Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) in Paramaribo Suriname beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Danpaati River Lodge (in Dan)

9,6

Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) Paramaribo

Beoordelingen Hotel Danpaati River Lodge (in Dan)

Anniestraat 14, , Paramaribo
Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Danpaati River Lodge (in Dan)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) in Paramaribo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Suriname. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Suriname. Vergelijk Hotel Danpaati River Lodge (in Dan) met andere accommodaties in Paramaribo.

16 beoordelingen over Danpaati River Lodge (in Dan)

9,6
alleenreizend, 2012
"Fantastische plek"
Corry
2-4-2012 Danpaati ligt in de jungle van Suriname; het is verbazend dat er in de middle of nowhere een dergelijke lodge staat , dat goed functioneert . Het wordt voornamelijk door de plaatselijke bewoners gerund wat zeer goed wordt gedaan. Er worden mooie excursies georganiseerd (allemaal bij de prijs inbegrepen). Ook wordt een thuiszorgproject mede bekostigd van het geld dat je betaald voor deze accommodatie en het is zelfs mogelijk om met de plaatselijke thuiszorgmedewerkende een ochtend mee te gaan.
Het eten ( 2 x per dag warm eten !) is lekker ; ook is er wijn en bier aanwezig.
De accomodatie is goed (heerlijke bedden met een klamboe, douche en toilet): een huisje aan de rivier en wanneer je 'morgens vroeg wakker wordt en wat ligt na te dutten in je hangmat op de veranda , zie je korjalen voorbij varen met schoolkinderen, verkopers met groenten aan boord, personeel van Danpaati die met de korjaal van Dan worden overgevaren en hun schone was op hun hoofden meedragen.
Echt een aanrader !

met een groep, Mrt. 2012
""Een aanrader""
Wim Bergman
7-4-2012 Danpaati River Lodge ligt op een prachtige plek aan de Suriname rivier. Een plaats waar je vanuit Paramaribo alleen maar kunt komen met bus/boot of per vliegtuigje. Heel basic met alleen de geluiden uit het oerwoud en het stromende water aan de rivier. Op de veranda van je lodge ben je getuige van een levend panorama waarin de oorspronkelijke bevolking de was doet, aan het vissen is of met de korjaal vaart.De maaltijden zijn van uitzonderlijke kwaliteit een wordt ingekocht van de bewoners. De service is prima. Bij het licht worden staat de koffie op je veranda klaar.

met partner, Apr. 2011
"Ligging prachtig, maar oh die diesel generator"
carl
11-4-2011 De hutten op dit eilandje liggen prachtig aan de rivier. Maar minstens 8 uur per dag is overal de zeer slecht geïsoleerde diesel generator te horen, het ergst in de duurdere special occansions cabins! De manager Noach werkt het hardst van de hele staf, de rest van het bedienende en gidsende personeel wekt de indruk niet geïnteresseerd te zijn in de gasten en toonden geen initiatief. Onze gids kende de weg slecht, liep voortdurend te roken tijdens de wandeling en telefoneerde maar met zijn mobieltje. De lodge is duidelijk meer op groepen en groepsmensen ingesteld. De inrichting van de gastenhutten is sober, ons meubilair zat onder de vlekken en er was geen tafel binnen. De hut zag er onverzorgd uit. Maar het grootste gebrek was toch wel het lawaai van de diesel generator. Midden in het regenwoud verwacht ik stilte. Hoe makkelijk zounhet zijn een hok met een goede geluidsisolatie te bouwen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Danpaati River Lodge (in Da...

met een groep, Sept. 2010
"Fantastisch!!!"
Sandra
27-9-2010 Als je in een huisje verblijft aan de rivier, gewoon fantastisch, smorgens in je hangmat met de gebrachte koffie/thee kijken naar de zonsopgang en luisteren naar alle jungle-geluiden. Vanaf het eiland kan je genoeg excursies boeken om je tijd door te brengen.

met een groep, Aug. 2010
"Onthaasten in de jungle"
gerda
1-9-2010 Met de familie verbleven we een paar dagen op/in Danpaati. Volledig verzorgd met een gevarieerd aanbod excursies. Het resort ligt prachtig in de rivier; schitterend zicht op de natuur en het leven op de rivier: zonsopkomst, de schoolkinderenboot, alle locale activiteiten. De huisjes zijn eenvoudig maar prachtig gelegen met een goed bed. Wat simpele mankementen (je zit tenslotte in de jungle) werden snel en doeltreffend opgelost. Het eten was heerlijk; lokaal voedsel geschikt voor europeanen. De kinderen (en ook de volwassenen) werden verrast met (verse, zelfgesneden) frites. Voor suriaamse begrippen was het groenteaanbod riant; naar nederlandse maatstaven mag de sla nog wel iets meer.
De topper voor mij was het bezoek aan de thuiszorg; heel interessant en heel goed georganiseerd. Het aardige van het hele project is dat het hele dorp en omstreken er beter van wordt. Een heerlijke tijd; heel goede en prettige verzorging en heel leuke contacten met de bevolking. De reis beslist waard!

met vrienden, Nov. 2009
"Huisje in de jungle"
MK
19-6-2011 Alleen al de tocht naar Danpaati (vanuit Paramaribo) was een belevenis. Eerst 4 uur in de auto, stop en eten in Atjoni, en daarna met een lekke boot over de Suriname rivier. Vijf stroomversnellingen onderweg en 1 x keer de boot uit omdat de boot over de rotsen getild moest worden (vanwege de lage waterstand).
Ik vond het geweldig! Supermooie tocht over het water.
Huisjes zijn heel simpel ingericht. Gasten worden goed verzorgd. Het is wel leuk als er ook andere gasten zijn want verder is er op het eilandje zelf niets te beleven.
Neem oordopjes mee als je een onrustige slaper bent, want het is helemaal niet rustig in de jungle, kikkers, apen en vogels maken een oordovend kabaal.

"Uniek"
Josch
18-10-2009 Heerlijk primitief "luxe"!

Er is een bed een douche en een toilet en een schitterend uitzicht in een schitterende omgeving.

Houden zo!!

Wij waren er in april 2009

met partner, Feb. 2009
"Geweldige ligging"
Ria Reurink
14-3-2009 De lodges aan de rivier zijn geweldig gelegen, in de hangmat met uitzicht over de rivier is het echt genieten. Het programma voor de bezekers moet apart ingekocht worden, doe je dat niet dan is het eiland vrij beperkt.

met partner, Dec. 2008
"Dromen zijn geen bedrog"
Hesdey en Barbara L...
25-1-2009 Wat hebben wij genoten op Danpaati! We waren er vanaf 2e kerstdag en dat was voor de mensen op Danpaati ook de eerste keer dat er mensen waren tijdens deze periode. Het eten was geweldig en dan hebben we het nog niet eens over de natuur! Met een roseetje in de Suriname Rivier is echt geen droom! Nu hadden we ook een super gezelschap en was het bere gezellig! Danpaati is voor ons echt een herinnering die in ons hart staat gegrift. Het was een onderdeel van onze huwelijksreis en wat wil je dan nog meer? Als je op zoek bent naar de natuur van Suriname en toch comfort zonder overbodige luxe wilt, is dit een resort bij uitstek! 's avonds zittend op je veranda, het geluid van de apen in de jungle en ga zo maar door...
Lieve mensen en medewerkers van Danpaati, dank voor alles en tot gauw!!
Hesdey en Barbara Lont

met partner, Sept. 2008
"Geweldig!"
Griet
7-12-2008 Een aantal heerlijk dagen gehad op Danpaati.
Leuke wandelingen gemaakt, veel geleerd over de plaatselijke bevolking en natuur en lekker relaxt in ons hangmatje gelegen.
Veel gekletst met Maria ( de huispapegaai) en heerlijk gegeten.
Wat wil een mens nog meer?
Gaan! al was het alleen maar om het project te ondersteunen.