Vraag en Antwoord Sri Lanka

weer (0 reacties)
Hotel Blue Water****
sourenralph
21-5-2013
Beste, Wie kan mij meer vertellen over het weer in Wadduwa in de periode halverwege juni tot en met begin juli. Ik hoor vele verschillende verhalen over stortbuien etc. En heeft er iemand nog een ervaring met hotel Blue Water? Ik verneem graag van jullie? Gr Ralph en Monique

wat voor weer het is mei (0 reacties)
Hotel Goldi Sands**
m_martino
15-12-2012
hoe is het weer er in mei

kamers hotel eden (0 reacties)
Beruwela
ria van meerwijck
24-8-2012
Hallo kan iemand mij vertellen hoe de standaardkamers zijn.De recensies van 2 jaar geleden zijn daarover erg slecht en nu willen we graag weten of dat inmiddels verbeterd is.Wij zijn van plan om volgend jaar febr. te gaan en willen ook graag weten of je er kunt snorkelen.Is er een lift in het hotel voor mensen die slecht ter been zijn? BVD Ria van Meerwijck

wat neem ik mee? (1 reacties)
Hotel Blue Water****
veekmans
17-7-2012
Graag had ik wat meegenomen naar Sri lanka ,waarmee kan ik de kinderen plezier doen? snoep ,kleding,schrijfgerief.....?

schruws
10-10-2012
MUGGEN SPRAY

Overwinteren in club palm garden (0 reacties)
Hotel Club Palm Garden***
Bijns-Tailleur
14-6-2012
Hallo Wij zouden graag overwinteren gedurende een 3tal maanden in Club Palm Garden:Beruwela. En wij vragen ons dus af of er daarvoor een mogelijkheid bestaat. Het zou ons erg plezieren moesten wij daarop een antwoord kunnen krijgen. Dank bij voorbaat. Tailleur Magdalena

Rookverbod? (0 reacties)
Hotel Tangerine Beach***
Anita
31-3-2012
Wie kan mij vertellen waar je wel en niet mag roken. Bv op je kamer,strand ,zwembad, terras

kluisjes (1 reacties)
Hotel Paradise Holiday Village**
Gerry van der Wens
27-3-2012
is het daar veilig om geld en laptop op de kamer te laten

Irene
7-4-2012
Ik denk het wel

tijd vliegveld naar kalutara (0 reacties)
Hotel Tangerine Beach***
giensie
16-3-2012
Hoe langt duurt de transfer van het vliegveld naar Tangerine Beach Kalutara?

vanderwens
16-2-2012
is er gratis wifi ? of kun je beter je laptop thuis laten

Stephanie
25-3-2012
Er is wifi aanwezig, maar snel is het niet ;-)

excursies (1 reacties)
Hotel Jetwing Beach*****
carlanoot
13-2-2012
Welke excursies worden er georganiseerd? Is dit qua afstand goed te doen? Hoe is de zee, veilig om te zwemmen en snorkelen?

Nathalie
22-4-2013
Nee, de zee is veel te gevaarlijk om in te zwemmen. Er hing iedere dag een rode vlag. Er worden wel excursies georganiseerd vanuit het hotel waarvan ik denk dat het wel te doen is maar dan moet u toch al gauw een reistijd van ruim 2 uur per excursie rekenen. Wij hebben er een rondreis gedaan dus veel weet ik er niet precies over en die excursies werden er ook 3 ervan aangeboden in dit hotel.

wat voor weer in augustus (0 reacties)
Evelien
22-11-2011
Wie is wel eens sri lanka geweest in de zomervakantie? Ik was benieuwd of het weer dan goed.

Hotel Paradise Holiday in Negombo, Sri Lanka (1 reacties)
Hotel Paradise Holiday Village**
Ineke Konst
8-6-2011
Is er een koelkastje of minibar op de hotelkamer ivm koeling medicijnen.

l.strooband
8-12-2011
Er is een koelkast op de kamer.

Eten met kinderen (1 reacties)
Hotel Jetwing Beach*****
MJ
7-4-2011
Ik ga binnenkort met onze kinderen (8 en 10) naar dit hotel. Maar we hebben alleen ontbijt geboekt. Hoe zit dat met het avondeten? Kan je evengoed gebruik maken van buffetten? Of kan je alleen eten in a la carte restaurant? Graag een reactie!!! Bedankt, MJ

Nathalie
22-4-2013
Je kan van beide gebruik maken, en kinderen hebben er altijd wel wat wils aan eten volgens mij.

Hoe lang duurt de tranver van het vliegveld? (1 reacties)
Hotel Royal Palms Beach****
Soraya Quirine van Oudshoorn
23-11-2010
Hoe lang duurt de tranver van het vliegveld naar dit hotel?

Henk
25-1-2011
Als je rond het middaguur reist is het een gekkenhuis op Galle Road, de hoofdweg. Als je pech hebt ben je dan 3 1/2 tot 4 uur onderweg (± 60km)

strand en zee (2 reacties)
Hotel Tropical Villas***
m.j.m.sijm
4-9-2010
Af en toe lees ik dat er NIET gezwommen kan worden in zee bij Tropical Villa in Beruwela. Is dat juist. Wij willen in Januari naar dit hotel maar willen absoluut kunnen zwemmen in zee. De zee is te ruw volgens een reactie. Kunt u ons daar uitsluitsel over geven.

fambongers
31-7-2011
Zwemmen kan niet. Je kan wel de zee in en een beetje in de branding spartelen. Uitkijken dat er geen vis tegen je hoofd springt, want die spartelen ook in de branding :-). Zwemmen is beter in het hotel zwembad! Met kleine kinderen raad ik af de zee in te gaan. Het is geen Noordzee maar de Indische Oceaan. Verraderlijke stromingen om maar te zwijgen over de verschillende fauna die wachten op een lekker Nederlands hapje (haaien, krokodillen en giftige kwallen).

Brigitte
23-12-2011
U bedoelt de krokodilhaai neem ik aan?

Zijn er klamboes in de kamers aanwezig? (0 reacties)
Hotel Tropical Villas***
Linda van der Zwaag
12-5-2010
Wij gaan met onze twee kinderen van 13 en 9 jaar in juli naar Tropical Villas. Ik zag op enkele foto's klamboes boven de bedden hangen, zijn die standaart aanwezig, kun je die daar lenen of huren? Of moet je die meenemen? Onze oudste dochter is vegatarisch, hoe is het menu daar? Hartelijk dank voor het geven van een antwoord! Met vriendelijke groet, Linda vd Zwaag

reizen in Sri Lanka (1 reacties)
P. van Dam
1-7-2009
Onlangs (mei 2009) in Sri Lanka gereisd met onze twee kinderen (2 en 5). Het land heeft een flinke tik gehad door de oorlog in het noorden. Hotels en gidsen hebben het zwaar te verduren gehad. Wij hopen dat mensen zich niet langer laten weerhouden om het prachtige en gastvrije land te bezoeken. Veel natuurschoon, cultuur, heerlijke rice & curry's en hele lieve mensen. Er zijn voldoende hotels in allerlei prijsklassen en de service is doorgaans prima. Het is aan te raden om een goede gids/chauffeur te regelen, dat maakt reizen, zeker met kinderen erg comfortabel.

Harmen
11-2-2010
Hallo, raden jullie aan om hier een gids te regelen en zo ja hebben jullie adviezen? Alvast bedankt, Harmen
P. van Dam zei :

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit