Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort**** in Brownsberg Suriname beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort****

Huisje zicht over de rivier (panorama view)

Beoordelingen Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort****

Brownsberg
Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort scoort een 8,7 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort**** in Brownsberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Suriname. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Suriname. Vergelijk Lodge Berg en Dal Eco & Cultural River Resort**** met andere accommodaties in Brownsberg.

23 beoordelingen over Berg en Dal Eco & Cultural River Resort****

met partner, Feb. 2012
"Jungle voor luxepaardjes"
Richard Roosenboom
1-3-2012 Prachtige huisjes op een prachtige plek. Van alle gemakken voorzien. Huisjes met airco, wifi aanwezig, goed restaurant. Je kunt er (tegen betaling) genieten van heerlijke cocktails met Surinaamse borrelhapjes op een afeltje aan de Surinamerivier. Leuke uitstapjes mogelijk.

Een nadeeltje: het personeel kan nog wel wat traininkjes klantvriendelijkheid gebruiken. Soms erg langzaam en soms ook domweg onbeholpen. Maar ja, wie maalt daar eigenlijk om op zo'n prachtige plek....

met partner, Nov. 2011
"Prachtige bungalows!"
Elies
27-11-2011 Het bungalow park heeft prachtig ingerichte kamers. Ons huisje (c21) lag aan de rivier op palen tegen een berg aangebouwd. Echt mooie ligging. het zwembad heeft een heerlijke verkoeling.
het eten is lekker en heeft genoeg keuze. Toen ik ziek was maakte een vrouw een boullion klaar.
De canopy tour is een leuke tour. net als de (gratis) historische wandeling.
helaas zijn de meeste tours echt heel prijzig. Hierdoor hebben we deze maar overgeslagen.
De checkout is om 11 uur. De bus vertrekt om 13.00 uur. Helaas mochten we geen gebruik maken van het lunchbuffet. Ook kregen we geen lunchpakket mee. We konden pas bij de stop onderweg eten kopen.
voor het geld wat je betaald voor deze accomodatie vind ik dat er best nog een (simpele) lunch kan worden gegeven.
Je kunt wel gebruik maken van gratis internet tijdens het wachten in de lobby.

met partner, Nov. 2011
"Prachtige bungalows!"
Elies
27-11-2011 De bungalows zijn echt prachtig! Heel sfeervol. We hadden een heel mooi huisje aan het water (c21)bovenop palen. Wij denken een van de mooiste huisjes van het park. Ons uitzicht waren de boomtoppen met veel vogels.
Het is een soort bungalowpark met een fijn zwembad.
De canopy tour was leuk! Ook was de (gratis) historische wandeling interessant!
helaas vonden we de andere tours prijzig.
Het eten was lekker en er was genoeg keuze. Toen ik ziek was maakte een vrouw een boullion voor me klaar, erg fijn met een onstabiele maag!
Helaas is de checkout om 11 uur. maar vertrekt de bus pas om 13.00 uur. We mochten geen gebruik maken van de lunch ook kregen we geen lunch mee. Helaas kon je geen echt eten kopen, pas bij de tussenstop op weg terug naar Paramaribo.
Voor het geld wat je betaald voor de accommodatie vind ik dat er best een (simpele) lunch mag worden gegeven!
Gelukkig kun je bij het wachten op de bus wel gebruik maken van gratis internet in de lobby.

met partner, Mei 2011
"Geweldig.."
R Roskam
19-6-2011 Wij hebben hier genoten. Heerlijk rustig. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.
Ook kan men er heerlijk wandelen en fotograferen. s'Avonds de geluiden van de apen en veel andere dieren. s'Morgens de springende apen hoog in de bomen, mooi om dat allemaal te zien.

met partner, Apr. 2011
"Luxe in mooie omgeving"
Franca
27-4-2011 Mooie huisjes. Fijne douches. Mooie locatie.
Historische wandeling gedaan. Met gids Hans.
Hij wist heel veel over de plantage Berg en Dal te vertellen. Aan te bevelen.
Erg schoon. Mooi gelegen aan Surinamerivier.
Wel moet er voor uitgekeken worden dat dit resort niet te toeristisch wordt. Er was b.v. een karaoke avond. Dit past niet zo in de omgeving.

met oudere kinderen, 2011
"Paradijs"
Suna van Bekkum
3-4-2012 Wij hebben hier 5 dagen gezeten. Het was geweldig, de jungle geluiden, de luxe, het eten, de activiteiten. Een paradijs waar we nog vaak naar terugverlangen!

met partner, Feb. 2011
"Mooie, sjiek, maar weinig sfeer"
Anne
6-3-2011 Berg en dal eco resort is een sjiek opgezet "park" met mooie houten lodges. Aan de bosrand staan de huisjes op palen, maar aan de waterkant niet. De lodge is echt heerlijk! Het bed ligt geweldig, de badkamer is mooi etc.
Vanuit Berg en dal kan je veel activiteiten ondernemen; canopy, kanoën, bird-watching etc. Alleen voor iedere activiteit moet je betalen. Een liter parbo bier in Paramaribo kost 10 Surinaamse Dollars, hier kost hetzelfde 22 Surinaamse Dollars.
Het eten is goed! Gratis frisdrank en sap op het park.
Alleen vonden wij de sfeer missen. Bijv. Anaula (dieper in de jungle) is simpel maar heeft veel meer sfeer!

met een groep, Dec. 2010
"Absolute Aanrader!!!"
JT
20-1-2011 Dit is een absloute aanrader voor 1 of meerdere overnachtingen.
Op goede reisafstand van Paramaribo, klein uurtje rijden.
Het resort is mooi opgezet, huisjes aan het water, en ook huisjes in het bos, prachtig!
De huisjes zijn modern en luxe van inrichting, met een heerlijk bed! Prima badkamer, met warm water! Airco in de kamers.
Indien je maar 1 nacht blijft is het wel verstandig om je eventuele te plannen activiteiten met het adventure center van tevoren te reserveren, we verbleven maar 1 nacht en omdat het die dag nogal druk was, waren er nauwelijks mogelijkheden om activiteiten te boeken.
Het eten was goed verzorgd, prima keus voor ieder wat wils, alhoewel ik voor bij het avondbuffet ook wat speciale gerechten had verwacht; het eten was meer standaard goed, dus alleen verschillende keuzes rijst met kip, vlees of vis e.d. En ik miste eigenlijk ook wel toetjes
We hebben absoluut genoten en komen zeker nog een keer terug!

met een groep, 2010
"Leuke vakantie ervaring"
Esmeralda
13-12-2010 Leuke plek om langs te gaan als je in paramaribo bent!!
Echt mooi, en veel te doen! leuk voor een dagje of 1 1/2

met partner, Okt. 2010
"Geweldig hotel"
jolanda
6-11-2010 dit hotel heeft een prachtige ligging bij de suriname rivier en tussen de bossen
het is iets langer dan een uurtje rijden vanaf paramaribo
bij het hotel is een activiteitencentrum waar je met een bootje naar toe vaart
er zijn geen restuarantjes in de buurt dus als je het eten niet echt wat vind dan heb je pech
de mensen zijn er vriendelijk en de bungalows zijn prachtig wij hadden bungalow B19 het laatste huis op palen boven de rivier
wij zijn daar vier dagen gebleven en dat is ook wel genoeg voor daar
wij vonden het heerlijk om daar na onze reis uit te rusten
tip: als je dit boekt kijk dan of het lukt om doordeweeks te slapen daar in het weekend komen er veel dagjes mensen en dan is het echt gedaan met de rust !!