Beoordelingen Hotel Dream of Zanzibar*****

21 mei 2013

Dream of Zanzibar*****
Beoordelingen Hotel Dream of Zanzibar*****
MAHONDA 442 2651 ZANZIBAR TZ, 8400, Kiwengwa
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dream of Zanzibar***** in Kiwengwa, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dream of Zanzibar***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Dream of Zanzibar scoort een 8,7 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dream of Zanzibar***** in Kiwengwa, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dream of Zanzibar*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Dream of Zanzibar***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Dream of Zanzibar***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tanzania en Zanzibar. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zanzibar. Vergelijk Hotel Dream of Zanzibar***** met andere accommodaties in Kiwengwa.

25 beoordelingen over Dream of Zanzibar*****

met partner, Jan. 2013
"Dream of Zanzibar, is als een droom!!"
Dave
23-1-2013 Met zijn 4en voor het eerst naar Zanzibar geweest. Na aankomst op het vliegveld, moesten we ongeveer een uur rijden naar het Resort. Omdat we 's avonds laat aankwamen niet veel van de omgeving en het resort kunnen zien. We werden opgewacht met een lekker drankje en een koel verfrissend doekje. De volgende ochtend zagen we pas goed hoe ontzettend mooi Zanzibar, maar ook het resort is. Vanaf de trap richting het zwembad en strand, heb je een waanzinnig uitzicht. Het eten is er prima en ging ons niet vervelen. Vooral het (avond)eten op het strand is een aanrader. Personeel is vriendelijk en doet alles voor je. Het resort word goed onderhouden en dat merk je aan alles. Het zwembad moet idd hersteld worden, maar dat werd in de maand April gedaan als het resort gesloten was. Al met al een prachtig verblijf van 2 weken gehad in een prachtig resort op een prachtig eiland met een mooie geschiedenis. WIJ GAAN ZEKER TERUG!!!

met partner, 2012
"Mooie vakantie op een 'verre plek'"
Rob & Deb
13-11-2012 Ook wij zijn verleid door de vele negens en tienen die dit resort kreeg van andere bezoekers, wij zijn hier 7 dagen geweest (9 dagen totaal) en we hebben vooral genoten van het prachtige weer !
Vanaf het vliegveld is het ongeveer nog 1 uur rijden met een busje naar het resort. Resort is mooi en ruim opgezet, zwembad is aan een flinke onderhoudsbeurt toe, schoonmaak ervan ok, maar ph is veeeel te hoog.
Kamers schoon en ruim, airco is goed. Leuke entertainment 's-avonds maar weinig te doen voor kinderen. Safari blue is een aanrader, ga op het strand voor goede excursies en normale prijzen, hotel gooit er anders nog ff 75% bovenop. 4 restauranten all inclusive 1 a la carte exclusief.
Aanrader, romantic dinner op het strand onder de sterren.

met partner, Nov. 2012
"Super accommodatie voor een week!"
Rienemans
4-2-2013 De accommodatie is hartstikke netjes en groot opgezet. De kamers zijn ruim, geweldige ruime badkamer met aparte wc. Minpuntje is dat het redelijk gehorig is. Complex is erg ruim opgezet en goed onderhouden. Erg netjes. De voetpaden worden dagelijks schoongemaakt en in de tuin zijn ze dagelijks bezig. De restaurants zijn netjes. Er is 1 buffet restaurant en 2 restaurants waar je moet reserveren. Het buffetrestaurant is goed, maar soms ook minder. Ruime keuze.De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Soms klein beetje chaotisch qua organisatie. Probleem is soms ook de taal, Engels is niet bij iedereen goed in de bediening. Het zwembad is groot en netjes. Strand is netjes en ruim opgezet, wordt bewaakt zodat de locals er niet komen. Qua temperatuur in november heb je niks te klagen met over de 30 graden en strakke blauwe luchten! Dus zeker een aanrader om een keer te bezoeken!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dream of Zanzibar***** bij:

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Waanzinnig! Een plek om nooit te vergeten."
Ingeborg
31-10-2012 De kamer is prima. Schone badkamer, twee wastafels ruime douche en toilet. De minibar was schaars gevuld. Van de kamer naar het strand is het een paar minuten lopen door de ruim opgezette, bloemrijke tuin, over een brede trap, maar aan de zijkant van de tuin, langs de tuinmuur, loopt er nog een aflopende pad zonder treden. Van het zwembad laten de kleine blauwe tegeltjes los en dit wordt ergens in een rustige periode deze winter vervangen, werd ons verteld. Toch is het hierom niet minder genieten! Het privé-strand is waanzinnig en uniek aan dit stukje kust! Genoeg schaduw van de palmbomen, ligbedden en een aantal parasols van palmbladeren. Zeker paradijselijk en bij vloed loop je zo de warme Indische oceaan in. De sushibar (lunch) op het strand is een aanrader! Bij het zwembad wordt na 4 uur nog verschillende lekkere hapjes geserveerd. Er is een Italiaans, Afrikaans en een Oriëntaals restaurant waarvoor je moet reserveren uiterlijk de ochtend ervoor. Het buffet (brasserie) is prima.

"Prima hotel"
Johan
30-10-2012 Volgens onze reisorganisatie is dit een 4 sterren hotel, uitgaande daarvan is het prima hotel. Kwaliteit eten is goed, wel is het lunch en diner buffet elke dag hetzelfde, dit gaat vervelen als je niet regelmatig bij de a la carte gaat eten. 2x per week eten bij het zwembad/strand vergoed echter een hoop. Het ontbijt (met pannekoeken en omelet) is echter heerlijk en gaat niet vervelen! Grote zwembad is aan onderhoud toe, het zwemplezier leidt hier echter niet onder. Kamers zijn prima, strand is prima, service is prima. De beachboys bij het strand zijn soms irritant, maar deze mogen niet bij het 'lig gedeelte' komen. Verder is het een zeer rustig hotel, weinig kinderen, geen harde muziek en geen opdringerig personeel.

Conclusie: het hotel voldoet aan de verwachtingen van een 4 sterren hotel, enige minpunt is het buffet, dit moet men meer varieren. Verder alleen maar pluspunten.

"Mooie plek op Zanzibar"
m_delsing
23-10-2012 Prima hotel, zeer mooi aangelegd met vele palmbomen. Eten goed, maar geen vijf sterren. Het zwembad is aan een onderhoudsbeurt toe. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Entertainment 's avonds is eenvoudig. Jammer, want in de buurt is ook niet veel meer te beleven. Uitstapjes naar Stone town zijn aan te raden!

"Bijna helemaal goed!"
José
8-11-2012 Diamonds Dream ligt op een fantastische lokatie, direct aan het parelwitte strand en de heldere, warme zee. De kamers zijn top (met jacuzzi) het eten is lekker (zeker Blue Vanilla), het personeel vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk BBQ-en op het strand als lunch, prima. De enige reden om NIET meer terug te gaan is de voortdurende aanwezigheid van vreselijk irritante strandverkopers en Masai die niet van ophouden weten. Je wordt op t strand voor het resort constant lastig gevallen, ook al heb je ze duidelijk gemaakt niets van ze te willen. Gemiste kans voor het hotel.

met partner, Okt. 2012
"Overgewaardeerd door andere beoordelaars"
Veerman
16-10-2012 Iedereen kan natuurlijk een geweldig gevoel over houden na een vakantie,maar de beoordelingen die wij vooraf aan het bezoek van Dream of Zanzibar hebben gelezen ons toch op de verkeerde voet gezet. De uitgedeelde tienen zijn volgens ons zwaar overdreven. De 4 sterren van touroperator worden volgens ons misschien net gehaald.Het was onze 1ste all-inclusive, maar ook gelijk onze laatste. Niet aan ons besteed dus.Positief: De ontzettend aardige en lieve mensen van het het hotel zoals Sima, Flora, Sham, macho Abdullah, Roberta en anderen. Graag natuurlijk een fooi willen krijgen,maar dit niet in hun gedrag laten merken.Nette kamers die redelijk tot goed shoon gemaakt worden. Goed eten bij het restaurant Chip Sticks. Zonnebaden strand en nij zwembad.
Minder: Blijf geen 2 weken, het eten gaat echt vervelen. Zwemmen in zee onmogelijk bij eb. De kust is 1 grote zandbank en bij eb moet je een km lopen naar het water. De beachboys zijn aardig maar veel te veel aanwezig als je gaat zwemmen.

Jan

met partner, Juli 2012
"Fantastische plek"
A Huisman
22-7-2012 Hotel Dream of Zanzibar is een uitstekende plek om je vakantie te vieren. Vriendelijk personeel, geweldige kamers en schoon. Via een trap is het restaurant, zwembad en het strand te bereiken. Personeel is oprecht vriendelijk en doet er alles aan om van de vakantie en feestje te maken.
Wij hebben op het strand een aantal excursies geboekt bij lokale bevolking. Hij is betrouwbaar en maakt waar wat hij zegt. Wil je een keer het allermooiste plekje van Zanzibar zien ga dan met hem naar het restaurant De Rock, het is daar adembenemend mooi! echt een aanrader!

met partner, Juni 2012
"Prachtig resort"
Wouter
17-7-2012 super leuke vakantie gehad. schone kamers. zeer vriendelijk personeel. iedereen groet netjes. lekker eten, afwisselend. meerdere restaurants. zee is schoon en strand wit. de beachboys zijn niet vervelend. zwembad is wel aan renovatie toe... maar dat is ook het enige minpuntje. Niets dan lof over manager Shams... hij loopt de benen uit zijn lijf om het iedereen naar de zin te maken. in een woord geweldig, komen zeker terug

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit