Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

(Cruise)schip Sunny Skyline (Bavaria 39)

(Cruise)schip Sunny Skyline (Bavaria 39)
Sunny Skyline (Bavaria 39)

Plaats als eerst een review!

Je helpt duizenden bezoekers op Zoover een keuze te maken voor hun volgende vakantie. Elke ervaring op Zoover is nuttig en het kost je ongeveer 10 minuten.

Review toevoegen
 

4 tips over Sunny Skyline (Bavaria 39)

Nicole van der Hoeven, 23-1-2014
Overweeg ook eens om mee te varen in een Sunny Sailing flottielje. Zeilen in groepsverband met ondersteuning in de havens van professionele Nederlandstalige medewerkers/schippers. De leadboot komt als eerste aan in de volgende haven en ondersteunt de andere boten met het afmeren. Dit uiteraard na een heerlijk dagje zeilen, snorkelen en lunchen. Eenmaal aangelegd, is er plaats om ervaringen uit te wisselen, wellicht onder het genot van een “ankerbiertje”.
Nicole van der Hoeven, 23-1-2014
De Sunny Skyline heeft een prachtig teak dek!
Nicole van der Hoeven, 23-1-2014
Voor een compleet overzicht van de Sunny Skyline (Bavaria 39), inclusief technische informatie en prijzen per week bezoek de website van Sunny Sailing: www.sunnysailing.nl


Nicole van der Hoeven, 23-1-2014
Indien je de Sunny Skyline (Bavaria 39) wilt huren boek dan vroegtijdig. De Sunny Skyline is onderdeel van de vloot van Sunny Sailing in Griekenland. Jachten in deze vloot zijn in eigen beheer en worden uitstekend onderhouden. Hoge kwaliteit en een zeer uitgebreide inventaris gegarandeerd. Daarnaast is Sunny Sailing ook aangesloten bij het SGR.