Beoordelingen Hotel Bentota Beach****

18 mei 2013

Bentota Beach****
Beoordelingen Hotel Bentota Beach****
Bentota City Center, 80500, Bentota
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bentota Beach**** in Bentota, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bentota Beach**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Bentota Beach scoort een 7,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bentota Beach**** in Bentota, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bentota Beach****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Bentota Beach**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Bentota Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Sri Lanka. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sri Lanka. Vergelijk Hotel Bentota Beach**** met andere accommodaties in Bentota.

9 beoordelingen over Bentota Beach****

met partner, Mei 2011
"Best redelijk"
W. Vonk
3-7-2011 Kamers worden door jongens schoongemaakt, toch minder kwaliteit.
Let op met excursie men gaat b.v. naar een houtbewerkings bedrijf, mooie handgemaakte meubels, wordt ingepakt en per boot verstuurd. Wat men niet verteld dat als het aankomt U nogmaals de prijs aan kosten kwijt ben.

met partner, Nov. 2010
"Rustige ligging aan zee"
vervloet kelly
17-11-2010 Tip: vraag naar de gerenoveerde kamers: deze hebben een modern interieur en alle kamers beschikken over wifi. Verder beschikt het hotel over een vriendelijke service en mooi zwembad. Eten is goed maar mocht ietsjes uitgebreider zijn maar er ligt genoeg keuze. Mooie receptie. Een aanrader maar wel zeer duur qua prijs

Rörik, E.H.
8-12-2006 Na rondreis hier met twee personen verbleven. T.o.v. het 5-sterren Grand Asia in Colombo is dit een "thuiskomen". Gezellige kamers van alle gemak voorzien, goed zwembad en leuke hoteltuin. Zeer vriendelijk personeel met uitstekende dienstverlening. Bij storing aan faciliteiten op de kamer onmiddelijke service en back-up door hotelmanager. Inderdaad wordt er gevraagd voor extra's: "Lobsternight", slangenbezweerder of BarBq met extra Gamba's. Normale zaak dat je bijbetaald naast een afgesproken prijs. Als je de cultuur in Azië en Afrika eigen hebt gemaakt en weet dat een fooi en fatsoenlijke behandeling van personeel voor de westerling "normaal" is rennen ze de benen onder hun gat en blijven toch menselijk en vriendelijk. Praat eens met de manager en het bedienend personeel.
Wat ons betreft een aanrader!

Bert en Anja
4-11-2006 We zijn nu net een week terug van 11 dagen Bentota Beach en hebben een super relaxte vakantie hier gehad, hotel fantastisch,eten super lekker, mooie tuin en zwembad, veel sportmogelijkheden, personeel super vriendelijk, goede excursies en als je een tuk-tuk chauffeur zoekt vraag dan in het hotel naar Pradeep ( hij werkt daar en is in het bezit van een tuk-tuk )hij brengt je overal en vertelt/ en laat je alles zien van Sri Lanka zoals bijv. de watervallen, de vismarkt enz. je hebt aan hem een super gids!!
Kortom, wij hebben hier een super leuke vakantie gehad!

C. den Besten
21-10-2006 Groot beach resort met schaduwrijke tuin met veek ligstoelen en mooi zwembad. Personeel vonden wij niet zo service gericht als in andere hotels in Sri Lanka. Het mooie zandstrand is publiek en grenst aan de tuin. Veel goede restaurantjes (o.a. Aida, Sumantha, Golden Grill)in de buurt, dus all-inclusive raden wij niet aan. Kamers zijn netjes met goede badkamers. De kamers in de noordvleugel en het hoofdgebouw kunnen geluidsoverlast hebben van de treinen. Wij zaten in de zuidvleugel, dat was prima.

Familie, Mrt. 2006
M. Monch
15-3-2008 Superaccomodatie. Personeel en bevolking zijn ontzettend aardig en vriendelijk. Alle excursies zijn erg goedkoop en leuk verzorgd. Tripje door het binneland is een aanrader.

verween
4-1-2006 De eerste maal in SRI Lanka.Hotel viel erg goed mee.Personeel vriendelijk en behulpzaam.We hadden all-inclusive geboekt.Indien er extra diende bijbetaald ,werden we hiervan verwittigd(zoals tombola georganiseerd ter gelegenheid Kerstavond en Oudejaarsavond)Het eten val erg goed mee.Elke dag een thema avond + tradiotonele gerechten van de streek.Het oudejaarsavonddiner was het mooiste en uitgebreidste ooit wat we meemaakten in het buitenland(zijn reeds in Kenia,Zanzibar ,Jamaica geweest(allen 5 sterren)

Fam Jocquet
10-9-2005 ligt naast de spoorweg waar treinen vanaf 6 uur tot 2 uur 's nachts rijden en toeteren, geen rust! Waren daar eerste week van grote vakantie, géén animatie voor de kinderen. Goed eten maar elke avond leuren met extra's om bij te betalen. Geen goede ervaring, rondreis was veel beter

A.Roelofs
27-6-2005 Wij hebben verschillende malen hotel Bentota Beach bezocht. Een fantastisch hotel met één de van de beste keukens van Sri Lanka (zijn onderscheiden).Tennis, sportschool, extra zwembad, aanwezig. Service is uitstekend, entertainment in de avonduren. Gekleed tijdens diner (heren lange broek). Luxe hotel. Omgeving is prachtig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit