Hotel First Bungalow Beach Resort*** in Chaweng Beach Thailand beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel First Bungalow Beach Resort***

2 juni 2012

het strand

Beoordelingen Hotel First Bungalow Beach Resort***

4/6 Moo 3, Chaweng Beach, 84320, Chaweng Beach
Hotel First Bungalow Beach Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel First Bungalow Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel First Bungalow Beach Resort*** in Chaweng Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel First Bungalow Beach Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Thailand. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Koh Samui. Vergelijk Hotel First Bungalow Beach Resort*** met andere accommodaties in Chaweng Beach.

29 beoordelingen over First Bungalow Beach Resort***

met partner, Feb. 2012
"The Place to bee"
Jack
21-4-2012 Een geweldig goed hotel met vriendelijke mensen alles word goed onderhouden ,ligt vlak aan zee met breed strand

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Boven verwachting"
Jessica
7-9-2011 Wij hadden een zeezicht bungalow deze was echt geweldig, groot genoeg voor ons drieën en uitzicht op zee. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Strand is mooi en de zee is heerlijk, genoeg bedjes en parasols op het strand. Ik kan dit hotel aan iedereen aanraden. (had ook negatieve recensies gelezen, maar ik heb daarvan niets gezien en gemerkt.) De prijs is ook zeer gunstig.
Voor iedereen die nog gaat...veel plezier en geniet ervan, want dat gaat zeker lukken in dit hotel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima hotel met rustige ligging aan schoon strand"
Familie H.E. Mom
12-8-2011 We hadden DeLuxe-kamers geboekt. Prima kamers, maar niet overdreven luxe. Jammer dat er geen kluisjes zijn. Kamers worden elke dag schoon gemaakt door vriendelijk personeel. Handdoeken en badlakens zijn elke dag verschoond. Personeel aan de receptie is wat stug. Mooi groot zwembad, waar we geen gebruik van gemaakt hebben, want het strand is ideaal. Schoon zand, genoeg bedden en parasols en een zee waar je goed in kan zwemmen, soms met lekkere hoge golven. Het linker deel met de rotsen is leuk om te snorkelen. Tuin is goed onderhouden. Ontbijtbuffet naar behoren en in de strandtent kun je ook een lekker hapje nemen als lunch. Voor het diner is het beter om naar het dorp te gaan. Aanraders daar: The Chef en vooral Eat Sense.

met partner, Feb. 2011
"Heerlijke bungalow"
Cornelis1954
4-3-2011 Een heerlijke bungalow aan het zwembad. Rust en ruim. Het strand is goed. Winkelgebied op loopafstand. We lieten ons ook enige keren met de taxi naar de andere kant van het winkelgebied brengen en liepen dan terug naar het hotel. Is goed te doen. Lekker eten buiten het hotel. Op strand heerlijk vers fruit en meer lekkers.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Genieten op een eiland"
De Horasjes
31-8-2011 Wij waren in eerste instantie gekomen voor een paar dagen, maar zijn uiteindelijk 3 weken gebleven. Op het eerste gezicht lijkt het ook niet zoveel. Kamers zijn niet geweldig groot, zwembad is niet supergroot en ontbijtservice ligt bij het resort ernaast. Maar als je eenmaal het strand hebt ontdekt, dan ben je verkocht. Een heerlijk rustig zandstrand op de rand van Chaweng en Chaweng Noi, waar de niet drukte van Chaweng, maar wel zijn pracht terug te vinden is. Ook geweldig voor kinderen!! Parasollen en strandstoelen in overvloed. En iedere dag komen mensen heerlijke hapjes maken op het strand tegen geringe betaling.

Een tip: Koop geen lunch bij First beach. Het is niet te vreten. Je kan beter even Chaweng in gaan, of op het strand wat halen. Ontbijt (gratis) bij First beach is wel prima.

met partner, Juli 2010
"Tegenvaller"
van Essen
8-8-2010 Het begon al slecht, ze waren onze boeking kwijt terwijl we in januari al hadden geboekt.
Dit eiland was het einde van onze reis door Thailand, hotel viel wel tegen.
We hadden ene bungalow geboekt maar dit viel zwaar tegen, we zaten boven een massagesalon en keken uit op een dak van een andere bungalow, niks bungalow dus, een thaise bungalow is geen nederlandse.
Nadat we hierover geklaagd hadden kregen we een mooiere, 2 onder 1 kap met uitzicht op zee alleen hier zijn er maar 2 van, de kans is dus groot dat je ergens achteraf in een hoekje zit.
Verder zijn de matrassen echt een drama!
Kamers zijn wel groot maar niet luxe

met partner, Feb. 2010
"Heerlijk resort"
Marieke
3-3-2010 De lokatie van het resort is super, net buiten het drukke chaweng en het heeft het mooiste strand. Het strand is breder en heeft schoner water dan delen van het strand bij het dorp. Je hebt drie soorten bungalows - beach-poolside-seaside. Beach (2 dagen gehad) zijn het duurst en het kleinst en liggen aan het strand waar ook de bedjes staan. Niets mis mee, maar ik zou hiervoor geen extra geld betalen. Poolside liggen rond het zwembad en zijn mooi (hebben we niet gehad), wij hadden het grootste deel van de vakantie een seaside bungalow die liggen aan ander-rustiger stukje- strand bij het restaurant. GEWELDIG. Het restaurant heeft uitzicht op zee en er is voldoende gevarieerd eten beschikbaar -fruit-yogurt-brood-eieren-kaas-etc. Wij waren heel blij dat we dit resort hadden en niet een van de resorts in chaweng met een zeer smal strand en weing rust. Verlang al weer terug! Wel zouden ze wat meer parasollen moeten aanschaffen- en zachte bedden....maar ja das thailand!

"Leuk hotel"
konings
28-1-2010 wij hebben een leuke tijd geahd in first bungalow beach!! we hadden een bungalow en die was perfekt!!! beter kon niet!! zo op zich heb je het eiland zo gezien is niet heel groot, maar el een heel leuk en gezellig eiland

"Goed"
Annie Pijpers
7-8-2009 Goed hotel, wel aan te raden om en beachroom te nemen, want niet alle standaardkamers hebben goed uitzicht.
Ze hebben ook wel het mooiste stuje strand van Chaweng(als je van rust houdt)
kamers worden iedere dag schoongemaakt.

"Perfect voor een weekje relaxen"
H&M
15-6-2009 First Bungalow is echt een aanrader. Wij zaten in een bungalow en niet in een 'gewone kamer'. De bungalows zijn lekker ruim en je hebt veel privacy. Voor 6 nachtjes prima vertoeven. De wasservice is niet duur en alles krijg je keurig afgelever, een aanrader! Met een tuk tukje binnen 5 minuutjes in het centrum, ideaal en toch rustig gelegen. Het eten is niet veel, maar er zijn genoeg leuke plekjes om uit eten te gaan. First Bungalow is echt een aanrader!