Hotel Muang Samui Spa Resort***** in Chaweng Beach Thailand beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Muang Samui Spa Resort*****

9,6
6,6

Hotel Muang Samui Spa Resort***** Chaweng Beach

Beoordelingen Hotel Muang Samui Spa Resort*****

13/1 MOO 2, CHAWENG BEACH, BOPHUT, K, 84320, Chaweng Beach
Hotel Muang Samui Spa Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Muang Samui Spa Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Muang Samui Spa Resort***** in Chaweng Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Muang Samui Spa Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Koh Samui. Vergelijk Hotel Muang Samui Spa Resort***** met andere accommodaties in Chaweng Beach.

23 beoordelingen over Muang Samui Spa Resort*****

9,6
6,6
met partner, Jan. 2011
"Locatie is mooi, kamers niet in verhouding"
Anoniem
1-2-2011 Wij hebben afgelopen week op deze locatie doorgebracht.
Pluspunten:
-mooie ligging aan het strand
-schone kamers
-badlakens voor het strand
-goed ontbijt
Mindere punten:
-aan de buitenkant zien de kamers er niet uit, vieze gordijnen, slecht onderhouden
-het regent binnen
-airo maakt veel geluid
-het is niet in verhouding om hier zoveel geld aan te besteden, andere hotels in de straat (vier sterren) zijn in betere verhouding dan dit hotel

met oudere kinderen
"Beste hotel ever!"
Petra
23-6-2010 Helemaal geweldig. En helemáál geen last van de weg waar het hotel aan grensd.
Zeker doen! Kamer fantastisch, service perfect, leuk strand, alles gewoon af.
Ik heb al veel luxe hotels gezien maar deze is top!

met partner, Mei 2010
"Super Hotel."
Jan en Karin
4-6-2010 Fantastisch hotel in een levendige omgeving. Van de drukte heb je op het resort en kamer totaal geen last. Zeer vriendelijk personeel, geweldige kamer en het eten is prima. Het mooie aan dit hotel vonden wij het kleinschalige en intieme karakter.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

"Niet doen als je van rust houd"
Jacobs
6-2-2010 Kamers zijn prima, maarre als je van rust houd, NIET DOEN. Hotel ligt aan een erg drukke straat en kwam bij ons erg benauwend en niet al te schoon over. Weining ruimte voor ligbedjes om het zwembad. Vraag de eigenaar naar zijn andere hotel wat ligt aan Choengmoen beach.(muang samui villa en suites) Wij mochten verblijven in het andere hotel. Helemaal super! Nog niet klaar maar daar heb je helemaal geen last van. We hadden in dit hotel geboekt maar mochten wisselen zonder bijbetaling en hadden daar een kamer met zwembad en superluxe. Met een scooter (4 Euro per dag) ben je in 10 minuten in Caweng beach en kun je de drukte opzoeken als je hier behoefte aan hebt.

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk genieten in een mooie prachtige sfeer"
Bob Lemmers
25-9-2009 Wij zijn net terug van een verblijf van een week in dit resort. Naar het schijnt is er niet of nauwelijks verandering opgetreden qua beoordeling want wij vonden dit resort zeer goed. Natuurlijk hebben we allemaal onze eigen persoonlijke voorkeuren. Als we dan toch een kanttekening mogen plaatsen zou het de oudbollige muziek aan het strand kunnen zijn of de snorkelmogelijkheden die nihil zijn. Kamers zijn keurig en worden met regelmaat weer netjes gemaakt, aan details geen gebrek. Het Rai-Ra Spa prima verzorgd, zeker doen ! Ook in deze tijd van het jaar zeer veel strandverkopers, zoals eerder gezegd gewoon negeren die handel. Verder daar niet veel last van gehad. De junior suites zijn onder te verdelen in Garden view en Pool view. Pool view zijn een tikkie duurder maar weegt volgens ons niet echt op tegen de suites met garden view. Wij hadden garden view op de eerste etage. Probeer liever niet op de begane grond te zitten ivm privacy. Veel plezier !

met partner, Mrt. 2009
"Zeer mooi op pefect gelegen plaats"
rick en anita
30-1-2010 wij komen nu al jaren bij het muang samui,meestal verblijven we hier een week of 3 ,,4
inmiddels zijn we hier dus elk jaar terug,,,, personeel zeer vriendelijk,zeker als je ze als medemens behandeld en niet zoals sommige doen uit de hoogte,ze maken zelfs gerechten voor je klaar die niet op de kaart staan.kamers zeer schoon uitgaans leven om de hoek
kortom voor ons het perfecte adres op samui.mijn vriendin zou er wel altijd willen wonen.gewoon een 2e thuis voor ons

met partner, Mrt. 2009
"Te gek hotel"
rick en anita
30-1-2010 hoi mensen.wij komen nu al 6 jaar bij het muang samui ons tropische paradijsje,wij blijven dan meestal een maandje in dit hotel en dan 2 keer per jaar
zeer mooi in thaise stijl hotel met zeer net personeel,die je als koning behandelen zeker als je hun ook met respect behandeld en niet zoals sommige mensen doen net of wij wat meer zijn,
er word zelfs gratis eten breid wat niet op de kaart staat service is zeer goed
uitgaans leven is om d hoek maar denk eraan chaweng is en blijft druk
voor ons is het ons 2e huis waar we wel zouden willen wonen

met partner, Jan. 2009
"Super!"
judith
25-8-2010 Wat een super mooi hotel! echt, luxe in overvloed. zo mooi nog nooit mee gemaakt! verder vriendelijk personeel. komen zelfs langs om een kaarsje in je kamer aan te steken en krijgt bij ontvangst een mooie fruitmand! lekker ontbijt en in het hotelcomplex is het rustig. je merkt de drukte van buitenaf niet. echt een aanrader!

"Oase van rust"
N. Smit
22-1-2009 We hebben echt genoten en zijn zeer vriendelijk behandeld.
Verzorging was echt goed, wij komen zeker terug.

Marije Loof
22-3-2008 Door de positieve beoordelingen op deze site hadden wij gekozen voor dit hotel. En idd het was super! Het was nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. De kamer is heel schoon,groot (met jacuzzi) en zeer sfeervol (thais) ingericht. De tuin was ook erg mooi groen. We hebben onze ogen uitgekeken. Hier waan je je echt in een paradijsje. Dit zullen we niet snel vergeten. Kwaliteit ontbijt/diner erg goed, ruime keuze. Zwembad romantisch aangelegd,personeel zeer vriendelijk. Muang Samui : Geweldig, voor herhaling vatbaar!!