Hotel Patong Merlin*** in Patong Beach Thailand beoordelingen 8.9 | Zoover

hotelkamers in mooie tuin

Beoordelingen Hotel Patong Merlin***

44 Thaveewong Rd., 83150, Patong Beach
Hotel Patong Merlin scoort een 8,9 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Patong Merlin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Patong Merlin*** in Patong Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Hotel Patong Merlin*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Phuket. Vergelijk Hotel Patong Merlin*** met andere accommodaties in Patong Beach.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Patong Merlin***

met partner, Nov. 2011
"Aanrader"
P & M
18-12-2011 Aangenaam, mooi hotel. Ligt in het centrum maar geen geluidsoverlast. Verzorgde kamers en vriendelijk personeel. Aanraders om buiten te eten, Arroi (straat na mc donalds, strandzijde), Shakers en Poo, beiden omgeving hotel. Veel groen rond de 4 zwembaden. Uitegbreid, lekker ontbijt. Alles bereikbaar te voet.

met partner, Mei 2011
"Heerlijk hotel / Reisadviseuse"
Daisy
17-6-2011 Wij hebben hier in mei 2011 4 dagen verbleven. Het is een groot hotel, erg mooi opgezet en meerdere grote zwembaden gelegen in een prachtige tuin. Er zijn genoeg ligbedjes en parasols. Terwijl je op je bedje ligt kun je eten of drinken bestellen omdat de obers rond de zwembaden lopen. Lekker cocktails! Het eten bij de zwembadbar was erg goed. Ook het ontbijt viel niet tegen.
Hotel heeft een super goede ligging. Aan het strand (alleen de weg over) en in het centrum. Patong is heel erg druk en mega toeristisch maar leuk om voor een paar dagen mee te maken. Gelukkig merk je niets van de drukte op je kamer. Wij hadden een standaardkamer. Deze waren best wel verouderd en waren echt aan een opknapbeurt toe. Er zijn wel gerenoveerde kamers te boeken, de deluxe kamers. Het personeel was jammer genoeg niet overal even vriendelijk.
Maar zeker een aanrader, om heerlijk te genieten!

met partner, Okt. 2010
"Prima, gezellig hotel"
Peter
19-10-2010 Gezellig en leuk hotel. Prima ligging. Dichtbij het centrum. Met de voet is makkelijk het centrum te bereiken. Kraampjes en winkels meteen rondom het hotel. Zeer uitgebreid ontbijt. Vier prima zwembaden met voldoende ligstoelen en parasollen. Wij waren hier voor de 2e keer en weer prima bevallen. Zeker de prijs/kwaliteitverhouding.

met een groep, Aug. 2010
"Fantastisch Hotel"
Ingrid
14-9-2010 Patong Merlin is een geweldig hotel met 3 zwembaden en aan het strand. Alleen de straat over en je bent er,reserveer een bedje bij de jongens recht tegenover het hotel. Hij heet "WE" hij bezorgt je een geweldige dag'

Sávonds lekker langs de boulevard winkelen, waar voor ieder wat wils is.

met partner, Juli 2010
"Goed hotel op een TOP locatie!!"
Wendy en Jan Willem
14-8-2010 Goed hotel, mooie kamers en schoon. Locatie is echt geweldig! Straat oversteken en je bent op patong beach! Geweldig strand! Levendige omgeving, leuke winkeltjes en goede restaurants.
Tip; boek je excursies buiten het hotel/touroperator om, dus gewoon op straat bij een tour agency. Dit scheelt enorm! Wij hebben verschillende excursies geboekt bij JPN travel agency, deze zit aan de voorkant schuin tegenover het hotel.
Wij hebben een TOP vakantie gehad, wat een geweldig land!

"Super hotel!!"
a roescher
10-6-2010 Wij zijn hier vanaf 25 mei 2 weken verbleven. Goede service, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.
Hotel ligt prima, direct in het centrum en aan zee. Genoeg mogelijkheden voor het doen van excursies. Een nadeel, wij zaten in het regenseizoen, wat we niet wisten. Toch hebben we nog goed weer gehad, alleen de laatste 2 dagen alleen maar regen. De volgende keer gaan we in dec, jan, dan is het daar zomer. Maar voor de rest was het super!!

met jonge kinderen, 2010
"Top hotel"
rena
12-5-2010 Niets als goeds over dit fantastische hotel eten personeel en ligging. Let op excursieboekingen zijn zeker de helft goedkoper via plaatrselijke boekingskantoortjes je zit vaak in dezelfde bus als geboekt via host. Ook is wijzigen datum of annuleren mogelijk als je dit afspreekt in verband met ziekte. Goed kantoortje ioverkant hotel straatzijde bij het kleermakerswinkeltje. De reis was geboekt via een touroperator en dat was pas slecht. Vlucht waarbij je met je knieen in je nek zat. Dochter kreeg ernstige rugklachten door ongemakkelijke vlucht en moest via sos-centrale terug met Thai Air en KLM . Toestel was volgens anwb niet geschikt voor de afstand. Host kende pronleem en het zou het hele seizoen klachten hebben geregent, maar hij kon niets doen. Zei dit ook letterlijk tegen ANWB en mij. Reactie van de touroperator op klacht achteraf was beneden alle peil. Overigens hadden wij ook kamer met ongunstige ligging maar konden dag later ruilen naar kamer zwembadzijde.

met partner, Mei 2010
"Super hotel, vet relaxed,"
Tazman
11-5-2011 Het is er schoon, vriendelijk, veel zwembaden en goede service. Je hebt geen last van buiten geluiden ondanks dat toch in de stad ligt. Dat is ook meteen een voordeel: je loopt naar buiten en je zit meteen in het drukke leven. Zoals het hoort!
Gewoon een super locatie voor een goede prijs!
TIP: ga eens een filetsteak op eikenhout gebakken eten bij Hells Kitchen. Je weet niet wat je mist. Echt heerlijk.
Rob

met oudere kinderen, Mrt. 2010
"Prima hotel"
Marian
7-9-2010 Hotel is schoon, prima zwembaden en prachtig strand.
Ontbijt is ruim voldoende.
De boy;s op het strand zorgen meteen voor een bedje voor je en halen ook eten en drinken.
Ligt erg goed, markt om de hoek.
Al met al een aanrader.

"Toppertje!"
michiel
31-10-2009 Wat een geweldig hotel is dit! Alles ziet er even prachtig uit. Zeker de zwembaden en de prachtige tuin zien er geweldig mooi uit. Het ontbijt is zo lekker dat je elke dag wel 3x ontbijt wilt hebben. Personeel is erg aardig en hulpvaardig. Ligging is net lekker aan de buitenkant van Patong zodat het toch rustig ligt. Wel nog een klein eindje lopen naar centrum. Kamers zijn mooi en erg netjes. Helaas hadden we wel uitzicht op de achterkant (huizen) en dat was niet zo mooi. Concluderend kan ik dit hotel aan iedeeen aanbevelen en ik zou er zo weer terug heengaan.

1 2 3 4 5 6 7 volgende