Vakantie Beoordelingen Patong Beach Phuket vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Patong Beach

6,6

Patong Beach

Beoordelingen Patong Beach

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Patong Beach. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Patong Beach. Ben je zelf op vakantie geweest naar Patong Beach? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Patong Beach scoort een 7,8 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Aparthotel, 3 Bed and Breakfasts, 2 Bungalows en 134 Hotels in Patong Beach. Op Zoover vind je bovendien 227 vakantiefoto's van Patong Beach. Je kunt 7 video's van Patong Beach bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Patong Beach. Bekijk ook andere accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Phuket.

109 beoordelingen over Patong Beach

6,4
met vrienden, Apr. 2012
"Voor mij persoonlijk wat te hectisch."
loes boers
Sfeer
24-4-2012 Vooral in de avond, maar voor iemand die van het uitgaansleven houdt is het groot feest!

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk strand met lekkere ligbedden."
Jan en Tineke van d...
Sfeer
6-3-2012 Heerlijk strand, met lekkere restaurantjes die elke dag worden opgebouwd langs de boulevard.

met partner, Feb. 2012
"Zeer gezellige drukte"
monica.wim
Sfeer
8-3-2012 Patong Beach is een erg toeristische plaats, maar er heerst een gezellige drukte. Wij zijn er elke dag op uit getrokken met de scooter, maar s'avonds is het gezellig om heerlijk Thais te gaan eten en je hebt altijd iets te kijken, er is genoeg te doen s'avonds. De bevolking is erg hartelijk, kortom Phuket en Patong Beach zijn ook Thailand en zeer de moeite waard. Als je hier niet van houdt moet je hier niet naar toe gaan, maar wij hebben ook mensen gezien die hier niet van houden, maar wel overal stiekum foto's van nemen om alles vervolgens af te kraken, blijf dan gewoon op je eigen eiland, want iedereen vind het zo leuk als je met hen op de foto gaat. Heb respect voor anderen, dan krijg je dat ook terug. Wij hebben een heerlijke tijd gehad, mede dankzij de vriendelijke bevolking.

met partner, Jan. 2012
"Een echte aanrader!!"
Amber
Sfeer
28-1-2012 Uitstekende bestemming voor iedereen!!
Je ziet er van alles van families met kinderen, jong publiek en zelfs oudjes met rollators..
Hoewel ik het niet zou aanraden voor mensen in rolstoelen, stoepen ontbreken nogal eens.
Je kunt er heerlijk relaxen op de stranden, feesten in de Bangla road, winkelen in alle schattig kleine winkeltjes, heerlijk eten, heel veel uitstapjes doen zoals bootexcursies en safari's eigenlijk alles wat een mens maar kan wensen.
Wel een klein minpuntje: de nogal opdringerige verkopers die je van alles willen aansmeren. Elke 10 passen wordt je aangesproken voor maatpakken, masages, toektoeks en pingpong shows..
Buiten dat helemaal top!!!

met vrienden, Dec. 2011
"Uitgaansleven is niet aan mij besteed"
huyghe
Sfeer
1-1-2012 het is een prachtig land.Patong beach heel druk .de verkopers vallen je lastig. en de meisjes heel lief.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Nooiit meer"
piet
Sfeer
8-1-2012 Patong Beach is bedorven. Het strand wordt geregeerd door maffia. Als je een jetski huurt is de kans groot dat je achteraf moet bijbetalen voor zogenaamde schade. De bedragen beginnen al snel bij EUR 250 en veel hoger. Politie is hier ook bij betrokken en krijgt naar verluid 20%. Niet betalen is helaas geen optie.

met partner, Okt. 2011
"Top plek!"
ik
Sfeer
25-10-2011 als je houd van drukte, gezelligheid en lekker eten moet je hier wezen!
houd je niet van getrek aan je voor een maatpak,kleding,massage etc? dan moet je hier niet wezen.

met partner, Okt. 2011
"Phuket, een must see !"
Bjorn
Sfeer
5-11-2011 Phuket, en met name Patong. Een locatie zonder moraal.

Veel omgebouwde shemales in de barstreet. Veel gezelligheid, harde muziek, proppers. Een beetje Aziatisch Lloret de Mar.

Phuket is het shopping wahalla. Alles is te krijgen voor nette prijsjes.

1 dag brommer hure, en je kunt het hele eiland Phuket over. Langs alle stranden geweest. Deze dorpjes zijn allemaal een stuk rustiger.

Koh Phi Phi is mooi maar héél toeristisch.

Wasgoed voor weinig te wassen 50 bath 1,20euro per kg.

met vrienden, Juli 2011
"Voor een paar dagen is het een prima bestemming"
Thijs
Sfeer
20-11-2011 Er wordt veel aan de toeristen getrokken om in winkels te komen en daar artikelen te kopen. Het is een bestemming wat leuk is voor een periode van een week, dan heb je het meeste ook wel gezien.

met partner, Aug. 2010
"Wat zoek je?"
jansen
Stranden
23-8-2010 Wij hadden al veel gelezen over patong. Iedereen had verschillende meningen. Wij vonden het prettig in patong. Ons hotel burasari lag rustig maar toch op loopafstand. 's avonds kun je lekker wat rondlopen en winkelen. Daarna een barretje of terrasje zoeken in de straat van het feesten.... en je kijkt je ogen uit. Je wordt als je met partner bent niet lastig gevallen door de dames. We hadden meer last van de indiers en pakistanen met hun nep artikelen aan de boulevard. Na 4 dagen zijn we naar surin beach gegaan. Daar was het super rustig. Wij vonden dat niet zo fijn.
Dus denk goed na wat je zelf fijn vindt.