Hotel Tran Elite*** in Paramaribo Suriname beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Tran Elite*** Paramaribo

Beoordelingen Hotel Tran Elite***

Jacques Gompertstraat , Paramaribo
Hotel Tran Elite scoort een 8,3 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tran Elite***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tran Elite*** in Paramaribo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Tran Elite*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Suriname. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Suriname. Vergelijk Hotel Tran Elite*** met andere accommodaties in Paramaribo.

39 beoordelingen over Tran Elite***

met een groep, Mrt. 2011
"Genieten!! Absolute aanrader voor Paramaribo!!"
Wouter Haringhuizen
8-4-2011 Het was mijn eerste bezoek aan Suriname.. Wat een fantastisch land :P Mede door het verblijf in Tran Elite hebben wij een heerlijke vakantie gehad... Een verzorgd hotel met grote kamers, 's morgens een lekker ontbijt, zwembad in de achtertuin en fantastische service... Met Carla als gastvrouw en haar behulpzaam en zeer vriendelijk personeel gaven ze ons de persoonlijke aandacht die in andere hotels nog wel eens ver te zoeken is... Ik heb me hier heerlijk thuis gevoeld en kan het zeker andere mensen aanraden!!
Met de taxi bent u zo in het centrum en zelfs naast 't hotel is een supermarkt te vinden om evt uw eigen proviand in te slaan, want ook heeft u de beschikking over een eigen (grote) koelkast :P

"Gastvrij"
Jolien
12-4-2011 We hebben een prima tijd gehad in Tran Elite. Prima kamers, goede bedden, goed sanitair en een balkonnetje. Het was erg prettig dat we steeds onze bagage achter mochten laten als we een paar dagen op stap gingen.
Ook het zwembad is goed bevallen. Het ontbijt goed verzorgd. Het koele terras aan de voorzijde was een prima plek voor het ontbijt.

"Tran Elite voor altijd"
Maarten en Yvonne
21-4-2011 Ook dit jaar - maart - hebben wij weer een week in Tran Elite doorgebracht. Dat doen wij altijd als wij naar Suriname komen voor familiebezoek. Eerst een weekje, of langer, in Tran Elite om lekker te relaxen want dat doe je daar bij de fantastische gastvrouw Carla, haar zoon en haar medewerkers. Het hotel is gunstig gelegen, winkels naast de deur, een paar minuten van het centrum en lekker eten kan je er ook nog.
De kamers zijn lekker ruim van opzet, voorzien van airco en een groot keukengedeelte met koelkast. Ook het balkon bij de kamers is erg fijn.
Kortom, als wij naar Suriname komen, gaan wij eerst naar Tran Elite en dan zien wij wel verder.
Carla, veel succes met jouw hotel.

"Prima plek!"
familie boven
10-4-2011 Wij hebben in de eerste weken van maart in Tran Elite gelogeerd. Ruime kamer op de eerste verdieping (met wifi) met een keukenhoekje en een leuk balkonnetje; we hebben daar vaak lekker gezeten. Basic kamer maar schoon en goed verzorgd ook qua sanitair. En wat nog veel belangrijker was, persoonlijke aandacht en een heel gezellige sfeer. De medewerkers waren altijd bereid tot een praatje en/of een goed advies; zij hebben er zeker ook voor gezorgd dat we een uitstekende tijd in Suriname hebben gehad waar we nog met genoegen aan terug denken.

alleenreizend, Dec. 2010
"Nooit meer!"
No Name
20-3-2011 Verstopte afvoer, kamer zonder internetbereik. De plek is verwaarloosd en de muizen/kakkerlakken hebben vrij spel.

met vrienden, Dec. 2010
"Altijd Tran Elite hotel."
Leslie Bailey jr.
7-4-2011 ik heb zelf meerdere malen gelogeerd in Tran Elite Hotel en ik ben zeer, zeer , zeer tevreden vandaar dat ik elke keer terug ga naar Tran Elite.
Schone kamers, goede internet verbinding, persoonlijke aandacht, optimale service, geweldig personeel DIT zijn de kenmerken van Tran Elite Hotel.

met partner, Nov. 2010
"Prettig boutique hotel"
Steven
8-4-2011 Als je net uit het centrum een hotel zoekt met prettige Hostess en echte aandacht voor de klant dan ben je hier op je plek. Prima geschikt om zakenrelaties te ontvangen zonder gestoord te worden door pottekijkers. Naast gelegen restaurant met internationale keuken en ontspannnen ambiance.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Leuk Hotel Vriendelijk personeel"
Anneke & Rob
5-11-2010 Tran Elite Hotel: Grote kamers met goede airco, grote koelkast op de kamers. Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel. Leuk zwembad. Naast het hotel een supermarkt (altijd open) waar je drankjes kunt kopen en die je ook bij het zwembad mag gebruiken.
Neem vooral euro's mee naar Suriname daar krijg je een hogere koers voor. Pinnen is in vergelijking niet gunstig! Onze Trip naar de jungle was echt een aanrader!

met oudere kinderen, Sept. 2010
"We komen 2012 weer het is er fantastisch"
Fam L Soeters
1-10-2011 tranelite is kleinschalig rustig en vriendelijk net als gastvrouw Carla en haar zoon kevin,en het personeel,aanrader voor suriname gangers die rust zoeken Fam L Soeters nederland

alleenreizend, Apr. 2010
"Prima plek om vanuit het hotel trips te maken"
M.van Blitterswijk
26-5-2010 zeer gastvrij,iedereen doet uitstekend zijn best om de gast het naar de zin te maken.Een groot aanrader om in dit hotel te verblijven