. 2010
"Prima hotel"
Agnes en Hans
25-10-2010 Tijdens onze rondreis door Thailand hier meerdere overnachtingen gehad. Prima hotel midden in de backpackerswijk Banglamphu, 5 minuten lopen van Kao San road. Ook de diverse Buddha's en het koninklijk paleis zijn op loopafstand (ong. 20 minuten). Ook de Chao Praya River Express stopt voor de deur en is een ideaal vervoermiddel om naar de bezienswaardigheden te gaan zonder gebruik te maken van de tuktuk! Eten in restaurant Aquaini is erg lekker en hotelpersoneel is vriendelijk. De matrassen zijn idd aan de harde kant, maar dat geldt voor bijna alle hotels waar we overnacht hebben. Al met al een prima keuze, bij volgend bezoek zou ik dit hotel zeker weer nemen.

met partner, Okt. 2010
"Perfect hotel met goede ligging"
Johan en Majella
13-11-2010 Tijdens onze rondreis door Thailand hebben wij twee maal dit hotel bezocht. Beide keren was het super. Voor het hotel is een boekingsbureau voor excursies en overige reiszaken. Het hotel is op loopafstand van Khosam Road gevestigd en dat is voor 's avonds altijd lekker. Ook het grand palace en de Wat Pho ligging in de nabijheid van dit hotel. Personeel is vriendelijk en het eten is goed zowel europees als thais. Voor jonge kinderen lijkt me een bezoek aan Bangkok geen optie.Wij vinden dit hotel een echte aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Prima stadshotel "
Jessica
20-9-2010 de ligging van dit hotel is zeer uitstekend! nabij kosean road maar er niet midden in!
bij aankomst valt het wel tegen als je naar de plaatjes op internet kijkt het is echt een stadshotel. zwembad is erg klein en de bedden zijn heeeeel erg hard. je bent snel met de boot bij de bezienswaardgiheden let wel op tuk tuk chauffeurs die beweren dat er cerimonies zijn en je dus niet in de bezienswaardigheden kunt dit is onzin ze willen je alleen maar naar winkels lokken voor gratis bezine.