18-10-2011
Inderdaad krijg je strandlakens, die kan je elk gewenst moment inleveren voor nieuwe.
Aan het eind van het verblijf moet je die weer inleveren en krijg je de voucher terug, die je bij het uitchecken weer moet inleveren.
Ben jaloers zeg, zou zo weer lekker terug willen naar deze lekkere plek.
Personeel is zoals in veel van dit soort gebieden.. als jij aardig doet, en geduld heb, doen zij extra veel voor jou.
Overdekte restaurant ging dicht op het moment dat wij er waren voor een verbouwing. Volgens mij voor drie maanden, dus waarschijnlijk in december weer open. Hier is het lekker eten. Bij de beachbar wat simpel.. maar wel te doen. Om echt lekker uit eten te gaan met lang tafelen, kan je beter een taxi nemen ergens anders heen overigens. Holland house is heerlijk eten, met een geweldig terras. Aanrader.
Dan nog een tip. Wij hadden elke keer een vaste taxichauffeur. Spoony, taxi nummer 297, kan je bij de receptie gewoon om vragen. Die is betrouwbaar, helpt met van alles, is goed op tijd, niet duur en vooral erg aardig. En als jullie deze hebben, doe dan de vriendelijke groeten van Mister Mark. Hij weet het dan wel omdat wij nog mailen...
Veel plezier, en als je nog vragen hebt, mail maar!