Hotel Mermaid*** in Kalutara e.o. Sri Lanka beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mermaid***

5,4

Hotel Mermaid*** Kalutara e.o.

Beoordelingen Hotel Mermaid***

MAHAWASKADUWA KALUTARA NORTH, 12000, Kalutara e.o.
Hotel Mermaid scoort een 8,3 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mermaid***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mermaid*** in Kalutara e.o., geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Mermaid*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Mermaid*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Sri Lanka. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sri Lanka. Vergelijk Hotel Mermaid*** met andere accommodaties in Kalutara e.o..

11 beoordelingen over Mermaid***

6,1
met partner, Nov. 2011
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
rene
18-1-2012 Wij waren voor de eerste keer in hotel mermaid.
Goed hotel met vriendelijke bediening,zelfs de manager maakt met iedereen een praatje.
Het eten is niets op aan te merken,en voldoende afwisseling.
Personeel doet er alles aan om het iedereen naar hun zin te maken.
Ook is er elke avond wel een optreden van een muziek of dansgroep.
Eens per week is er een gratis kookcursus waarbij de kok van het hotel staat te koken,en waar iedereen kan proeven.
Loop het hotel uit,linksaf na 300 meter zit een winkeltje waar je souvenirs kan kopen,tours boeken,en goedkoop kan internetten. (zie fotos)
Met de tuktuk naar het centrum kost je 200 roepie (1,25 €)
Wil je bv.naar galle neem aan de hoofdweg de express bus,dit zijn de wat kleinere bussen met airco,en naar galle kost je dan ongeveer 150 roepie per persoon.voorop de bus staat Galle bus,hand op steken en instappen.

met partner, 2011
"Erg druk, veel gasten"
rebecca
30-8-2011 een typisch all-inclusive hotel. met mensen die de gehele dag aan het zwembad liggen. massaal opgezet. wel mooie schone kamer met super grote badkamer. eten: redelijk goed. geen gezellig restaurant. personeel heeft het erg druk, geen tijd voor een praatje.

met partner, Dec. 2010
"Prima hotel. waar voor je geld."
Hans Schipper
30-12-2010 gezellig hotel, naaste omgeving oogt armoedig, maar dit is Sri Lanka. Hotel verder niets op aan te merken. uitstekende vriendelijke bediening en eten van goede kwaliteit met genoeg variatie. Excursie kun je met een gerust hart met de beach boys regelen. Wij zijn 2x op eigen gelegenheid met de trein naar Colombo geweest. Dit is een aanrader. Wat een heerlijke georganiseerde chaos. Kortom, Sri Lanka een heerlijk vakantie eiland en mermaid een geweldig hotel

met partner, Nov. 2010
"Prima plek voor een heerlijk ontspannen vakantie"
Rob & Madelain
19-11-2010 Dit hotel is prima om lekker bij te komen. Niet extreem groot met maar 75 kamers eerder lekker knus te noemen. De service in het hotel is prima de mensen zorgen goed voor je en zorgen dat je niks tekort komt. Eten is erg goed hier, alles lekker op smaak het enige dat een beetje tegen kan gaan eten is elke dag rijst. Maar genoeg keuze let wel op sommige dingen zijn behoorlijk pittig!. Kamers zijn prima niks verkeerd mee worden 2 x per dag schoon gemaakt hoewel de avondploeg alleen het bed weer recht legt zelfs als je er nog op ligt dat vind ik een beetje overbodig. Prijs /kwaliteit is goed je krijgt veel voor je centen. Al met al een heerlijke plek voor een goede vakantie te vieren. Mochten er mensen nog met vragen zijn dan mail gerust:)

Groeten
Rob en Madelain

met partner, Sept. 2007
Danny & Renate
2-10-2007 Wij zijn hier in September 2 weken geweest.
Dit is een zeer goed hotel, 2 keer per dag worden de kamers schoongemaakt, en elke avond bloemetjes op het bed.
Voor mijn verjaardag kreeg ik van de bediening een enorme chocoladetaart!
Omdat deze te groot was heb ik hem in stukken gesneden en aan iedereen van de staf uitgedeeld!
De wijn is inderdaad niet allin, dit is jammer, maar ja..als je op vakantie bent, moet je daar maar niet op letten.
Als je trips wilt doen, ga dan met Anu mee, hij is ongeloofijk, je maakt dingen mee, die je met het hotel niet meemaakt!
Als iemand zijn gegevens wilt, mail me dan!
Wat af en toe irritant kan zijn is dat het personeel van het hotel je van alles wilt aanbieden.
Nihal was onze kamerjongen, hij was geweldig! Zijn vouw had zelfs thee voor ons gekocht!
Vogend jaar gaan wij weer terug, ik hoop dat de meeste er dan nog werken, en we gaan dan zeker weer met Anu (en zijn neefjes Raji en Amith) mee!
Een echte aanrader dus!

met partner, Sept. 2007
Danny & Renate
2-10-2007 Wij zijn hier van 2 t/m 17 september geweest. December begint het hoogseizoen dus het was niet superdruk(wat wij alleen maar beter vonden) Super hotel!!! We zitten er al aan te denken om volgend jaar weer te gaan.Ook omdat de mensen in Sri Lanka zo vriendelijk zijn.We hebben een trip gedaan met Anu van het strand(ook een stuk goedkoper dan met die van het hotel)Anu kent zoveel mensen dat je veel extra`s te zien krijgt!Zijn neefjes Raji en Amith staan ook voor je klaar als je sigaretten of iets dergelijks nodig hebt!
Anu loopt er atijd zakelijk bij met zijn overhemd en pantalon.De mannen zijn het 100% waard!
Het hotel heeft goede service,het personeel doet er alles voor om je een leuke tijd te laten hebben.Wij gaan zeker terug(het liefst volgend jaar al weer)
Neem voor de kids in Sri Lanka kleurboeken en potloden mee,kost niks en je maakt ze er superblij mee.Ook oude shirts zijn welkom bij de meeste mensen.
Voor vragen kun je ons gewoon mailen hoor.

met partner, Juni 2007
Jeroen en Heico
4-7-2007 Dit is een mooi hotel, met erg mooie kamers. In juni zijn er bijna geen toeristen in het hotel en heb je het hotel praktisch voor je zelf. Er blijft wel even veel bediening! Het weer was in deze tijd ook best goed. Erg warm en af een toe een heerlijk tropisch buitje.
Het is er goed schoon en mensen zijn heel lief. Helaas is in dit hotel het geval dat de wijn e.d. NIET all inclusive is. Hierdoor proberen ze de wijn, kreeft, cocktails en speciale koffies continu aan te smeren de hele vakantie door!!! Het is op het einde echt irritant.
Het hotel is homovriendelijk en zelfs wij kregen iedere avond een heerlijk geurend bloemetje.
Buiten het hotel is er bijna niets te doen (uitgaan) en een wandeling over het strand of waar dan ook zorgt ervoor dat er veel mensen op je afkomen die iets van je willen. vriendelijk bedanken en DOORLOPEN is een goede manier om er vanaf te komen.
Verder is ene Kamel (reisjongen) niet een aanrader om mee te gaan. neem eigen reisorganisatie of die van het hotel.

Harmke Bello
31-3-2007 Afgelopen januari ben ik er voor de 3e keer geweest. De vriendelijkheid van al het personeel is fantastisch. De variatie van het eten (zowel `s middags als `s avonds)is bijzonder goed.De kamers worden dagelijks goed en netjes schoongemaakt. Ook als je alleen reist (zoals ik) is het daar prima toeven. Ze zorgen goed voor je.

Pieter en Hetty
11-2-2007 Wij zijn hier van 25/01 t/m 02/02 2007 geweest. Wat een fantastisch hotel. Verdient meer dan drie sterren. Bovendien vonden we Sri Lanka een heerlijk land. Wij gaan ook zeker terug.

Johan en Laurens
28-1-2007 Zijn hier 18-26 januari 2007 geweest,
wat een goed hotel! Zeer gevarieerd en goed eten en erg vriendelijk personeel!
Mooi complex, goed onderhouden en schone kamers!
Zijn qua luxe wel wat gewend, dit sloot perfect aan bij onze wens!
Gaan hier ZEKER terug, een echte aanrader!!!