(Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân**** in Abbega Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen (Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân****

2 juni 2012

Beoordelingen (Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân****

Abbega
(Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân scoort een 9,7 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân**** in Abbega, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van (Cruise)schip 't Wapen fan Fryslân**** vinden.

25 beoordelingen over 't Wapen fan Fryslân****

met een groep, Mrt. 2012
"Fantastische dagen."
FredenLoes
15-4-2012 Beste Erik en bemannigsleden,
Jullie deskudigheid en vakmanschap stralen rust en vertrouwen uit.
Jullie omgang met de passagiers werd erg gewaardeerd. Alles is er aan gedaan om het zo aangenaam moegelijk te maken en kwam de sfeer ten goede. Grote bewondering voor Hans (de kok) die op een relatief kleine ruimte een zeer fantastische lunche , een uitstekend warm buffet, een heerlijk ijsbuffet en de volgende morgen een uitgebreid ontbijt op tafel zette. De bedden waren prima. Mede door jullie hebben wij 26 en 27 maart 2012 twee onvergetelijke dagen gehad. Dit verdient een dikke 10 Hartelijk dank !!!!!

met een groep, Mrt. 2012
"Onvergetelijke dagen"
PaulenTanja
5-4-2012 Voor sommige lezers oogt allemaal 10-en misschien ongeloofwaardig, maar we zouden tekort doen als we ze niet zouden geven! Ons huwelijk is onvergetelijk door 2 dgn aan boord van het Wapen fan Fryslan. Bemanning voelt exact aan wat de gasten willen, alles kan in overleg. De kok kookt aan boord de meest heerlijke gerechten, van luxe broodjes tot diner met geweldig toetje. Alles is schoon en netjes aan boord, de slaaphutten zijn allen uitgerust met douche en toilet waardoor iedere gast zijn privacy kent. Door de ongedwongen sfeer voelt iedereen zich snel thuis. Wij hebben topdagen gehad!! En onze gasten zeker ook. Daar deden we het voor. Jule en Erik, bedankt!!!!

met vrienden, Okt. 2011
"Sehr gut !! Entspannen Segeln. Lekker ontspannen"
Maarten
1-11-2011 Een leuke manier om de oude havensteden van Nederland te bezoeken, lekker uitwaaien. Terwijl je comfortabel en luxe rondreist. Natuur op het Wad.

"Fantastisch!"
Alfons
4-7-2011 Absolute aanrader! Prachtige boot met erg vriendelijke en deskundige bemanning. Catering was perfect!

"Geweldig"
Patrick ten Hove
4-7-2011 Een fantastisch trouwfeest mee mogen maken. Lekker op het dek, biertje lekker ontspannen terwijl ondertussen heerlijk eten klaar wordt gemaakt door de kok. En geloof me; zeelucht maakt hongerig. Lekker brood, lekker beleg en in de avond een heerlijke maaltijd. Geweldige bemanning die de reis volledig faciliterend en klantgericht verzorgen. Werkelijk geweldig!

"Helemaal te gek!!!"
Sander Ensing
4-7-2011 Op een hele ontspannen manier lekker bezig zijn op het water waar je mee mag helpen maar het moet niet. Erg lekker gegeten, gedronken en gefeest.
Bemanning is heel duidelijk qua regels, maar vol van humor en heel plezierig om mee te varen.
Heb vaker op een bootje gevaren maar dit is toch wel een schip apart en steeg de verwachting enorm te boven.

"Helemaal te gek."
Petra
4-7-2011 Een super mooi schip van alle gemakken voorzien. En heel belangrijk, de bemanning is erg vriendelijk en kundig. De kok verdient alle lof met de fantastische maaltijden uit z'n kleine keuken. Een absolute aanrader

"Top Schip en bemanning"
Gerben
4-7-2011 Top Schip en bemanning, Zeer mooi en ruim schip van alle luxe voorzien en een zeer gedreven en vriendelijke crew!

Gerben

met een groep, Juni 2011
"Super leuk weekend gehad!"
Johan Rijken
27-6-2011 Bedrijfsweekend aan boord verbracht en dit was super. Mooi schip, bemanning perfect, route leuk, weer prima, stemming aan boord super. Zeker voor herhaling vatbaar!

zakelijk, Okt. 2010
"Luxe én zeilen in 1 ervaring"
Bram
5-10-2010 Het Wapen fan Fryslan is een schitterend schip en heeft een professionele bemanning. De groep van 40 collega's heeft een heel weekend lang kunnen genieten van goed bereid eten, de luxe van het schip (iedere kamer heeft een eigen toilet en douche; de jacuzzi werd gevuld nadat we waren aangemeerd) en zeer vriendelijke bemanning.

Erik, bedankt!