Lodge Kigongoni Lodge**** in Arusha Tanzania en Zanzibar beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Lodge Kigongoni Lodge****

2 juni 2012

Kamer in Kigongoni Lodge

Beoordelingen Lodge Kigongoni Lodge****

11952, Arusha
Lodge Kigongoni Lodge scoort een 8,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Kigongoni Lodge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Kigongoni Lodge**** in Arusha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Lodge Kigongoni Lodge**** vinden. Je kunt 4 video's van Lodge Kigongoni Lodge**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Tanzania en Zanzibar. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tanzania. Vergelijk Lodge Kigongoni Lodge**** met andere accommodaties in Arusha.

6 beoordelingen over Kigongoni Lodge****

met partner, Nov. 2011
"Prachtige lodges in een prachtige omgeving"
Monica
17-11-2011 Kigongoni is een pragtie lodge, bestaande uit verschillende huisjes, je hebt allemaal je eigen huisje, heel smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien alles is ook erg schoon. Wij kwamen hier na onze safari en het was uitmuntend. Ook het eten was uit de kunst, a la cart en je kunt er zo heerlijk op je gemak zitten, geen gehaast. Ontbijt wederom erg goed. Wij hebben nog nooit in zulke mooie lodges gezeten. Complimenten.

zakelijk, Aug. 2010
"Top locatie"
willem
10-8-2010 management is perfect ,behulpzaamheid personeel uitmuntend,eten fantastisch

met een groep, Okt. 2008
"Heerlijk hotel"
danielle
8-12-2010 genoten in deze kamer tijdens een rondreis. eten was erg goed, kamers van alle gemakken voorzien

Tanja van Uffelen
12-6-2008 De Kigongoni Lodge ligt prachtig bovenop een heuvel een paar kilometer buiten Arusha. De keuken is voortreffelijk en het terras onweerstaanbaar. Jammer genoeg was het geen zwembadweer, maar mijn zoon (16) en ik hebben ons er prima kunnen vermaken. Gratis internet om een mailtje naar huis te sturen of in te checken voor te thuisreis. Mijn zoon heeft er zelfs zitten MSNen met zijn vrienden thuis :)
Wij hadden alleen wat problemen met de douche (eerste verblijf koud water en tweede verblijf was afvoer verstopt).
Onze safari organisator heeft ons een lift gegeven naar Arusha en de taxi terug koste ons Tz 15.000 (ong. €8).

met vrienden, Jan. 2008
M&R
8-3-2008 Prachtige ligging, leuke lodges met terras en uitzicht op Mount Meru en verder weg Kilimanjaro. Personeel is niet zo slim en mist de hand van goed management. Ondanks dat toch aanbevolen.

met partner, Sept. 2007
Bert
27-9-2007 Erg mooie cottages in een mooie tropische tuin. Ook mooie centrale voorzieningen en Internet.
Helaas laat de service veel te wensen over. Vooral de bediening in het restaurant. Nogal dure kaart in vergelijk met andere hotels, je kunt alleen in dollars betalen. Veel personeel dat rondhangt, niets doet en je nogal vermoeid aankijkt als je iets nodig hebt.