Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** in Bangkok Thailand beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )***

9,5

Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** Bangkok

Beoordelingen Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )***

1055 Silom Road, 10500, Bangkok
Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites ) scoort een 9,6 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** in Bangkok, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Thailand. Vergelijk Hotel Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )*** met andere accommodaties in Bangkok.

23 beoordelingen over Lebua at State Tower (vh Meritius Suites )***

9,5
9,8
zakelijk, Mrt. 2011
"Best hotel ever seen"
Eric Dekker
28-3-2011 Wat een geweldig hotel, alle superlatieven schieten hier tekort aan werkelijk alles is hiert gedacht, ontbijt nog nooit zo uitgebreid gezien en was overheerlijk, sirocco bar een beleving op zich dus gewoon in 1 woord top

met partner, Feb. 2011
"Geeldige hotel"
Ilja
18-2-2011 Wat een geweldig hotel. Dit is nu echt puur verwennerij. Suite op de 22e eteage met prachtig uitzicht. met volledig ingericht keukentje (incl magnetron ). Minibar betaalbaar. Gratis internet op de kamer. Gratis shuttle service naar het dichtbijzijnde station skytrain, waar ook de boten naar de highlights vertrekken( kost 150 bath dagkaart). Inchecken voor 14.00u geen probleem. Jammer dat als je langer gebruik wilt maken van je kamer i.v.m. laat vertrek, dat je dan 50 % van je dagtarief moet betalen. Er is wel gelegenheid om je om te kleden en te douchen voor de laat vertrekkende gasten. Ontbijt helemaal te gek. Dat verdient zelf een pluim. Neem alleen geen colaatje aan het zwembad (10 $). De skybar op de 64e verdieping( pas open na 18.00 u) biedt een prachtig uitzicht op Bangkok, zeker bij avond. Personeel bijna overdreven vriendelijk en behulpzaan. Al met al een geweldig hotel

"Super"
Raymond
9-6-2010 Alles klopt hier gewoon; van je kamer, het eten tot het personeel.
Het gebouw is ruim 220 meter hoog met als absoluut "hoogtepunt" de Skybar op de 61.etage! Het uitzicht is fantastisch. Als je in Bangkok wilt overnachten in luxe moet je hier zijn.

met partner, Mrt. 2010
"Super"
geertje
15-9-2010 Wat een hotel, alles is in orde, mooie ruime kamers, een super onbijt, na een dag stad even heerlijk zwemmen. Service is helemaal goed, hebben ons aan een hele goede kleermaker geholpen. Taxi servie ook helemaal goed, je krijgt ook iedere keer kaartje mee om terug te komen!
We gaan terug!

"Geweldig hotel, alles klopt gewoon"
helene
14-1-2010 fantastich hotel.heerlijk ontbijt.prachtige entourage.mooi sportschool.supervriendelijk personeel.sirocco super.alleen jammer, dat je het niet mag filmen.wel foto's maken.en ja het eten is niet goedkoop voor thaise begrippen,maar het is wel heel goed.in nederland zouden we het dan weer goedkoop vinden.

met partner, Jan. 2010
"Schitterend hotel"
helene
3-10-2010 dit hotel is echt super:mooie kamers, schoon,heerlijk ontbijt (nog nooit zoveel keuze gezien en heerlijk)vb:geweldige sushi.mooie entourage.geweldige fitness ruimte en natuurlijk sirocco.vond een ding wel wat minder, toen ik de ontbijtruimte wilde filmen, mocht dat niet (en ik filmde geen mensen)werd er na 2 min gelijk gedreigd met de politie.omdat ik dacht dat ze een grapje maakte.dat vond ik echt minder.maar voor de rest is het echt super.en voor de mensen die zeggen dat het zo duur is,dat klopt voor aziatische begrippen, maar voor nederlandse begrippen is het echt wel te doen.

met partner, 2009
"Ontspanne in luxe"
mirjam
29-11-2009 heerlijk hotel!! heel veel service bijvoorbeeld inchecken op de kamer, in alle rust.
2 maal verbleven 1 x op de 55ste verdieping, daar hoor je nauwelijks het verkeer nog, en 1 maal op de 22ste verdieping , daar hoor je het verkeer wel.
het uitzicht vanaf het restaurant op de 64ste verdieping is adembenemend.
Ik vond het vooral voor een eerste nacht een aanrader, je overziet Bangkok en krijgt een indruk van waar je bent.
Het restaurant is een unieke ervaring: op zo'n hoogte eten is heel indrukwekend. Kwaliteit / prijsverhouding vond ik niet echt geweldig. Wij waren met zijn 2-en 300 euro kwijt voor 3 gangen en 2 flessen wijn ( 1 van de goedkoopste). Maar door de locatie wel een "experience of lifetime". Als je dat er niet voor over hebt ga dan allleen wat drinken aan de bar, en compenseer het met op straat eten voor 1 euro!
Ontbijt ook super, neem er de tijd voor!

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Wat een uitzicht!!! Wat een luxe!!!"
Rosa
17-3-2010 Geweldig hotel luxe en zeer ruime kamers.
Als je een beetje hoog gelegen zit qua kamer heb je een geweldig uitzicht over Bangkok. Restaurant Sirocco is helemaal fantastisch echt een droom.
Wel jammer dat ons zoontje van 2 niet naar binnen mocht.
Er werd direct een oppas geregeld dat was wel fijn.
Kijk uit met bestellen van drankjes altijd eerst de prijs checken anders kan je zommaar een roseetje van 50 euro worden aangesmeerd.
Ook het arabische zwembad restaurant ziet er super mooi uit.

met partner, Aug. 2009
"Fantastisch hotel!"
Karin
18-9-2009 Superdeluxe gewoon, dit hotel. Er zijn mensen die de deur voor je openhouden, mensen die je inchecken, mensen die een taxi voor je aanhouden, mensen die op het liftknopje drukken voor je... 's Avonds ligt er een briefje met het weerbericht op je bed en 's ochtends krijg je een krantje onder de deur door geschoven. En niet te vergeten: de badspulletjes van Bulgari zijn erg fijn.
Goede locatie, vlakbij de skytrain en de rivier waar je op de boot naar Grand Palace etc kan stappen (150 bath per dag, of enkele reisjes voor 15 bath p.p.). Eten in Mozu is trouwens erg lekker en redelijk betaalbaar, en de cocktails in de skybar ook, hoewel die erg prijzig zijn. Maarja, dat weet je, daar ga je vooral heen om te genieten van het fantastische uitzicht! Vanaf de kamers (verdieping 51 en hoger) is dat trouwens ook al heel mooi.
Enige nadeel: in de wijk zijn vooral eetkraampjes te vinden, voor leuke restaurantjes (Cabbage & Condoms kunnen we aanraden) moet je verder weg zijn.

"Echt een tophotel"
Annemieke
9-5-2009 Wij hebben eind februari 3 dagen in dit schitterende hotel doorgebracht. We hadden een suite met een prachtig uitzicht over heel Bangkok. De service was uitmuntend te noemen. Het ontbijt buffet was zeer uitgebreid. Ik moet wel zeggen dat het hotel qua drankjes en eten niet goedkoop is. Voor een cappucchino betaal je snel 10 euro. Het italiaanse restaurent boven was echt het toppunt, echt een prachtig uitzicht om daar te dineren ook met prachtige prijsen ( 300 euro!! wel incl. drankjes) vonden wij toch wel te gortig. In Bangkok zelf kan je heerlijk eten voor heel veel minder geld. Als je een ruimer budget heb raad ik iedereen dit hotel aan.