Hotel Duangjitt Resort*** in Patong Beach Thailand beoordelingen 8.2 | Zoover

groot zembad

Beoordelingen Hotel Duangjitt Resort***

18 Prachanukroh Road, 83150, Patong Beach
Hotel Duangjitt Resort scoort een 8,2 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Duangjitt Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Duangjitt Resort*** in Patong Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Duangjitt Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Phuket. Vergelijk Hotel Duangjitt Resort*** met andere accommodaties in Patong Beach.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Duangjitt Resort***

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prachtig resort, rustig gelegen"
Leonidas
22-8-2011 Na een rondreis Thailand hier 7 dagen verbleven voor een strandvakantie. Het resort ligt heerlijk rustig met alle drukte en vertier op loopafstand. Kamers zijn prima, er zijn 3 prachtige zwembaden en het personeel is vriendelijk. Het ontbijt is zeer uitgebreid en lekker. Het strand van Patong Beach is op loopafstand. Bij Hamdee en zijn vrienden kan je ligbedjes met parasol huren. Het is ook leuk een keer een waterscooter bij hen te huren. In vergelijking met de rest van Thailand is Phuket wat duurder en lijkt de gastvrijheid soms iets minder. Wij hebben hier mede dankzij ons verblijf op Duangjitt een prima vakantieweek gehad!

"Mooi hotel.... jammer van het personeel en eten"
Sebastian en Moniqu...
12-8-2011 Schitterend hotel op mooie locatie. Ruime kamers, goede schoonmaak, mooie tuin, grote zwembaden. Rustige omgeving maar binnen 5 minuten in de drukte of op 't strand.
Het personeel is alleen verschrikkelijk. Geen woord Engels, kan geen lachje af (van alles geprobeerd, echt waar), maar wel voor alles een fooitje willen.
Ontbijt matig (weinig keuze en 0,0 variatie). Als je dit een ruim ontbijt noemt, ben je niets gewend. Lunch slecht en zelden goed warm. Wifi trouwens ook echt duur! Dan kun je beter aan de straat eten: lekker, goedkoop en gratis Wifi.
Hotel heeft in de basis alles voor 5 sterren, maar redt het niet door personeel en eten.

alleenreizend, Dec. 2010
"Groot hotel vlakbij strand"
Arno
5-2-2011 Als je vanaf Patong Beach naar dit hotel loopt lijkt het wel alsof je in een andere wereld terechtkomt: van de drukte in het rustige, luxueus aandoende hotel. Hotel heeft een fantastisch groot zwembad. Bij het ontbijt is het aan te raden vroeg te komen daar anders alle tafels bezet zijn. Veel Scandinaviers in dit hotel. Nadeel hotel: geen gratis WiFi en het duurt soms wel 10 minuten vanaf het moment dat je je kamer verlaat tot het moment dat je de toegangspoort van het hotel uitloopt (groot hotel!).

met vrienden, Nov. 2010
"Mooi hotel en waardig voor de ***"
Shirley
6-1-2011 De kamers van dit hotel zijn heel mooi, vind het heel leuk ingericht, wij hadden ook een leuk balkonnetje erbij. Helaas waren de bedden niet comfortabel, erg hard en dat heeft wel voor weinig nachtsrust gezorgd. Ik heb geen aanmerkingen behalve dat het ontbijt niet echt lekker was. Er was niet veel keus maar voor een *** is het prima. Groot nadeel was dat wij met nog een stel waren en zij hadden veel overlast van de Russen in de kamer ernaast (die gaven grote feestjes in de kamer), bij navraag bleek het hotel hier niks aan te kunnen doen. Vond het jammer dat zij geen oplossing hebben geboden.

met vrienden, Okt. 2010
"Zeer zeer goed resort!!"
Maurice Thijssen
14-1-2011 Mooi hotel, met mooie verzorgde kamers, elke dag goed gepoetst en nieuw linnegoed.
Ligging is zeer mooi, erg rustig en toch binnen no time in het centrum. Zwembad ligt midden in een prachtige tuin.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, koffers werden naar de kamer gebracht etc.
Al met al een zeer mooi prima hotel!!
Een echte aanrader!!

met partner, Aug. 2010
"Super hotel, mooie ligging"
Harmen
23-1-2011 Dit hotel ligt erg mooi, vlakbij het strand en centrum ligt op loopafstand.
Ontzettend grote zwembaden, meerdere zelfs.
Bar in het water, wat wil je nog meer.
De kamers zijn erg netjes en groot.
Get ontbijt is ruim en dus voldoende.
Ook hier kan je om de hoek voor een prikkie een scooter huren voor de hele dag en dan mag je het hele eiland rond scheuren, geweldig.
Je ziet zoveel en kan lekker eten waar je wilt.

met een groep, Aug. 2010
"Mooi en goed hotel"
Ingrid
14-9-2010 Hotel Duangjitt is een goed hotel, verzorgde tuin en een schitterend zwembad.Het enige nadeel is de afstand in het park tov de boulevard. Je bent wbij wijze van spreken al moe voordat je het park uitbent.
Maar we komen zeker nog een keer terug.

met partner, Juli 2010
"Geweldige keus voor een vakantie in Patong"
René
23-7-2010 We zijn gedurende 14 dagen te gast geweest in dit geweldige resort. De service van het personeel is gewoon super, die mensen doen er alles voor om van je verblijf daar een geweldige tijd te maken. 3 mooie zwembaden, waarvan de grootste toch wel het populairste is, en dus ook het gezelligste. De tuinen zijn prachtig mooi, en worden elke dag netjes onderhouden. Het ontbijt is uitgebreid, voor ieder keus en heerlijke koffie. De ligging is ook super, van de rust in het resort ben je binnen 5 minuten aan de drukke boulevard, en dus ook het strand van Patong. Ik weet zeker dat een ieder die voor dit resort kiest geen spijt krijgt van zijn/haar keus.

met partner, 2010
"Goed hotel met veel kamers en groot zwembad"
Ineke
25-6-2010 Dit hotel heeft veel kamers en een giga groot zwembad. De kamers zijn goed en het hotel ligt in een grote tuin. Het ligt ook in een zijstraat van de boulevard. Het is dus een stukje lopen voordat je van het complex af bent, dan nog een paar honderd meter naar links en je staat op het strand. Er is een spacentrum en de service is prima. Het hotel heeft verchillende vleugels waarvan er één wat dichtbij de drukke weg ligt. Er zijn ook bungalowkamers.

met partner, Juni 2010
"For Transit only!"
Paul en Elly Stolk
24-6-2010 Na drie weken verblijf in het Peace Laguna Resort te Ao Nang bij Krabi verbleven wij hier slechts voor 1 nacht omdat wij vanuit Krabi geen vroege vlucht naar Bangkok konden boeken,vandaar een vroege vlucht van Phuket naar Bangkok moeten boeken.
Dit is een typisch transithotel: een enorm aantal kamers op eindeloze galereien,deed ons denken aan een gevangenis!
Hotel ligt niet aan het strand,daarvoor LINKS de poort uit.
Patong is ons sowieso veel te druk en platgelopen door Jan met de pet uit vooral Australie.
Patong gaat wat ons betreft Kuta op Bali achterna:een enorme vervlakking en teloorgang van de Thaise cultuur,ook gelijk weer Time Sharing verkoop door fuguren op brommers moeten meemaken,heel irritant!
Wij zouden hier geen weken achterelkaar willen verblijven.
Kies voor Ao Nang!

1 2 3 4 5 6 volgende