Hotel Narai**** in Bangkok Thailand beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.189 bezoekers online
Home > Thailand > Bangkok > Hotel Narai****

Beoordelingen Hotel Narai****

10 februari 2012

De hotelkamer

Hotel Narai scoort een 8,3 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Narai****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Narai**** in Bangkok, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Hotel Narai**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Narai**** met andere accommodaties in Bangkok.

97 beoordelingen over Narai****

met partner, Feb. 2011
Prima hotel
Cornelis1954
4-3-2011 We verbleven hier en hebben paleizen, tempels, klongs bezocht en het fietsen was helemaal fantastisch. De mensen daar geven al aan dat een Nederlander met een fiets wordt geboren. Prima ligging om Bangkok te bezoeken en toch rust in de nacht.

met oudere kinderen, Dec. 2010
Aanrader
zandt18
12-1-2011 Hotel Narai is een schoon en ruim hotel met vriendelijk personeel. We verbleven 5, niet aaneengesloten nachten, in een superiorkamer met koffie en thee faciliteiten. Zeer uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Zwembad met ligbedden niet bijzonder, wel lekker na een warme dag. Uitstekende ligging op loopafstand van restaurants, skytrain, Mac Donalds (voor de liefhebber), avondmarkt Patpong en de Central Pier om de boot te pakken naar Chinatown, Grand Palace, studentenwijk Banglamphu en musea. Vervoer per boot en tuktuk is een aanrader. Wij hebben met onze kinderen en aanhang genoten van Narai in kerstsfeer en Narai tijdens de jaarwisseling.

met partner, Okt. 2010
Goed hotel
suzi_1960
26-10-2010 wij hebben 6 nachten in het narai verbleven. De kamer, Superior, was prima, het enige is dat er een tussendeur was naar de andere kamer (voor bijvoorbeeld families die samen reizen) dit zorgde ervoor dat we de buren er goed konden horen. Kijk of je kunt regelen dat je dat geen geschakelde kamer krijgt. Het ontbijt is werkelijk groots en erg lekker. Qua vervoer kun je 10 minuten naar de rivier lopen en daar een Public boat pakken tot 19.00 uur. dat kost je 18 bht p.p. of je loopt de andere kant opp en pakt daar de skytrain, ook 10 minuten. Een fijn zwembad. maar sluit al vroeg op de avond.

met een groep
Topper
Josefien
23-10-2010 Heel goed hotel lekker in het centrum kijk wel uit dat je niet zomaar in de tuk tuk stapt want ze brengen je naar winkels van familieleden inplaats van een rit door Bangkok

met partner, Okt. 2010
Uitstekend hotel
blokbeatz
22-9-2011 Oktober 2010 hier onze vakantie begonnen. 3 dagen Bangkok. dit is een uitstekend hotel om te verblijven en de stad te verkennen. ligt erg centraal. verder geen op- en/of aanmerkingen.

met een groep, Sept. 2010
Ideale ligging voor winkels, restaurants, vervoer
Evelyne
17-10-2010 Hotel Narai is een modern, internationaal en groot hotel met een ideale ligging t.o.v. winkels, vervoer, restaurants en banken. Verzorgde kamers en een uitstekend uitgebreid ontbijt- en diner buffet.
Tevens met vervoer in de buurt van China Town met zijn ruime lokale fruit, groente, vis, vlees- en bloemenmarkt. Gezellig om daar doorheen te lopen.

met oudere kinderen
Goed, practisch gelegen hotel
Olga en Joost
25-8-2010 Net hotel met goede kamers. De Thai Suite voor onze 3 kinderen was enorm. Uitgebreid en goed ontbijt. Op loopafstand van een goed, authentiek Thais restaurant (Taling Pling) en een onvergetelijk uitzicht in de open lucht vanaf het terras op de 64e verdieping van het State Building bij zonsondergang (ten koste van een relatief wat duurder drankje, dress code).
Je kunt lopen naar de Oriental pier voor de boten op de rivier, maar ook een tuktuk daar naartoe kost vrijwel niets.

met partner, Juli 2010
Prima stadshotel
Monique
19-8-2010 Twee nachten verbleven in dit hotel. De kamers zijn schoon en netjes, geen balkon.
Ontbijt is prima, voor ieder wat wils. Aan het einde van de dag kun je nog even het zwembad induiken. Taxi's en tuktuks staan voor de deur om je naar de mooiste plekken van de stad te brengen. Links van het hotel zit een leuke bar waar je heel lekker kunt eten..weet alleen de naam niet meer. Zeker doen: een fietstour door Bangkok. Wij hebben het geboekt via A(mazing)B(angkok)C(yclist). Je ziet een heel andere kant van de stad, het echte leven van BKK. Dit heeft op mij meer indruk gemaakt dat de andere attracties zoals het paleis.

met jonge kinderen, Juli 2010
Goed Hotel
Marieke_1
3-8-2010 Het eten is goed en de hotel kamers zijn schoon. Toen wij er waren waren ze aan het verbouwen maar daar merk je of hoor je niks van.

met partner, Feb. 2010
HIT!
adanjaschellekens
3-5-2010 Niets meer toe te voegen.
Gewoon goed hotel, met fantastisch eten en vriendelijk personeel.
Bekijk de foto's!

met een groep (15)