Aparthotel BYD Lofts*** in Patong Beach Thailand beoordelingen 9.3 | Zoover

Aparthotel BYD Lofts*** Patong Beach

Beoordelingen Aparthotel BYD Lofts***

RAT U TIT, 200 PEE, PATONG BEACH, KA, 83150, Patong Beach
Aparthotel BYD Lofts scoort een 9,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel BYD Lofts***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel BYD Lofts*** in Patong Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Aparthotel BYD Lofts*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Phuket. Vergelijk Aparthotel BYD Lofts*** met andere accommodaties in Patong Beach.

7 beoordelingen over BYD Lofts***

"Minder dan voorheen"
Thomas
21-2-2010 4e keer dat ik hier verblijf.
Ik verbleef de laatste keer begin februari.
Jammer genoeg is de leiding veranderd, de Nederlander, Peter die de manager was is er niet meer. Na een aantal problemen met housekeeping, vroeg ik of ik de manager kon spreken, en er was niemand beschikbaar. Uiteindelijk kreeg ik verantwoordelijke voor receptie te spreken, een mevr Kek, maar deze spreekt nauwelijks Engels. Heb de indruk dat laatste maanden veel veranderd is maar niet in positieve zin. De sfeer is weg en geen buitenlands management is ook niet bevorderlijk. Nog steeds zeer goed maar vroeger beter... Herpakken zou ik zeggen. Wel een +++ voor het restaurant. Eigenaars zijn meer betrokken bij de gasten en dat is een voordeel!

alleenreizend
"Prachtig, de max gewoon!"
Jan Caluwaerts
2-3-2009 Top of the bill, een echte aanrader voor iedereen! Prachtige appartementen op een rustige ligging om 200 meter van het drukke Patong!

Familie, Nov. 2008
"EEN BELEVING"
frank, Jolanda en J...
10-11-2008 Geweldig mooi, en fijn hotel. wat je op de foto's ziet krijg je ook, en dat is vaak niet het geval.
Goed restaurant, en een prachtig ontbijt. Geweldig lieve en dienstbare mensen, die je alle ruimte geven om te gaan en doen wat jij wilt. Zeker doen dit hotel, een belevinis op zich, het nadeelvis dat je met minder geen genoegen meer gaat nemen. Ook voor ons kind van bijna 2 werd alles geregeld.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel BYD Lofts*** bij:

Frank
1-7-2008 Wij hebben 10 dagen in BYD lofts gezeten en het is perfect. Mooie ruime appartmenten met een mega LCD TV en een surroundset (dus je favo film en muziek meenemen) Daarnaast zorgt Peter (NL) en zijn staf dat het je aan niets ontbreekt. Ga zeker eten in het ondergelegen restaurant. Dit is zeker een 5 sterren appartement. foto's volgen.

Jean
21-2-2008 Gewoon alles dik in orde.
Mooie luxueuze appartementen.
Restaurant is lekker.
Personeel heel vriendelijk, vooral barpersoneel.

WALTER HOUBEN
18-2-2008 Ik heb in het hotel al 8 maal verbleven.
De kamers zijn prachtig en heel proper.
Een heel goede service.
Prachtig ontbijt.
Niet ver van het strand 5 min.
Zeker een aanrader.

Gunter Willemaerts
14-2-2008 Prachtig hotel.
Zeer centraal gelegen, op paar minuten wandelen van entertainment. Evenees heel rustig gelegen aan een straat met weinig doorgaand verkeer. Prachtige kamers met alle comfort en een heel lekker restaurant. Belgsisch managment. Opmerking het hotel is 4 **** en geen 3 ***.
Zeker doen dit hotel.