Beoordelingen Dar Es Salaam

5,6

23 mei 2013

Dar Es Salaam
Beoordelingen Dar Es Salaam
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Dar Es Salaam. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Dar Es Salaam. Ben je zelf op vakantie geweest naar Dar Es Salaam? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Dar Es Salaam scoort een 6,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel, 22 Hotels en 1 Lodge in Dar Es Salaam. Op Zoover vind je bovendien 23 vakantiefoto's van Dar Es Salaam. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Dar Es Salaam. Bekijk ook andere accommodaties in Tanzania en Zanzibar. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tanzania.

5 beoordelingen over Dar Es Salaam

6,3
6,7
alleenreizend, Jan. 2013
"Geen highlight"
Marcel
Sfeer
11-3-2013 Je komt er niet om heen om tijdens een reis in Tanzania Dar es Salaam over te slaan. Echt een grote stad zoals ik dat gewend was uit andere Afrikaanse landen, volop leven, drukte en chaos, echt gezellig is het niet! In de wat duurdere delen van de stad is het rustiger en kun je redelijk alleen over straat, maar dit geld zeker niet voor de oudere wijken en kleine winkelstraatjes, daar is het echt oppassen! Er zijn voldoende hotels voor prijzen v.a. $ 20,-- heb je al een redelijke kamer met ontbijt

alleenreizend, Okt. 2011
"Voor werk"
w. eichberger
Sfeer
2-1-2012 goed voor vakantie, heel mooi om op safari te gaan en prachtige stranden als zanzibar

alleenreizend, Nov. 2006
Monique Simons
Stranden
3-12-2006 Dar es salaam is een echte afrikaanse stad, inclusief slecht wegdek en files. Neem de tijd en geniet van de mensen en hun cultuur.Als je wat verder kijkt dan je neus lang is, is er veel te ontdekken, zoals het nationaal museum van de stammen van Tanzania en de houtsnijwerk markt in Mwenge. Ook een bezoek aan een disco is leuk, jij bent daar de bezienswaardigheid, maar dat gaat na een tijd over.Ben je Afrika even beu dan kun je naar de shoprite om wat boodschappen te doen en denken dat je weer even in Europa bent. Verder is het een prima startplaats voor je safari naar de zuidelijke en westelijke parken, naar mijn bescheiden mening de mooiste van Tanzania. Heb ze allemaal bezocht.

Albertine
Stranden
27-12-2005 Dar es salaam is een leuke stad die je pas leert kennen na een aantal dagen.Wij hebben een leuk huis gehuurd vlak bij een strand en het was reuze tof. veel prive.De stad zelf is zeer vies en smerig maar veel te zien en te ondekken.Leuke stad om te ontdekken.

met jonge kinderen, 1986
"Land geschikt voor mooie safari's"
Roel
Sfeer
19-9-2011 Tanzania is een prachtig land in Oost-Afrika met veel mogelijkheden om prachtige safari's te maken. De infrastructuur van het land is echter slecht, met vaak zeer slechte wegen, slechte voorzieningen, gezondheidszorg die te wensen over laat en immer de kans om malaria te krijgen. Wij hebben er een drietal jaren gewoond en hadden de gelegenheid om een aantal safari's te maken. Op zo'n 100 km oostelijk van Dar es Salaam is het Mikumi Nationaal Park, een relatief 'klein' park maar waar heel veel diersoorten in het wild te zien zijn. Wij zagen o.a. leeuwen, buffels, olifanten, giraffen, wildebeest enz. In het park kun je logeren in een z.g. tented camp, midden in de wildernis. Verder maakten we safari's naar de Serengeti, Mount Meru (bij Arusha), Lake Manyara (met zijn flamingo's), Ngorongoro en Rufigi River Camp in de Selous (zuidelijk van Dar es Salaam). Zanzibar is bekend voor de kruidnagelen, waar het hele eiland naar ruikt. Ook de invloed van de vroegere Sultans in duidelijk aanwezig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit