Als je in Luxor aangemeerd ligt en je wil 's-avonds nog naar de stad winkelen of naar het museum hier de volgende tip.
Bel 0020183843104
dit is het telefoonnummer van Hony, de taxichauffeur. Je kunt met hem veilig en beschermd door Luxor wandelen.
Deze man studeert en heeft als baan taxichauffeur.Ik was daar met drie zussen en liep samen met hen en Hony door Luxor en ik ben niet lastig gevallen door opdringerige verkopers e.d.
kosten voor twee uur 160 eg.pnd (20 euro). dertig gegeven
Meld misbruik
zorg dat Tut je gids is, hij is zijn fooi meer dan waard.
koop je Jallabajurk niet op de boot!!!
Als je wacht met bestellen van die domme video tot allerlaatste moment scheelt dat meer dan de helft. ze moeten ervan af.
vraag in Luxor naar taxichauffeur Hony, een Egyptenaar die voortreffelijk Engels spreekt en als je wilt met je meeloopt door Luxor zodat je geen last hebt van opdringerige verkopers en tevens meer ziet van de stad . een ZEER nette man. kost 30 euro voor 2 uur.AANRADER!!!!!!!!!
Meld misbruik
We zijn al een weekje thuis.Maar de cruise is echt niet te vergeten vriendelijke mensen aan boord.
We waren daar met 20 personen aan boord voor gans de boot.
En natuurlijk onze gids niet vergeten Essam dat was een gids naar ons hart.Hoe hij maar bleef uitleggen niets was hem te veel.
Het eten was er ook zéér lekker en goed personeel zekers de oswan diene was echt niet te doen.
Vele groeten aan iedereen die daar is geweest en nog naar toe gaat je zult het echt tof vinden.
gr evelyne ,noel