Beoordelingen Hotel Lugogo Sun***

25 mei 2013

Lugogo Sun***
Beoordelingen Hotel Lugogo Sun***
EZULWINI VALLEY, 4106, Ezulwini
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lugogo Sun*** in Ezulwini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lugogo Sun*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Lugogo Sun scoort een 7,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lugogo Sun*** in Ezulwini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lugogo Sun***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Lugogo Sun*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Lugogo Sun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Swaziland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Swaziland. Vergelijk Hotel Lugogo Sun*** met andere accommodaties in Ezulwini.

12 beoordelingen over Lugogo Sun***

met een groep, 2011
"Geweldig buffet."
carina_1
10-5-2011 Mooie ruime kamers welke goed schoon waren bij aankomst. Het buffet is werkelijk geweldig. Enorm veel keuze en door een kok je eigen wokgerecht laten bereiden met saus naar keuze. Onze tafelgenoot had knoflook en omdat wij pal naast het buffet zaten, werden we weggerookt door de geur van knoflook maar de smaak was top! De eetzaal is erg groot maar de kwaliteit van het eten maakt veel goed. Vriendelijk personeel. Zwembad met poolbar en groot terras. Een aanrader!

met een groep, Nov. 2010
"Prima"
Hans Dijkman
20-11-2010 Mooi hotel
Geen koelkast
Ondiep zwembad
Buffet ontzettend uitgebreid en goed evenals ontbijt
Toppie

met partner, Aug. 2010
"Uitstekend restaurant"
Samantha
12-10-2010 Prachtig hotel met het beste restaurant waar we hebben mogen eten tijdens onze reis. Koud, warm, wok, pancakes, vlees, vis! Te veel om op te noemen. Alleen het toetje bestond al uit 6 verschillende taartjes, pancakes, ijsjes, enz. Ook goede service!

Kamers liggen aan de voor- en achterkant. Wij zaten helaas aan de voorkant waar de parkeerplaats is. Tot 19.00 uur rijd er een busje tussen de 3 hotels (allemaal op de zelfde weg) waar je tevens gebruik mag maken van alle faciliteiten.
Helaas heeft de receptioniste ons een ticket voor internet verkocht toen het businesscentre al gesloten bleek te zijn. Hier zei de dame dat ik bij die receptioniste mijn geld terug kon krijgen. Eenmaal daar heb ik het na veel gezeur opgegeven. De receptioniste zei dat ze van niets wist terwijl ik net die ticket gekocht had. Checken of ik de ticket al gebruikt had kon ze pas de volgende dag om 7.00 uur, maar om 8.00 uur nog niet en om 9.00 nog niet. Service bij de receptie vond ik dus uitermate slecht!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lugogo Sun*** bij:

met een groep, Okt. 2008
"Zelden zo lekker gegeten"
paul steenhuis
10-11-2008 Keurig hotel, kamers ruim en netjes, weinig mis mee. Het eten is subliem, zowel ontbijt als diner, overdadig gewoon en van prima kwaliteit. Even verderop ligt het broertje van dit hotel met een leuk, druk bezocht casino.

met een groep
A. J. Heideman
8-2-2008 Prima hotel, schone ruime kamers, uitstekende keuken en vriendelijk personeel.

Renate
1-2-2007 Mooi hotel met mooie kamers.
Het eten is fantastisch in dit hotel. Je kunt zelf je wokgerecht samenstellen en laten wokken, om maar eens een voorbeeld te noemen.
Ook een enorm leuke bar aanweizg.
Ik denk dat wij een beetje pech hadden met de service. Volgens mij waren de jongens niet zo goed geluimd, er waren wat problemen met de bagage en de kamerindeling, er waren geen handdoeken (alleen hele kleintjes)en de grote zijn er ook niet gekomen (we waren er maar 1 nacht) en het personeel in zowel bar als restaurant was ook niet zo vriendelijk.

Gast
3-12-2006 Echt een hotel waar nog veel hotels een voorbeeld in die contreien aan kunnen nemen. Netjes, verzorgd, schoon, haddoeken service bij poolbar. Het eten vind plaats in een grote zaal, wel intiem, maar zeer rumoerig. Maar het eten maakt alles goed. Van wokken tot kaasplankje, van pancake tot gevulde omelet, het kan niet stuk. Zelf je ingrediënten samen stellen en laten wokken. Als ze de restaurant indeling anders maken en sneller drankjes opnemen valt er niets op te merken. Aanrader. PS toen wij weggongen ontdekten we veel lokale stalletjes/marktkraampjes rechts buiten de poort aan de overzijde van de weg.

Louis en Anja
28-11-2006 Heel mooi hotel met goed verzorgde, heel schone kamers en vriendelijk personeel. Het eten was van uitstekende kwaliteit. Alleen jammer dat de eetzaal zo massal is. Heeft inderdaad iets weg van het Van de Valk-concept. Het is bij zowel het ontbijt als ook het diner dus dringen geblazen. Jammer, maar dat is dan wel het enige minpuntje dat we ervoeren.

Sascha
29-11-2005 Een prachtig hotel met een grote eetzaal. Dit doet een beeetje Van der Valk aan en is erg rumoerig maar het eten is geweldig. Een zeer ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten en je kan een wokgerecht laten bereiden waar je bij staat. De kamers zijn erg netjes en schoon. Een uitstekend adres voor een fijn verblijf!

Robert
2-10-2005 super lekker hebben we hier gegeten. een lekker buffet met een ruime keuze. Vooral het wokke was super!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?