Vraag en Antwoord St.Maarten

Sigaretten (0 reacties)
Philipsburg
Helma
19-3-2013
Heeft iemand enig idee wat de sigaretten op st maarten kosten of is het slimmer ze vanaf schiphol mee te nemen?

Restaurants en supermarkt (0 reacties)
Bungalow Beachside villas
Sandra
3-12-2012
Kan iemand mij vertellen of je bij deze bungalows altijd met een auto ergendvheen moet? Of zijn er ook gelegenheden in de buurt op loopafstand? Alvast bedankt vr het antwoord.

mag ons kleine hondje mee (0 reacties)
Aparthotel Grand Case Beach Club***
ww van heemstede obelt
15-2-2011
mag ons hondje mee

snorkelen (0 reacties)
monique
2-11-2010
Wie weet waar je het best kan snorkelen? Wij gaan eind december, net als vorig jaar, die kant op. Maar vorig jaar was de zee op alle plekken te wild om te snorkelen. Alleen bij Divi iets kunnen snorkelen. Volgens mijn zwager (die daar woont) ligt dat aan het jaargetijde dat de zee wat ruwer is. Bedankt voor jullie reactie!

Divi beach resort (10 reacties)
Aparthotel Divi Little Bay Beach Resort***
I. Van Bladel
25-10-2010
Wie kan mij meer vertellen over de appartementen van Divi. De front beachkamers lijkt me super maar niet echt handig met gezin met 2 kinderen (geen keukentje). Twijfel tussen 2 kamer app. of de casita. Hebben alle 2 kamer app. uitzicht op zee? Liggen de casita's gunstig t.o.v. strand en zwembad? Met vriendelijke groet, van Bladel

Lisette
15-6-2011
had precies dezelfde vraag voor dit jaar, kom er maar niet achter. Hebben jullie antwoord gekrgen van iemand of zijn jullie dit jaar zelf geweest?

Ellen
3-9-2011
Je kunt het beste deze vraag stellen via *** , of via de site zelf...= rechtstreeks... Mijn ervaring is dat je hier snel antwoord krijgt...

17-10-2011
Zijn er inmiddels geweest en alles ligt even prima! casita's zijn een aanrader!

17-10-2011
leuk om te horen... in december gaan wij ! inderdaad een casita gehuurd. is er trouwens een handdoeken service? en dan bedoel ik de strandlakens? hoe is het eten in het restaurant?

van Bladel
18-10-2011
Er is een handdoekenservice op het strand!

18-10-2011
Inderdaad krijg je strandlakens, die kan je elk gewenst moment inleveren voor nieuwe. Aan het eind van het verblijf moet je die weer inleveren en krijg je de voucher terug, die je bij het uitchecken weer moet inleveren. Ben jaloers zeg, zou zo weer lekker terug willen naar deze lekkere plek. Personeel is zoals in veel van dit soort gebieden.. als jij aardig doet, en geduld heb, doen zij extra veel voor jou. Overdekte restaurant ging dicht op het moment dat wij er waren voor een verbouwing. Volgens mij voor drie maanden, dus waarschijnlijk in december weer open. Hier is het lekker eten. Bij de beachbar wat simpel.. maar wel te doen. Om echt lekker uit eten te gaan met lang tafelen, kan je beter een taxi nemen ergens anders heen overigens. Holland house is heerlijk eten, met een geweldig terras. Aanrader. Dan nog een tip. Wij hadden elke keer een vaste taxichauffeur. Spoony, taxi nummer 297, kan je bij de receptie gewoon om vragen. Die is betrouwbaar, helpt met van alles, is goed op tijd, niet duur en vooral erg aardig. En als jullie deze hebben, doe dan de vriendelijke groeten van Mister Mark. Hij weet het dan wel omdat wij nog mailen... Veel plezier, en als je nog vragen hebt, mail maar!

18-10-2011
hallo vaktraining !!! Inderdaad we kijken er erg naar uit. Onze dochter is daar naar toe voor stage, dat is ook de reden dat we die kant op gaan. Behalve dat we haar natuurlijk willen zien, hopen we ook dat het een geweldige vakantie gaat worden. Begreep wel dat het een erg duur leven is daar, dus ben benieud hoeveel restaurantjes we zullen ontdekken....Misschien wel zelf een paar keer een hamburger in een pan..hahahaha

18-10-2011
Ha, is zij toevallig met vijf meiden begonnen met stage in augustus? van een school ergens uit de buurt van Zoetermeer/ Rijnsburg, die omgeving??? Want dan hebben wij elkaar gesproken, want toen wij daar waren hebben wij een aantal stagiaires gesproken die net waren begonnen, leuke meiden.

18-10-2011
wat vreselijk toevallig !!! en de leukste is natuurlijk onze dochter...Met lang haar en een stevig lijfje..hahaha ze hebben een wereld tijd daar...Maar genieten hoofdzakelijk van het uitgaansleven, kunnen ons daar alles van vertellen.....maar van de omgeving en mooie plekjes,m hebben ze nog niets van gezien...hahhah

18-10-2011
Haha, wat leuk zeg! Wij hebben nog een kurkentrekker mogen lenen van een van die meiden. wij waren daar, toen zij druk bezig waren met het restaurant van binnen naar buiten te krijgen, hele klus geloof ik. Doe ze de groeten, van het gezin met twee kids. Hebben elkaar een aantal keer gesproken en ik wist inderdaad wel dat er familie zou komen aan het eind van het jaar van een aantal van hen. Tips.. echt een aanrader om naar het eiland Pinel te gaan met de boot. Klein, tropisch en geweldig eilandje! Eten op toeristische dingen is duur, maar bestel maar de taxi nummer 297 en hij brengt jullie naar geweldige goede en betaalbare restaurants/winkels. Hebben een koffer (goede) voor 25 euro kunnen kopen, omdat onze stuk was...

wie kan mij info geven (1 reacties)
St. Maarten / St. Martin
Ans van Rooijen
27-7-2010
wie kan mij informatie geven omtrent orkanen op st.Maarten in de maand november? wanneer beginnen zij en wanneer eindigen zij?

Josette
16-11-2011
November valt in het orkaanseizoen, maar of en wanneer orkanen komen en eindigen weet je nooit van tevoren.

Wie weet meer over het uitgaan op St. Maarten (0 reacties)
Marlies
17-5-2010
Wie weet meer over het uitgaan in St. Maarten en waar kan je dan het beste logeren als je een beetje in 'the middle' wilt zitten van al het leven?

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit