Beoordelingen Hotel Aitken Spence**

22 mei 2013

Aitken Spence**
Beoordelingen Hotel Aitken Spence**
No. 14, Welimada Road, 847 00, Bandarawela
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aitken Spence** in Bandarawela, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aitken Spence** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Aitken Spence scoort een 7,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aitken Spence** in Bandarawela, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aitken Spence**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Aitken Spence** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Aitken Spence** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Sri Lanka. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sri Lanka. Vergelijk Hotel Aitken Spence** met andere accommodaties in Bandarawela.

9 beoordelingen over Aitken Spence**

6,4
met partner, Mrt. 2013
"Vergane glorie?"
Bert
11-5-2013 Volgens reisgids (editie 2012) zijn alleen al de messingbedden een reis hierheen waard. Begin vorige eeuw een luxehotel, nu een herinnering aan de Britse koloniale tijd.

Het plaatsje zelf is niet erg bijzonder.

"Antiek"
Ronald
23-3-2013 Het hotel heeft kennelijk een nieuwe naam gekregen (het heette hotel Bandarawela). Wij hadden een kleine kamer, met een matig bed. Leuk om in een ouderwets ingerichte kamer te slapen, maar daar redden ze het wat ons betreft niet mee.
De theetuin was leuk en deed - net als de rest van het hotel- zeer Engels aan. Het eten was goed maar niet heel uigebreid, maar de service van de medewerkers was goed. Speciale vermelding voor de oudere kelner met krulsnor en gepoetste gouden knopen die liet zien dat het zijn van ober een vak en een kunst is.

met vrienden, Juli 2011
"Tegenvaller..."
Anita
7-8-2011 Tijdens onze doorreis hebben wij één nachtje geslapen in dit hotel. Bij aankomst bleek Banderawela een prima plek te zijn voor een doortocht, maar het dorpje zelf had niets te bieden. We zijn op zoek gegaan naar een restaurantje, omdat we graag pizza wilde eten en het hotel dit niet had. Helaas geen restaurant in de buurt... Kamers waren op zich goed, maar smoezelig. Ontbijt minder uitgebreidt dan we in andere hotels in Sri Lanka gewend waren. Al met al dus een beetje een tegenvaller tussen veel andere goede hotels die we bezocht hebben. Dit neemt niet weg dat de ligging prima is voor doorreis naar bijv. Yala.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aitken Spence** bij:

met een groep, Jan. 2011
"Terug in de tijd."
M.
6-2-2011 Kamers eenvoudig, beetje kamperen. Heerlijke, gezellige bar en prima restaurant, overvriendelijke service. Fijn hotel.

met partner, Juni 2009
"Geweldig koloniaal hotel"
Heleen
15-7-2009 Wanneer je dit hotel binnen komt lijkt het net alsof je 100 jaar terug gaat in de tijd. Geweldig! Het hele hotel is ingericht met antieke meubelen. Ok het is niet heel erg luxe maar voor een paar nachten prima.
Het eten was erg lekker een ook het personeel is erg vriendelijk. Al met al een aanrader.

met partner, Apr. 2008
"Erg charmant hotel!"
rentsje
27-8-2008 Wat een geweldig leuk hotel!
alles is nog uit de engels koloniale tijd. dit houdt in; engelse hoge bedden met een heerlijk zacht matras, badkamer met bad op pootjes, een bar met open haard en engelse accesoires.
het bed was het lekkerste van alle hotels in sri lanka.
eten was goed, buffet met een aparte wokhoek, waar je eten vers werd bereid.
ontbijt ook erg lekker, met goed brood en veel variatie!
kortom, voor een rondreis echt een tophotel, waar je echt geweest moet zijn!

veen
3-4-2007 Ok, dit hotel is een beetje gedateerd maar dat heeft zo zijn charme. Oude kranen, deurknoppen enzo. Is niet luxe maar het lijkt alsof je in een tijdkapsule zit.
Een bar met openhaard, een traditionele barman met goed gevoel voor service, het doet allemaal een beetje onwerkelijk aan.
Ligt midden in het centrum dus s'avonds kun je nog heerlijk rondlopen in de buurt. Is nog niet zo toeristisch dus ook wel zo prettig.

met een groep, Okt. 2006
Diny
31-10-2006 Stijlvol stadshotel gelegen nabij station. Door de inrichting en de portier in koloniaal uniform waan je je in het Oost-Indie van onze voorvaders. Sfeervolle lounche en bar. Maaltijden zijn eenvoudig maar goed, bediening zeer traditioneel. Kamers uitgerust met fan en zeer hoge bedden liggen aan galerij met een binnentuin. Minpunt: wastafel in kamer en badkamer vergt enige renovatie.

met een groep, Aug. 2006
Rita
12-9-2006 Dit koloniale hotel doet je aan lang vervlogen tijden denken. Bij aankomst mag je wegzakken in de heerlijke stoelen in de lounge.
De kamers zijn sfeervol ingericht met bloemetjesgordijnen en een bad op pootjes. Het eten is lekker.
Een mooi hotel met binnentuintjes.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit