Kies een internationale website
23 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Phuket Graceland Resort & Spa****
190 Thaweewong Road, 83150, Patong Beach
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** in Patong Beach, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Phuket Graceland Resort & Spa
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** in Patong Beach, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Phuket Graceland Resort & Spa****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 113
vakantiefoto's
van Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Thailand
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Phuket Graceland Resort & Spa**** bij...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(11)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(116)
ALL
met partner, Feb. 2012
"Geweldig!!!!!!!!!"
Jan en Tineke van d...
6-3-2012
Hotel Graceland aan Patongbeach vonden wij helemaal geweldig. Wij hadden het geluk in de nieuwbouw een kamer te krijgen, we hadden wel een luxe kamer geboekt, de kamer was geweldig groot, mooie douche met een valdouche en wanddouche 2 ruime bedden en een prachtig balkon. Jammer genoeg was het zwembad bij de nieuwbouw nog niet klaar maar je kon al zien hoe geweldig mooi het wordt. Enige min puntje was de prijzen aan het zwembad en als je iets uit de minibar nam. Die waren echt absurd. Gelukkig zat er een supermarkt om de hoek. Het was erg schoon, elke dag schone badlakens en douchemat en om de dag schone lakens. Het was pure luxe. Grote flatscreen met één nederlandse zender nl. BNN
met oudere kinderen, Dec. 2011
"Nooit meer"
piet
8-1-2012
7 goede redenen om niet naar dit hotel te gaan zijn:
- hotel is gedateerd en moet nodig gerenoveerd worden.
- kamers zijn gehorig.
- personeel is zeer onvriendelijk.
- strand van Patong is over een drukke weg bereikbaar. Maar pas op voor de jetski: dat is pure maffia. (elke dag worden toeristen bedonderd door ze EUR 250 op zelfs meer te laten bijbetalen voor zogenaamde schade. Politie is corrupt en werkt hieraan mee (krijgen ervoor betaald).
- bewaking van Phuket Graceland werk nauw samen met de maffia. Pas op uw spullen !
- ontbijt is smakeloos en koud/lauw. Tafels van het restaurant zijn vettig en inrichting is smoezelig. Het maakt al met al een vieze indruk.
- De voorzieningen in het zwembad moeten nodig worden verbeterd; kapotte fonteinen, jacuzzi's, afgebladderd verf, ontbrekende stenen in het zwembad. Het is nodig aan renovatie toe.
met partner, 2011
"Mooi schoon hotel, perfecte ligging"
bart
30-9-2011
17 dagem in dit hotel verbleven. hadden een poolview kamer, je keek zo de zee op en de kamer was versder schoon en best vwel groot. Je kon zo vanuit het bad tv kijken. Geen excursie meer dan 1000b voor betaald, lekker eten bij rambo. Aanrader is uitaard de phiphi eilanden. Mocht je wat willen weten, mail me gerust.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Phuket Graceland Resort & S...
Verklein aantal aanbieders
met partner, 2011
"Geweldig resort"
steve911
1-8-2011
Onze eerste indruk was "wow"en dan zijn we toch wel wat gewend!
2 hele mooie zwembaden met een bar erin en een zwembad op de eerste verdieping.
Je steekt het straat over en je loopt zo het strand op.
De kamers zijn zeer ruim met 2 2persoonsbedden en nog een apart zitgedeelte met een bureau stoelen en een tafeltje.Redelijk ruim balkon.
Groote badkamer met alles erop en eraan,
Ligging op loopafstand van Banglaroad waar al het vertier is in phuket.Ontbijt ook erg lekker en zelfs hollandse kaas.Uit eten zijn wij steeds in phuket gaan doen want het kost er niet veel en je hebt heel erg veel keuze.Als wij weer naar phuket gaan zal het vast en zeker weer dit hotel gaan worden!!!kortom een aanrader waar je geen spijt van krijgt
Loop ook zeker weten even ons stamcafe Rock Hard in en je zult er ook een vaste gast worden
"Zeer goed hotel"
Chantal
7-9-2011
Dit hotel is prima gelegen, 2 min vd strand, winkels en restaurants.
Het eten is uitstekend!!!
Ontbijt,lunch en avondeten zeer uitgebreid en goed verzorgd.
De kamers zijn schoon, maar soms was de lawaai vd buren goed te horen.
Een aanrader!!!
met vrienden, 2011
"Mooi hotel met super lekker eten"
Nele
8-3-2011
Wij hadden dit hotel geboekt met een promotie, dus we waren gewaarschuwd voor het nachtlawaai... Dat bleek uiteindelijk goed mee te vallen. Wij hadden inderdaad een kamer aan de achterkant van het hotel met uitzicht op de parking van het personeel. 's Avonds hoorde je wel muziek van de bars, maar vanaf 23u-23u30 was alles rustig. Dus gelukkig geen probleem gehad om te slapen. De kamers waren heel ruim en netjes. De kamers met zicht op tuin en zwembad zijn natuurlijk wel beter, maar daar moet je voor bijbetalen.
Wij waren ook blij dat we voor half pension gekozen hadden en niet elke avond de drukte van de proppers moesten trotseren om te gaan eten. De buffetten waren heerlijk (sushi, kreeft...) en heel afwisselend. Wijn bij de maaltijden was wel duur (240 baht per glas), water was gratis. Het hotel ligt op wandelafstand van Bangla road, maar toch net buiten de grote drukte.
met partner, Juli 2010
"Geweldige vakantie gehad!"
Machteld
27-8-2010
We zijn van 25juli tot 10aug in het Graceland hotel geweest. Dit is ons zeer goed bevallen! De ligging is goed, geen lawaai van het uitgaansleven (dit is wel op loop afstand), hotel is gelijk aan het strand. De kamers werden elke dag schoongemaakt, het hele hotel was goed verzorgd. We hadden alleen ontbijt, dit was ook uitgebreid en lekker.We hebben veel zelf ondernomen (excursies buiten het hotel boeken, dit scheelt enorm in de prijs) Kortom het was een geweldige vakantie.
Aanrader: Phuket FantaSea!!
met partner, Mei 2010
"Prima hotel!"
Marja en Rob
2-7-2010
Geweldige ligging. Aan het strand en 5 minuten lopen van het drukke centrum.
Kamer, bedden, schoonmaak van de kamer is allemaak oke.
Ontbijt uitgebreid en lekker. Keine eetzaal voor zo'n groot hotel. Vraag me af hoe dat in het hoogseizoen gaat.
Fitnessruimte oke. Zwembaden heerlijk. Voldoende zonnebedjes.
Kortom, een hele fijne vakantie gehad.
met partner, Apr. 2010
"Voor de derde keer ,maar nu nooit meer"
Jan
5-5-2010
Drie keer nu geweest in het hotel maar voor ons geen 4 sterren meer waard.
Slecht onderhoud,vloeren in gangen worden niet goed onderhouden,niet de kamer krijgen die besteld is,bleef water in de douch staan,zeer veel lawaai in het ontbijt restaurant,airco slecht te regelen en maakt vreselijk lawaai.Matrassen en parasols stuk rond het zwembad.In de paasvakantie vol met Aussies (nog erger dan Engelsen)
Hebben als vaste klant natuurlijk ons beklag gemaakt,maar dat helpt niet maar ze blijven lachen.Toen we door de aswolk langer moesten blijven wilde ze ons extra aanrekenen boven op de normale prijs en zijn toen naar het op 200 meter afstand gelegen IBIS hotel gegaan drie sterren maar een echte aanrader.
Positief:mooi zwembad en ligging ten opzichte van het strand en goed uitgebreid ontbijt.
met partner, Jan. 2010
"Zeer goede ligging vlak aan strand"
Verlinden Iweins de...
10-2-2010
Vlotte bediening en vriendelijk en nette kamers, Ontbijtrestaurant nogal luidruchtig. Mooi zwembad.
volgende
Kaart Patong Beach
Foto's Patong Beach
Video's Patong Beach
Vraag en Antwoord Patong Beach
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie