Appartement Rachel Apartments in Paramaribo Suriname beoordelingen 9.5 | Zoover

2 juni 2012

Voorgevel

Beoordelingen Appartement Rachel Apartments

Sipaliwinilaan 2, Paramaribo
Appartement Rachel Apartments scoort een 9,5 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rachel Apartments? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rachel Apartments in Paramaribo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Appartement Rachel Apartments vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Suriname. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Suriname. Vergelijk Appartement Rachel Apartments met andere accommodaties in Paramaribo.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Rachel Apartments

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Wat een geweldige gastvrijheid"
Peter&Maril
14-5-2012 Woorden schieten tekort, wij sluiten ons aan bij alle positieve waarderingen die andere al voor ons hebben geschreven en zeker na ons nog zullen schrijven.

We hebben het echt naar ons zin gehad en waren zeer tevreden over de service en willen daarom Dhr Kaersenhout en zijn medewerkers,
hartelijk danken voor de leuke tijd die wij daar hebben
doorgebracht.

Een echte aanrader.

met een groep, Mrt. 2012
"Topper"
Ramesh
20-3-2012 Top locatie-veilig gevoel- ruim en vooral schoon.
Vier belangrijkste ingrediënten voor een vakantie
zonder stress.
Eigenaar en dochter erg vriendelijk en behulpzaam.
Komen zeker terug

met partner, Jan. 2012
"Zeer aan te raden...!!!"
Latoya Glorie
12-3-2012 Ik heb 10 dagen verbleven in Rachel Apartments en moet zeggen dat het boven mijn verwachtingen was. Het is heel netjes, goede locatie en ooohhh wat is het personeel vriendelijk (van eigenaar tot portier). Iedere dag werd er weer keurig schoongemaakt. Om een lang verhaal kort te maken...het is ZEER aan te raden. En het belangrijkste van alles is dat ik me ontzetten veilig heb gevoeld.
Ik zal zeker nog een keer daar verblijven en zal dit zeker aanraden onder vrienden en kennissen.

met partner, Dec. 2011
"Een ware TOPPER"
Ria Smit
18-12-2011 Goede wijn behoeft geen krans maar toch wil ik even mijn zegje doen. Alweer een fantastisch verblijf gehad bij Rachels. Toen ik aankwam was het appartement al heerlijk gekoeld, boodschappen waren gedaan en er lag weer heerlijk fruit en wat versnaperingen op tafel. Het klinkt misschien als een cliché maar een verblijf bij Rachels staat garant voor veiligheid, service with a BIG SMILE, comfort en rust. Wil je bij Rachels logeren boek dan ruim van tevoren anders vis je achter het net.

met partner, Nov. 2011
"Super appartement"
Laura en Thomas
15-12-2011 Mijn vriend en ik hebben eind november 2011 2 weken een appartement gehuurd en het was super. Aardige mensen, schone, nette appartementen. Je kan gebruik maken van de wasmachines en drogers (wat erg handig is als je de bush in bent geweest). Prijs - kwaliteit verhouding is gewoon erg goed. Kortom een super appartement. Als wij nog een keer gaan, gaan we zeker bij Rachels appartments

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk gewoon"
Marco
19-11-2011 Personeel is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst ligt er een basis proviand klaar met veel Surinaamse lekkernijen. Het appartement ligt nabij het centrum van Paramaribo, midden in de City Of Smiles

met vrienden, Okt. 2011
"Fantastische lokatie"
Nicj @ Jack
23-10-2011 Een prima, schoon en totaal uitgerust appartement waarbij klantvriendelijheid in hoogvaandel staat. Alles is perfect schoon, goede bedden, schone kamers, beddengoed en handdoeken. Eigenaar Rudy en zijn personeel verdienen een groot compliment.

"Top locatie!"
anke
3-10-2011 Wij hebben in september 2011 twee weken gelogeerd in Rachel's Apartments. Wij zijn er zeer tevreden over: prettige ontvangst, schoon en netjes, bewaking, vriendelijke en behulpzame mensen. Goede ligging en winkels in de buurt.

"Prima appartement op centrale lokatie"
Dave van Gelder
11-10-2011 Heb samen met mijn partner 3 weken in één van de appartementen gezeten. Prima ingericht, wordt dagelijks schoongemaakt, dagelijks schone handdoeken en regelmatig schoon beddengoed. Gratis gebruik van wasmachines, drogers en internet. Geweldig welkomstpakket, waardoor je niet direct eten hoeft te kopen. Door de aanwezigheid van tafels en stoelen in de ruimtes buiten de appartementen, als je wilt, snel contact met mensen uit andere appartementen. En als je wilt verzorgen ze vervoer van en naar het vliegveld. Ligging is gunstig zowel ten opzichte van het centrum als winkels en eetgelegenheden.

"Geweldig appartement op prima lokatie"
Dave van Gelder

1 2 3 4 5 6 volgende