Hotel Zeelandia Suites** in Paramaribo Suriname beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Zeelandia Suites** Paramaribo

Beoordelingen Hotel Zeelandia Suites**

Kleine Waterstraat 1a, 39291, Paramaribo
Hotel Zeelandia Suites scoort een 8,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zeelandia Suites**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zeelandia Suites** in Paramaribo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Zeelandia Suites** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Suriname. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Suriname. Vergelijk Hotel Zeelandia Suites** met andere accommodaties in Paramaribo.

9 beoordelingen over Zeelandia Suites**

5,9
met partner, Okt. 2009
"Goede prijs/kwaliteitverhouding"
Blok
3-12-2009 Grote kamers en badkamer! Een confortabel zitje op het balkon. Tv met BVN erop.
Een flink confortabel bed. Schoonmaak kan iets beter. Confortabel zitje op het balkon.
De mensen zijn heel vriendelijk. Het ontbijt bij het Vat was voor ons goed genoeg: brood met kaas, ham of allerlei zoet beleg. Fruit, yogurt, prima koffie/thee en een gratis krant en lekker buiten eten.
Minpunt: de grote overlast van een naburige discotheek tijdens de nacht van zaterdag op zondag.

met partner, Okt. 2009
"Fantastiche centrale plek"
Ruth & Earl
23-11-2009 Hotel Zeelandis Suites is een prima plek op een centrale locatie. Je bent in korte tijd in het centrum of een van de andere resorts. De suites zijn eenvoudig ingericht, prima plek om te overnachten. Het bed was goed. De inrichting is eenvoudig. Schoonmaak mag iets beter gedaan worden. Het ontbijt was goed voor ons. Het personeel is heel erg vriendelijk en doet er alles aan om aan je wensen tegemoet te komen. Ik ga zeker weer daar verblijven.

met partner, Juni 2009
"Super"
angelique en martij...
19-8-2009 na een duur nachtje in het eco resort te hebben gezeten zijn we hier heen gegaan.
mooie grote kamers voor een leuke prijs.
het ontbijt was ook goed (als je alleen koffie of thee bestelde kreeg je toch ook nog fruit en yoghurt) mensen super vriendelijk en het ligt heel mooi centraal.
problemen worden meteen opgelost!!
wij komen hier zeker een keer terug!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zeelandia Suites** bij:

"Uitstekende prijs-kwaliteit"
Jos en Annette
24-10-2008 Centraal gelegen suites (zit/werkkamer én slaapkamer), goed onderhouden, schoon, gratis wifi en krant. In weekend wel wat last van nabij gelegen disco.Eenvoudig ontbijt bij 't Vat inbegrepen. Persoonlijke attente service. Gratis gebruik zwembad en sportfaciliteiten Torarica (ligt vlakbij).
Prima uitvalsbasis voor zaken- en vakantiereizen.

met partner, Sept. 2008
"Uitstekende prijs kwaliteit!"
Jos en Annette
22-10-2008 Centraal gelegen suites (zit/werkkamer én slaapkamer), goed onderhouden, schoon, gratis Wifi en krant. In weekend wel wat last van nabij gelegen disco. (Matig) ontbijt bij 't Vat inbegrepen. Persoonlijke attente service.
Prima uitvalsbasis voor zaken- en vakantiereizen.

h.rudge
24-5-2008 waardeloze ontbijtservice, niet klantvriendelijk .de overlast van omringende café's is enorm en daarom is deze lokatie absoluut niet geschikt voor kinderen .
Zeelandia Suites zijn zeker geen aanrader .

met partner, Nov. 2007
Saskia
19-11-2007 Zeelandia Suites, is echt een mooi hotel met mooie schone kamers.... De mensen zijn echt heel aardig en willen ook dat je kunt genieten van het verblijf! Onder aan het hotel zat cafe/restaurant het Vat, waar echt bijna alle nederlanders die in Suriname op vakantie zijn zich verblijven. Ik persoonlijk ging liever naar Surinaamse toko''s, vind het niet leuk om op vakantie te zijn en dan tussen de nederlanders te zitten hahahahahah

Herm Brunott
16-9-2005 Redelijk hotel en goede ligging t.o.v. het centrum. Ik denk wel dat Resedense Inn meer waar voor geld biedt. Het ontbijt is echt waardeloos, wij hebben zelf maar wat gekocht. Leuk dat gebruik mag worden gemaakt van het zwembad van Torarica. Wij vinden de prijzen voor de dagtochten echt extreem hoog en hebben met vrienden zelf wat geregeld voor 1/3 van de prijs, zelfde trips.

Sandra
4-3-2005 Hele leuke suites (slaapkamer, woonkamer + balkon of patio), gebouwd in koloniale stijl. Ligging perfect, naast leuk terras 't Vat en travel agency waar je leuke excursies kunt boeken (aanrader!). De mensen zijn ontzettend vriendelijk en elke ochtend een krantje bij het gratis ontbijt. Wij gaan hier zeer zeker weer naar toe!!!